Kesinlikle doğru soru bu olmalıydıBence soru erkekler güzellik dışında bir şeye önem verir mi ? olmalıydı.
cıkkkk vermezlerrrKatılıyorum dış güzellik gerçekten önemli. Bence erkekler kadınlara göre daha da fazla önem veriyor. Hanımlar da örnek vermiş zaten benim de sık sık başıma geliyor hastane, banka gibi yerlerde insanların tavırları kıyafete göre bile değişiyor. Düşünün hastanenin acilinde 3-4 farklı kişi yol veriyor buyrun falan. Acaba pijamalı halimi görseler yine verirler mi?
egoyaa gel ebence guzellik herseydir kendimden biliyorum cok zorluk cekiyorum herkesler pesimde
yuvaya dönmüş senin ki galibaaaadış güzelliğe önem vermek demek sizin gözünüzde "it kopuk olsun ama güzel olsun evlenirim ekiekieki" mi ki gerizekalı diyorsunuz? hayır erkek arkadaşımın suçu ne adam evinde oyun oynuyor durduk yerde gerizekalı oldu
insan olan herkes dış görünüşe dikkat eder. dış görünüşe bakıp başka bir şeye bakmaz demiyorum ama dikkat eder insanlar. kötü bir şey de değil davul bile dengi dengine.
saçı makyajı bozulmadan spor yapanlar gördü bu gözlerrvalla ben spor salonuna bile paspal bişeyler giyip gittiğimde kadın spor hocalarım bile suratıma bakmıyordu. artık herkes dış görünüş odaklı.
günümüz dünyası çok acayip aslında ben de mutlu değilim bu baskıdan.
sadece ironiegoyaa gel egoyaaaa
anladım onu kuzum zatennnn ayrıca doğru da olabilir kime neeesadece ironi
Sporda hazırlanmam bir saat sürüyor diyeni duymuştumsaçı makyajı bozulmadan spor yapanlar gördü bu gözlerr
saçı makyajı bozulmadan spor yapanlar gördü bu gözlerr