- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
Kime göre neye göre çirkin? Birinin ilgisini çekmeyen bir bayan, başka bir erkek tarafından çok beğenilebilir, güzellik göreceli bir kavram. Erkekler güzellik konusunda biraz sersemler evet. Benim eski erkek arkadaşım çok güzel olduğun için seni kaybetmekten çok korkuyorum demişti bana bir keresinde. Hem hoşuma gitmişti, hem de bu erkekler ne kadar salak dedirtmişti açıkçasıBugün yaşanan bir olay. Bir erkek eski sevgilisi gerçekten çok güzel olduğu için onu unutamıyor. Ve üzerinden yıllar geçmesine rağmen başka bir kızı bir türlü beğenmiyor. Güzellik ne kadar önemli sizce erkekler için? Çirkin bir kızın hiç şansı yok mudur?
Bence de kesinlikle ama kesinlikle en önemli şey enerji, bir insan istediği kadar güzel olsun, iki lafı biraraya getiremiyorsa zorAdamın beyninin içinde olmadığınıza göre sadece güzel olduğu için unutamadığını kesin olarak söyleyemezsiniz öyle değil mi?
Valla benim çevremde nispeten çirkin diyebileceğimiz kadınların acayip yakışıklı ve iyi kocaları var.
İnsanları etkilemek ve beğenilmek dış görünüşe değil etrafa yaydığınız enerjiye bağlı. Çok güzel bir kadın değilim bence, hoşum, bakımlıyım ama bakanın bir daha dönüp bakacağı kadar göze çarpan özelliklerim yok. Ergenliğimden beri etkilendiğim her erkeği etkilemeyi becerdim. Ulen şu adam da bana bakmadı, içimde kaldı dediğim kimse yok.
Çirkinler daha şanslı bence...kaldı ki herşey diş güzellik değil...zekâ ahlak kariyer dışa dönük olmak bakimli olmak gibi özellikler erkeklerin hosuna gidiyor bence...artik cogu erkek bunlara bakiyor
zamanın eli değdi bize diyorsun yaniiÇok önem veriyorlar çünkü Yaşadığınız zamanın ruhu bu ne yazık ki , eskiden bu kadar görsel bolluk yokmuş, instag.. İntr..tindr..vs algılar çok açılıyor erkelerin suçu değil bu.
Neden böyle yazdınız? Bakış açımda nasıl bir sıkıntı var sizce?Eğer çirkin kız bir erkeğin sadece güzel olduğu için birini unutamadığını düşünüyorsa tek sorunu çirkinlik değildir bence. Bakış açısında da ciddi sıkıntılar var demektir.