Bir kadın için erkeğin evi geçindirmesi ne kadar önemliyse...Bugün yaşanan bir olay. Bir erkek eski sevgilisi gerçekten çok güzel olduğu için onu unutamıyor. Ve üzerinden yıllar geçmesine rağmen başka bir kızı bir türlü beğenmiyor. Güzellik ne kadar önemli sizce erkekler için? Çirkin bir kızın hiç şansı yok mudur?
Üfff bu ne özgüven patlamasıdırbence guzellik herseydir kendimden biliyorum cok zorluk cekiyorum herkesler pesimde
Bence çoğu erkek için çok konuşmayan biri makbuldür:))Bugün yaşanan bir olay. Bir erkek eski sevgilisi gerçekten çok güzel olduğu için onu unutamıyor. Ve üzerinden yıllar geçmesine rağmen başka bir kızı bir türlü beğenmiyor. Güzellik ne kadar önemli sizce erkekler için? Çirkin bir kızın hiç şansı yok mudur?
Güzellik maalesef önemli. Huy olarakta az buçuk iyisee hiçbir erkek vazgecemez kolay kolay bir laf vardırBugün yaşanan bir olay. Bir erkek eski sevgilisi gerçekten çok güzel olduğu için onu unutamıyor. Ve üzerinden yıllar geçmesine rağmen başka bir kızı bir türlü beğenmiyor. Güzellik ne kadar önemli sizce erkekler için? Çirkin bir kızın hiç şansı yok mudur?
Güzellik maalesef önemli. Az buçukta huyu iyise hiçbir erkek kolay kolay vazgecemez. Bir laf vardır altın ateşle kadın altınla, erkek kadınla imtihan olur diye. Tabi istisnalar vardır ama genel durum böyle güzellik gençlik erkeğin zaafı bu dünyada böyleBugün yaşanan bir olay. Bir erkek eski sevgilisi gerçekten çok güzel olduğu için onu unutamıyor. Ve üzerinden yıllar geçmesine rağmen başka bir kızı bir türlü beğenmiyor. Güzellik ne kadar önemli sizce erkekler için? Çirkin bir kızın hiç şansı yok mudur?
nazar degecek diye korkuyorum yoksa atardim resmimi sizeÜfff bu ne özgüven patlamasıdırsizi çok merak ettim
nazar degecek diye korkuyorum yoksa atardim resmimi size
İçi boş insanlar dış güzelliğe aşırı değer verir bence.
Öylesinin değeri de bana lazım değil şahsen..
Ya erkekler güzel kadın ister. Kadınlar paralı işi gücü olan erkek. Herkesin her istediği olmuyor bu nedenle daha güzelini bulamam deyip bulduğuna razı oluyor çoğu erkek. Kaba mantıkla böyle ( kaba mantık ne demek bilmiyorum) Aşk ise bambaşka bir duygu hiçbir hesaba uymuyorHer konuya yazıyorum her şey güzellikse ortalama kadınlar nasıl evleniyor? Evlilerin hepsi mi dünya güzeli? Atayizler bunu da açıklasın
o erkegın psıkolojık sorunu var heralde takıntılıBugün yaşanan bir olay. Bir erkek eski sevgilisi gerçekten çok güzel olduğu için onu unutamıyor. Ve üzerinden yıllar geçmesine rağmen başka bir kızı bir türlü beğenmiyor. Güzellik ne kadar önemli sizce erkekler için? Çirkin bir kızın hiç şansı yok mudur?
saka ayol oyle bi iddiam yokyok artk neyse Allah sahibinize bagislasin
aa ben görmüştüm resmini gerçekten güzel ötesi bir güzelliğin var nazar değmesinnn tüü tüüüsaka ayol oyle bi iddiam yok