Erkekler sizce güzelliğe ne kadar önem veriyor?

Ben çok güzel olmaktan çok bu güzelliği tamamlayan unsurlara da sahip kadınların beğenildiğini düşünüyorum. Mesela özgüven, mesela duruş, karizma, aura, o hani şeytan tüyü denen şey, yürüyüş,, güleryüz, tatlıdil, işve, cilve...

Bunlar dışında salt güzellik bi yere kadar bence.
Sonra kime göre neye göre güzel bu da var.

Bu yüzden fiziksel görünüşten çok diğer unsurlara sahip bir kadın bir erkeği daha fazla etkileyebilir diye düşünüyorum.

olabilir bence kisisel bir durum bu,
guzelligi yuzunden tutulmustur ve duygusal/depresif birisi oldugu icin de unutamiyordur,
sansiniz yok bence

çooooooook

yok diyen yalan söylüyor. yakın erkek arkadaşlarım çok ve kafalarında hepsinin ayrı bir güzellik kıstası var ona uyan biri oldumu unutamıyorlar.

güzel olan şu ki hepsinin farklı zevkleri var sen kendini çirkin bulsan bile mutlaka güzel bi yerlerin vardır ona önem veren bir erkeğe elbet denk gelirsin. bakımlı olmak da gerek şimdi tabi.

Bence son derece önem veriyorlar
Şu zamanki ilişkilerin çoğununda erkekler kadının vücuduna kadından fazla takıntılı
İlişkilerde ilk aradıkları şey kadının güzelliği kilosu boyu posu yaşı oluyor

Öyle değilse kadınlar bu kadar estetik yarışına 0 beden olma kompleksine botokslara dolgulara niye bu kadar para yatırsın

Benim çevremde doğumdan sonra 65 kiloya çıkınca duba gibi oldun yorumları alan kadınlar var bizzat hamilelik sonrası kocaları tarafından

Şu bdvde doğumdan sonra kilo almış kadınların konularını okumak yeterli

Erkekler son dönemde yüz ve fiziki güzelliğe aşırı takıntılı malesef birbilerinide etkiliyorlar açıkcası o kızın şurası şöyle burası böyle diye Daha güzelini bulmadanda eskiyi unutmalrı zor

Kesinlikle
Değil kadın erkek ilişkisinde iş ilişkilerinde bile kadının giyim kuşamına göre muamele ediyorlar

Kesinlikle
Değil kadın erkek ilişkisinde iş ilişkilerinde bile kadının giyim kuşamına göre muamele ediyorlar

valla ben spor salonuna bile paspal bişeyler giyip gittiğimde kadın spor hocalarım bile suratıma bakmıyordu. artık herkes dış görünüş odaklı.

günümüz dünyası çok acayip aslında ben de mutlu değilim bu baskıdan.

Asfaltın altından kanalizasyon geçer. Demem o ki; 10 kilo boya badana yapıp ortalıkta dolaşan da çok, makyajsız sade bir gülüşüyle kendine hayran bırakan da çok.

Dış görünüşe önem veren erkekler, çok mu yakışıklı? Hayır allah yaratmış deyip, yaradılanı yaratandan ötürü sevmek varken, neden kusur ararlar ki?

Bence dış görünüşe önem veren biri. Kendi için de geçerli bu. Hep marka giyinir. Süslenir.

kime göre neye göre güzel?

beni güzel bulmayan insanlar var. ama bi o kadarda çok güzel bulanlar var.
aynı şekilde benim beğendiğimi asla ama asla beğenmeyenler var :)

ki dışını beğenmediğimiz insanın içini merak etmezmişiz. bence doğru. Ama ‘güzel’ veya ‘çirkin’ demek bana çok doğru gelmiyor. Herkesi beğenecek biri vardır :)
Yani o kızı unutamıyosa unutmasın. Sırf güzelliği içinde değildir. Ama sırf güzellik içinse zaten adam afedersiniz ama salaktır :)

Bir özel hastaneye gitmiştim
İşten çıkmışım yağmur yemişim saç baş kayık bir pantolon palto çıkmışım
adam suratıma bakmadan oraya git buraya git aşağı in yukarı çık
ertesi gün aynı adama saç fönlü full makyajlı farklı bir elbiseyle gidince
Efendim buyurun hoşgeldiniz nasılsınız diye karşılıyor
Devlet dairesinde bile bu kıyafet olayı var

Yani aman önemli olan iç güzellik vicdan merhamet diyen kalmadı ortada

Düşündüğünden çok daha onemli

basit bir örnekle anlatmak gerekirse magaza çalışanının bile güzel bir kadına davranışı ile sıradan güzellikte olan bir kadına davranışı aynı olmuyor. Aynı şekilde polis, hastanedeki görevliler, devlet dairesinde bile geçerli bu durum...
Fakat erkekler bütüne bakıyor, Kadınlar ayrıntılara...

Dış gorunus tabi ki onemli ama bunun belli bir standardi yok aslinda. Kilo kilo diyoruz ya bazi erkekler özellikle çok kilolu da sevebiliyor mesela, kimi uzun, kimi kisa ne bileyim işte cok farkli begeniler var.
Herkesin beğenisine hitap ettiğini düşünen, düşünülen kadinlarin da beğenmeyeni çikar, çıkıyor.
Guzellik disinda giyim toplum içinde de önemli.

Dış güzellik ilk adım için önemli diyorum. Vicdanli, merhametli diye beğenmedigim biriyle olamazdim ama sirf begendim diye kötü biriyle de olmazdim.

Çok yakışıklı bi tanıdığım öyle bir kızla evlendi ki anlatmak yetmez görmek gerek çirkin demek ayıp günah biliyorum Allahın yarattığına öyle denmez ama erkek kadının yanında prenses gibi duruyor o biçim. O yüzden güzellik önemli değil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…