Bu sonradan elde edilebilen birşey mi? Yoksa doğuştan gelen birşey mi?mevzu karizma...o auran o karizman olacak guzellikten ziyade...
Yani bunu ben tahmin ediyorum. Çünkü gerçekten çok güzel bir kızdı.
Elbette ki sonradan da elde edilebilen bir şey ...tamamen ic dunyanla alakali aslinda buBu sonradan elde edilebilen birşey mi? Yoksa doğuştan gelen birşey mi?
Kesinlikleçooooooook
yok diyen yalan söylüyor. yakın erkek arkadaşlarım çok ve kafalarında hepsinin ayrı bir güzellik kıstası var ona uyan biri oldumu unutamıyorlar.
güzel olan şu ki hepsinin farklı zevkleri var sen kendini çirkin bulsan bile mutlaka güzel bi yerlerin vardır ona önem veren bir erkeğe elbet denk gelirsin. bakımlı olmak da gerek şimdi tabi.
Kesinlikle
Değil kadın erkek ilişkisinde iş ilişkilerinde bile kadının giyim kuşamına göre muamele ediyorlar
Bence dış görünüşe önem veren biri. Kendi için de geçerli bu. Hep marka giyinir. Süslenir.O halde adamın düşüncesini bilmeden bunu yazmanız haksızlık olmuş. Her güzel kızın yanında gördüğüm adama "güzelliği için birlikte" demiyorum. Demem de çünkü bunun adı 'kötü niyet' olurdu. :)
Bir özel hastaneye gitmiştimvalla ben spor salonuna bile paspal bişeyler giyip gittiğimde kadın spor hocalarım bile suratıma bakmıyordu. artık herkes dış görünüş odaklı.
günümüz dünyası çok acayip aslında ben de mutlu değilim bu baskıdan.
Düşündüğünden çok daha onemliBugün yaşanan bir olay. Bir erkek eski sevgilisi gerçekten çok güzel olduğu için onu unutamıyor. Ve üzerinden yıllar geçmesine rağmen başka bir kızı bir türlü beğenmiyor. Güzellik ne kadar önemli sizce erkekler için? Çirkin bir kızın hiç şansı yok mudur?