Erkekler sizce güzelliğe ne kadar önem veriyor?

sadece bir erkek değil, bir insan birini severse, sevdiği için güzel görür. çirkinse bile güzel görür, güzelse daha güzel görür. aşk gözümüzü bu konuda kör etmez aksine tölere eder aslında. tabi bakan göz önemlidir bu hususta. Lakin sadece dış güzelliğinden etkilendiği için, çok seviyorum ölüp bitiyorum diyorsa bir erkek, aşık değil hayrandır. Bazı erkekler bu iki duyguyu karıştırırlar. Burada iş biz kadınlara düşüyor, bunu erken tespit edebilmek ve ayrımını yapabilmek gerek. Yoksa hayranımıza aşık oluruz, işin büyüsü bozulunca o da gider daha güzeline hayran olur. Bizde aşık olduğumuzla kalırız. Bu bahsettiğiniz kız bir şekilde işin büyüsünü bozmayıp birde ulaşılmaz konuma geçince erkek şahısın duyduğu hayranlıkta bir o kadar artmış, kız unutulamaz hale gelmiş.

Güzelliğe önem veren erkekler var tabiki. Bunun dışında erkekler için de kızlar içinde gördüğüm şu çok yakışıklı erkekler görüyorum sevgililerine bi bakıyorum güzel değil, kilolu vs. Demek ki içleri güzel ve bu gördüğüm erkekler aklı başında insanlardı. Ya da çok güzel olduğunu düşündüğüm kız arkadaşlarım var sevgililerine bakıyorum cidden çoğu kişinin hiç bakmayacağı tipler ama seviyorlar mutlular. Ama şöyle de bir şey var illa ki tipe bakılır ama bu yakışıklılık güzellik anlamında değil, mesela birini görürsün herhangi bir şeyi çok etkiler, öyle durumlar da olabilir. Ben mesela bir çocuktan hoşlanıyorum ( olayı nasıl hoşlandığım çocuğa getirebilirim :halay:) yüzü o kadar tatlı ki minyon ağzı yüzü küçücük. Arkadaşlarıma göre yakışıklı değil, zaten normalde de yakışıklı denilmez ama benim gözümde o kadar tatlı ki, ve sadece görünüşü değil birazcık gözlemledim o kadar kibar o kadar efendi ki, birde bir kaç olaydan çok iyi bir insan olduğunu düşündüm, baya hoşlandım ve benim gözümde çok üstün elleri de küçücük Allahım nasıl güzel :KK200:. Bana gelecek olursak güzel olduğumu söylerler, yüzüm fiziğim falan ama çok güzelim anlamında değil normal diyelim. Ama asla hoşlandığım kişiyi etkileyemem, o cilve midir işve midir nedir 0 yani, gidip muhabbet kuramam :halay: ama beni başka bir şekilde tanıyanlar çok sever hoşlanır. Bi arkadaşım da aynı şekilde, benden daha güzel. Hoşlandığı çocuk için asla bana bakmaz diyordu bi baktık çocuk sevgili yaptı kız hiç de güzel değil. Cidden etkilemek önemli

Benim içinde önce dış güzellik önemlidir ilk dikkatimi çekmesi lazım. Ama ben normal biriyim ne güzel d3nilecek kadar güzelim n3de çirkin denebilecek kadar çirkin eşimde Allah var yakışıklıdır benide çok sevdiğini düşünüyorum. Demem o ki insanın ici güzel olsun güzellik geçici zaten seven insana dünyanın en çirkini en güzelidir.

Katılıyorum dış güzellik gerçekten önemli. Bence erkekler kadınlara göre daha da fazla önem veriyor. Hanımlar da örnek vermiş zaten benim de sık sık başıma geliyor hastane, banka gibi yerlerde insanların tavırları kıyafete göre bile değişiyor. Düşünün hastanenin acilinde 3-4 farklı kişi yol veriyor buyrun falan. Acaba pijamalı halimi görseler yine verirler mi?:KK70:
cıkkkk vermezlerrr

dış güzelliğe önem vermek demek sizin gözünüzde "it kopuk olsun ama güzel olsun evlenirim ekiekieki" mi ki gerizekalı diyorsunuz? hayır erkek arkadaşımın suçu ne adam evinde oyun oynuyor durduk yerde gerizekalı oldu :KK70:

insan olan herkes dış görünüşe dikkat eder. dış görünüşe bakıp başka bir şeye bakmaz demiyorum ama dikkat eder insanlar. kötü bir şey de değil davul bile dengi dengine.
yuvaya dönmüş senin ki galibaaaa

Dis gorunusten ziyade cekicilige onem veriyorlar bence. Kadinin agzi burnu yamuk olabilir ama bir albenisi olmali sanirim onlara gore

aklıma düşürdünüz durunn hemen bir maske yapayımm yüzümeee

valla ben spor salonuna bile paspal bişeyler giyip gittiğimde kadın spor hocalarım bile suratıma bakmıyordu. artık herkes dış görünüş odaklı.

günümüz dünyası çok acayip aslında ben de mutlu değilim bu baskıdan.
saçı makyajı bozulmadan spor yapanlar gördü bu gözlerr

sadece güzelliğe önem veriyolar zaten ki yanında dünya güzeli de olsan gidip ona buna sarkmaktan da geri kalmıyolar malesef

Erkekler genelde cinsellige onem.veriyor cinsel yonden onlari iyi tatmin etmis bir kizi kolay unutmuyorlar. Guzellikle uzaktan yakindan alakasi yok malesef. Cirkin ama rahat cilveli birazda aptal bir kadıni guzel mantikli akilli bir kadına tercih edebiyorlar. Hepsi boyle degilsede %90 ni boyle bence.
Yuzde 10 luk dilimdeki akla fikre şahsiyete edebe önem veren erkekleri bulmakda oldulça zordur.

ya da erkekler için güzel çirkin değil de kadın olsun yeter demeleri bile yetiyor kadın olsunda nefes alsın yeter derdinde çoğu

Sporda hazırlanmam bir saat sürüyor diyeni duymuştum
Aklıma geldi bir tanesi zengin biriyle tanışabilmek için bu aylığı 800 lira olan spor merkezlerinden birine gidiyordu kızın maaş asgari ücret
Yüzü gözü silinmesin diye kalıcı makyaj yaptırmıştı

Sonra diyorum ben niye hayatımda birileri yok
Bu kızlarla yarışamam ben

evet makyajla geliyorlar rimeller fondotenler en seksi taytlar spor bra lar :)

ben o kadar olmasa da ben de kendimi topladım sonra biraz güzel kıyafetler aldım makyaj yapmam sporda ama lip balmımı sürdüm saçımı düzgün topladım ne bileyim bi cildime iyi baktım bi bakmışım tabi o paspal hallerimle kilo da vermişim aaaa herkes bana gülümsüyor artık muhabbet açıyor falan :) hemcinslerimiz de yapıyır yani

X