sizde bana laf koyma ihtiyacı hissettiniz gibi geldi bana benim burnumu beğenmeyen çilleri nasıl beğendi onu söyledim bende benim fikrim mi bu ??sizde laf koyacam diye nerden saldırcağınız şaşırmışsınız resmenÇilli olmak kötü mü yani? Hem güzellik önemli değil minvalinde yazıyorsunuz hem de sonunda çilli deyip laf konduruyorsuniz
Yoo alakası yok. Ben de çilli bir insanım ve cili direkt kusur olarak gösteren insanlari gördüğüm zaman söylerim.sizde bana laf koyma ihtiyacı hissettiniz gibi geldi bana benim burnumu beğenmeyen çilleri nasıl beğendi onu söyledim bende benim fikrim mi bu ??sizde laf koyacam diye nerden saldırcağınız şaşırmışsınız resmen
iyi de ben sizi tanımam etmem neden üstünüze alınıyorsunuz ?Yoo alakası yok. Ben de çilli bir insanım ve cili direkt kusur olarak gösteren insanlari gördüğüm zaman söylerim.
Üstüme alinmadim ya neyse ikimiz de farklı şeylerden bahsediyoruz.iyi de ben sizi tanımam etmem neden üstünüze alınıyorsunuz ?
belki size çok yakışıyor dur ..
ben hiç çilli yda büyük burunlu dünya güzeli ya türkiye güzeli görmedim demek ki güzellik unsuru değil ayrıca benim bahsettiğim şahıslar farklı sizde üzerinize alınmasanız iyi olur ....
Nefes alsin yeter diyen bir kesim oldugunu da unutmayalim :))Güzellik bence çok çok göreceli bi kavram ve bence sadece fotoğrafik görüntüyle ilgili bişey değil bir bütün.. Hal tavır ,konuşma, bakış, duruş, gülüş,yürüyüş, hava, albeni, karizma, beden dili... böyle uzar gider.. Hayatım boyunca kendimi çok güzel bulmadım, yani aynaya baktığımda bi sürü kusurum var öyle bir adriana lima falan değilim ama enteresan bi şekilde hayatım boyunca hemen hemen herkes tarafından çok beğenildim "çok güzel bir kız", "çok güzel bir kadın" kategorisine girdim (koca burnumla), Lise yıllıklarında okulun en güzel kızı olarak yazıldım çizildim, gerçekten çok yakışıklı adamların ilgisini hep çektim.. Beğendiğim birini etkilemem hiç zor olmadı.. Girdiğim herhangi bi ortamda gözlerin üzerime döndüğünü resmen gözlerinizle izleyebilirsiniz.. Ama ama ben yıllardır bu durumu aynadaki tipimle hiç bağdaştıramadım.. Son zamanlarda online bi oyun oynuyoruz eşimle birlikte, sadece sesli iletişim kuruyoruz takım arkadaşlarıyla , yani gel-git, beni takip et falan bu tarz bi iletişim, onda bile kendimden 18-20 yaş küçük insanlardan aşk mesajları falan alıyorum, tabi gülüyoruz ama eşim artık sesli iletişimimi mecbur kalmadıkça açmamı istemiyo.. Ya benim algım farklı bilmiyorum ya da bu insanlar bende bi enerji yakalıyolar gerçekten bilmiyorum bunun nedenini.. Aura desem sesim de mi auralı
Güzellik bence çok çok göreceli bi kavram ve bence sadece fotoğrafik görüntüyle ilgili bişey değil bir bütün.. Hal tavır ,konuşma, bakış, duruş, gülüş,yürüyüş, hava, albeni, karizma, beden dili... böyle uzar gider.. Hayatım boyunca kendimi çok güzel bulmadım, yani aynaya baktığımda bi sürü kusurum var öyle bir adriana lima falan değilim ama enteresan bi şekilde hayatım boyunca hemen hemen herkes tarafından çok beğenildim "çok güzel bir kız", "çok güzel bir kadın" kategorisine girdim (koca burnumla), Lise yıllıklarında okulun en güzel kızı olarak yazıldım çizildim, gerçekten çok yakışıklı adamların ilgisini hep çektim.. Beğendiğim birini etkilemem hiç zor olmadı.. Girdiğim herhangi bi ortamda gözlerin üzerime döndüğünü resmen gözlerinizle izleyebilirsiniz.. Ama ama ben yıllardır bu durumu aynadaki tipimle hiç bağdaştıramadım.. Son zamanlarda online bi oyun oynuyoruz eşimle birlikte, sadece sesli iletişim kuruyoruz takım arkadaşlarıyla , yani gel-git, beni takip et falan bu tarz bi iletişim, onda bile kendimden 18-20 yaş küçük insanlardan aşk mesajları falan alıyorum, tabi gülüyoruz ama eşim artık sesli iletişimimi mecbur kalmadıkça açmamı istemiyo.. Ya benim algım farklı bilmiyorum ya da bu insanlar bende bi enerji yakalıyolar gerçekten bilmiyorum bunun nedenini.. Aura desem sesim de mi auralı
Siz güzel bulunmayı seks yapmakla karıştırdınız heraldeNefes alsin yeter diyen bir kesim oldugunu da unutmayalim :))
Çocuk varken (özellikle küçükken) imkansız olduğu konusuna %100 katılıyorum ama çocuk yokken mutlaka her çift bazı aktiviteler yapabilir diye düşünüyorum.. Biz oyun oynamayı seviyoruz, tv pek izlemeyiz, takip ettiğimiz diziler var o da tv de değil zaten, onun dışında günlük ev işleri falan o kadar çok vakit almıyo, biraz geç yattığımızı itiraf edeyim ama (günde ortalama 5-6 saat uyuyorum), uyku borçlarımızı izin günlerimizde ödüyoruz :) Bilmiyorum yaa vakit çok dar gelmiyo bana, siz neden vakit bulamıyosunuz çok uzun saatler mi çalışıyosunuz?Eşimle oyun oynamaya vakit ne çocuk yokken ne de çocuk varken (zaten bu imkansız gibi bir şey :) ) bulamadık sizi tebrik ediyorum
Çocuk varken (özellikle küçükken) imkansız olduğu konusuna %100 katılıyorum ama çocuk yokken mutlaka her çift bazı aktiviteler yapabilir diye düşünüyorum.. Biz oyun oynamayı seviyoruz, tv pek izlemeyiz, takip ettiğimiz diziler var o da tv de değil zaten, onun dışında günlük ev işleri falan o kadar çok vakit almıyo, biraz geç yattığımızı itiraf edeyim ama (günde ortalama 5-6 saat uyuyorum), uyku borçlarımızı izin günlerimizde ödüyoruz :) Bilmiyorum yaa vakit çok dar gelmiyo bana, siz neden vakit bulamıyosunuz çok uzun saatler mi çalışıyosunuz?
Valla aynı biz de 1-2 akşam anne gezmesi ama oralarda da oturmayı çok uzatmayız akşam en geç 10 da evdeyiz onun dışında hep evde değiliz ama ev gezmesi arkadaşlarımıza ya da onlar bize gelir ama hepimiz oyun manyağı olduğumuz için nerde bir araya gelirsek gelelim illaki bi oyun oynuyoruz.. tamamen ilgi alanı meselesi insa sevdiği şeye her türlü ortam ve vakit yaratabiliyo bence :)Yok Allaha şükür uzun mesai saatimiz yok 6 gibi evde oluyorum ama çocuk yokken sanırım başka şeylere vakit ayırıyorduk ya :) hatırlayamadım şimdi :)) haftaiçi 1/2 akşam annemlerdeydik haftasonu da gezmeler, zaten hafta içi 3 akşam filan evde olduğumuz için ütü çamaşır işleriyle uğraşıyordum ya da film :) tercihlerimiz farklıymış düşününce onu anladım
Valla aynı biz de 1-2 akşam anne gezmesi ama oralarda da oturmayı çok uzatmayız akşam en geç 10 da evdeyiz onun dışında hep evde değiliz ama ev gezmesi arkadaşlarımıza ya da onlar bize gelir ama hepimiz oyun manyağı olduğumuz için nerde bir araya gelirsek gelelim illaki bi oyun oynuyoruz.. tamamen ilgi alanı meselesi insa sevdiği şeye her türlü ortam ve vakit yaratabiliyo bence :)
Teşekkürler inşallah sizin deBirlikte sevdiğiniz aktiviteleri yapmak güzel :) hele ki oyun oynamanız daha da güzel :) mutlu birlikteliğiniz daim olsun
Bugün yaşanan bir olay. Bir erkek eski sevgilisi gerçekten çok güzel olduğu için onu unutamıyor. Ve üzerinden yıllar geçmesine rağmen başka bir kızı bir türlü beğenmiyor. Güzellik ne kadar önemli sizce erkekler için? Çirkin bir kızın hiç şansı yok mudur?