Erkekler sizce güzelliğe ne kadar önem veriyor?

Adam sadece güzel olduğu için mi unutamamış yani?

İyi ki aşırı güzel bir hatun değilim.... Böyle gerzekler olmadı hayatımda hiç

Var böyle beyinsizler. Misal benim dayım. Kızı köy değil ilçe tanıdığı nasıl bir karakterde olduğu bilindiği halde ilçedeki esnaflar bu kızı alanın alnında enayi yazması lazım demişler hep ama beyimiz güzelliğine vurulmuşmuş. Ben bu güzelliği kaçırmam bana ayarlayın bunu bir daha böyle güzel bulamam deyip ailesine bize ayak diretti aldı gördü ebesini.. Güzel gelinimiz fabrikasını iflas ettirdiği halde, iş için 9 ay yurt dışına gittiğinde ilçeden bir esnafla aldattığı halde elinde delillerin âlâsı vardı çocukları için beyimiz boşamadı. 8 senesini heba ettiğini kendi ağzıyla itiraf etti. Kızın annesi de boşan kızım boşan ben arkandayım benim kızımın "güzelliği yeter kara kaşı kara gözü yeter kurban olsun bütün Türkiye" diyen bir tip.. Benim dayım da az geri zekâlı değil bunu hepimiz kabul ediyoruz. Yani böyle beyinden noksan dış görünüşüne bakıp karakterini önemsemeyen erkek/kadın maalesef çok. İnanırım böyle insanların varlığına.

Dışını begenmediğinin içini de merak etmezsin. Ben genelin aksine ilk an için çok ama çok önemli olduğunu düşünüyorum.

Efendim güzellik geçiciymiş. Nasıl geçici ben anlamıyorum. Guzel erkek/kadın yaşlıykende guzel.

Bu konu kadın/erkek herkesin kendisini kandırmayı çok sevdiği bir konu.

Gayette önemlidir.

Öyle
Af edersiniz erkeklerin beyni başka yere gidiyor güzel kadın gördü mü

Suan erkek kardeşim yanımda okudu ve su cevabı verdi ruhlar aleminde mi yaşıyoruz tabi güzel olacak ikiside olacak diyor bu tabi her erkek aynı dusunmuyordur

Katılıyorum dış güzellik gerçekten önemli. Bence erkekler kadınlara göre daha da fazla önem veriyor. Hanımlar da örnek vermiş zaten benim de sık sık başıma geliyor hastane, banka gibi yerlerde insanların tavırları kıyafete göre bile değişiyor. Düşünün hastanenin acilinde 3-4 farklı kişi yol veriyor buyrun falan. Acaba pijamalı halimi görseler yine verirler mi?

bence her insan için dış görünüş önemli.dış görünüşten kastım çok güzel olmalı meselesi değil. kendi maksimumunu yakalamak. boy değiştirilemez ama kilo kontrol altına alınabilir, sarı diş beyazlatılır eksik azı dişleri imlant yapılabilir, yüzde en önemli yer burun.tüm hatları o belirliyor. artık dünyanın en yaygın ameliyatlarından. sağlıklı gür saçlar bir ayda uzamaz ama bir yıllık uzatmayla form verilebilir. sarkık vücut varsa kol altı sarkması ya da düz popo gibi squat/plates ile 3 ayda mucize yaratılıyor.doğru kuaförle biraz kaş şekli biraz kirpik perması sonucu harika sonuçlar çıkar. bir de bu kadın temiz ise, düzgün giyiniyorsa kendine yakışan bir parfüm kokuyorsa bence güzeller güzeli.:)))

Erkekler acısından ilk etap da bence cooook önemli ama sonrasında sempatiklik güleryüz cilve yoksa ve tabiki bomboş bir kafa varsa sonu gelmez. Bence unutamayan o arkadaşınız kız arkadaşı hem güzel hem de çekici akıllı bir kızdır o yüzden kimseyi beğenmiyordr

Erkekler güzeli gördüğünde sever ama çirkini tanıması gerek karakter olarak sevmesi için yani güzeller 1-0 önde başlıyolar ama boş bi insan ne kadar güzel olursa olsun ilişkinin ömrü uzun olmaz, dolu insanla da ne kadar vakit geçirir ne kadar tanırsa o kadar severler, ama hem güzel hem de doluysa o zaman vay o erkeğin haline ehehe

Erkekler için değil kadınlar için de çok önemli.Kendi arkadaşlarınızı ve çevrenizi de düşünün.Bir erkekle tanıştığınızı söylediğinizde kız arkadaşlarınıza alacağınız iki soru olur.

Nasıl biri,yakışıklı mı?

Ne iş yapıyor?

Başka sorum yok hakim bey

Ya bunu nasıl başarıyorsunuz lütfen formülünü bana da anlatın. Ben de tam tersi çok güzel biri değilim ama çirkin de değilim. Ama kimseyi etkileyemiyorum.

Güzel kadınlar ilgi görmeye alışık olduklarından kendi beğendiği kişilere adım atmazlar, hep karşıdan beklerler.

Yakışıklı erkeklerle de öyle. Bu durumda güzel kadın yakışıklı erkeklere yürümez, çirkin kadınlar yürür ve yakışıklı erkekler de en sonunda birini seçerler. Bence durum bundan ibaret.

Bir güzellik bir de mutluluğa bakıyorlar, şarkısı bile var 'gülümse erkekler pozitif kızları sever'
Benim iki türlü de şansım yok :)

AHh beyni boş erkekler işte. Hiç takılma böyle güzellik olaylarına İnan allah çirkin bahtı versin. Şahsen ben keşke güzel olmasaydımda bahtım güzel olsaydı diyorum şimdi sağ yanağım sivilce doldu stresten dış güzellik geçici yani! Birde insan ne kadar çirkin olursa olsun iki sempatik konuşması bir gülümsemesi benim gözümde öyle güzelleştiriyor ki insanları.

Bende dış güzellik önemli değil diyorum sonra recep ivedik aklıma geliyor moralim bozuluyor . Ruhlar aleminde yaşamiyoruz diyor ya :)))

Şimdi hiç dış güzelliğe önem vermiyorum demek mantıksız geliyor bana.. Kendimden örnek vereceğim... Benim için kara kaş, kara göz hep çok önemliydi...Eşimi ilk gördüğümde onun kaşına, gözüne baktım... Ellerine baktım.. El benim için önemli :) Boylu poslu değil ama yakışıklı geldi bana.. Eğer etkilenmiş olmasaydım onu tanımak için adım atmazdım... Önce bir insanın dış görünüşünden etkilenirsiniz. Sonra içini tanımaya, anlamaya çalışırsınız.. Beni de eşimin yengesi beğenmemiş... Zayıf o.. Onun çocuğu olmaz demiş... :) Beğenmemiş yani beni... Güzellik göreceli mi? Evet.. Çünkü eşimle birbirimize ilk günki gibi aşığız.. Bu çok güzel olduğum için mi? Eşime güzel geldim demek ki ki tanıştık, evlendik... Ama bir insan çok güzeldi diye unutulmaz mıdır? Hayır.. Yaşanmışlık... Paylaşmışlık...Unutulamayan bunlar olur...

Neden beğenisi doğrultusunda biri ile birlikte olmak isteyen insanlara sığ muamelesi yapıyoruz?
Guzellik göreceli. Adamın beğendiği bir şey vardır ve hayatında karsisina çıkan kadınlardan bir tek onda bulmuştur.

Kendi adima, 185 in altında bir erkek benim ilgimi çekmez. Tabiki boy tek kriter değil ama çekici buldugum gibi olmasın?
Eşim de 195. Bence birlikte yaşayacağın insanda fiziksel özellik aramak yanlış değil. Adı ister güzellik olsun ister başka bir şey, evet önemli.

dış güzelliğe önem vermek demek sizin gözünüzde "it kopuk olsun ama güzel olsun evlenirim ekiekieki" mi ki gerizekalı diyorsunuz? hayır erkek arkadaşımın suçu ne adam evinde oyun oynuyor durduk yerde gerizekalı oldu

insan olan herkes dış görünüşe dikkat eder. dış görünüşe bakıp başka bir şeye bakmaz demiyorum ama dikkat eder insanlar. kötü bir şey de değil davul bile dengi dengine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…