Erkekler sizce güzelliğe ne kadar önem veriyor?

+100000

Herkes için dış görünüş önemlidir kimse inkar etmesin bence bu güzellik algısı da kişiden kişiye göre değişir. Birinin çok beğendiğini diğeri beğenmeyebilir. Ve sevdiğin kişi her zaman güzel gelir. Yani kimisi için az önemli kimi için çok önemli ama herkes için önemli

evet kalıcı makyaj yaptırmıştı spor hocalarım :) zaten herkes ipek kirpikli artık no makeup diye foto atıyolar sonra :)))

İlk gelişte güzellik önemli bir etken bence. Erkekler gerçekten güzel kızlara gidiyor. Ama sonra etkili olan tavır ve davranışlar. Çekicilik. Her güzel çekici olmuyor malesef.

Bence kesinlikle veriyorlar. Kimse begenmediği birini istemez konuşması güzel olsa işi gücü olsa bile. Kısmet tarafını söylemiyorum Alın yazısı denen bir şey var.

Bu tip hirsli kadinlar mide bulandiriyor ve cok da tehlikeliler.

Bu tip hirsli kadinlar mide bulandiriyor ve cok da tehlikeliler.

Gözlerimle görmesem varlıklarına inanmazdım yada abartıyorlar derdim
Benim yakın bir erkek arkadaşım var ilkokuldan beri arkadaşız aramızda asla başka şeyler olmaz neyse bu arkadaşımın aileden biraz zengin öyle şeyler anlatıyor ve anlattıkları doğru çıkıyor ki
Kala kalıyorum

Çirkin bir kız ne ypacak peki? Çekici olmayan bir kız? Hiç şansı yok mu? Yalnızlığa mı mahkum?
Benim çalıştığım okulda bir öğretmen var gerçekten hem güzel değil hem itici hem soğuk biri Eşi çok yakışıklı ve seviyor kader canım herkes mükemmel diye evlenmiyor. Çevremde o biçim kızlar yalnız enerjileri yüksek cilvelilerde. Bence kader birazcık

ne gibi mesela?

Dogrudur, ben de cok sahit oldum benzer durumlara. Hicbir sey sasirtmiyor artik.

Kadin olsun erkek olsun herkes once dis gorunuse bakar sonra merhameti vicdani tavri tutumu düşünce sekli vs vs gelir.yasanmisliklardan unutulmayan bence

Örnek evli kadın arkadaşıma gelip keşke kocama değil sana benzeyen bir çocuğum olsaydı demiş
Sonra o kadının bir düğünde halay esnasında sürekli arkadaşımı takip ettiğini elele girmeye çalıştığını gördüm koca yan masada
Bir tanesi açık açık beni şu mekanlara götürürsen senle her türlü şeyi yaşarım demiş anlatıyor çocuk

Konu sahibinin konusunu çok sulandırmak istemiyorum ama kısacası tek kriteri para olan kadınlar olduğu gibi tek kriteri güzellik olan erkekler çok fazla önemli olan insan gibi birilerini bulmakta
Paraya yada güzelliğe önem verilmez demiyorum ama tek kriteri bunlar olan insanlardan hayır gelmiyor

aynen zaten sıkıntı orda tek cinsiyette sorun yok hemcinslerimizde de çürük yumurtalar var ki bu kadar konu yaşıyoruz. şaşırmadm nedense burda okuduğum konulardan sonra.

Vallahi bende yarısamadim. Cipcirkin bir kiza kaptirdim sevdigimi. Aynen anlattiginiz hirsta bir kiz. Mesela saci yok denecek kadar az kel bile sayilabilir kaynak yaptiriyor surekli kumral normalde sarisin oluyor falan. Ama yüzüne bakilacakda hali yok agzi burnu yamuk tövbe tovbe. Ama sex var iste. Gitti onun oldu adam benim yaptiramadigim her seyi o kiz yaptiriyor.

"Gozlerimin önünde birbirlerini seviyorlar ve ben birsey yapamiyorum" sacmalama sen bihter ziyagilsin modunda geziyorum bende. gitti gül gibi sevdigim güzellik 5 para etmiyor malesef. Guzelim akilliyim iyi huyluyum edepliyim. Ama cadinin biri kapti çocuğu

Oda var dediğin gibi
İnsanın gerçek aşka iyiliğe güzelliğe olan inancını öldürüyor bu tipler

Reşat Nuri'nin sözü gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…