Erkekler sizce güzelliğe ne kadar önem veriyor?

Çilli olmak kötü mü yani? Hem güzellik önemli değil minvalinde yazıyorsunuz hem de sonunda çilli deyip laf konduruyorsuniz
sizde bana laf koyma ihtiyacı hissettiniz gibi geldi bana benim burnumu beğenmeyen çilleri nasıl beğendi onu söyledim bende benim fikrim mi bu ??sizde laf koyacam diye nerden saldırcağınız şaşırmışsınız resmen

Yoo alakası yok. Ben de çilli bir insanım ve cili direkt kusur olarak gösteren insanlari gördüğüm zaman söylerim.

Hislerin, güzellikle tiple vs ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
Aşık olduğum adamı düşünüyorum; gayet şapsirik bir tipi var.
Biraz klişe bir söylem olacak ama aynı anda Brad Pitt'le gelip teklif etseler benim elf gözlüyü tercih ederim
Ha erkeklerden örnek ver dersen; okuldan tanıdığım bir arkadaşım taş gibi bir çocukla çıkıyor. Kız da obez seviyesinde, erkeksi, höt zöt bir hatun. Gayet de el üstünde tutuluyor; kalpli balonlar mı dersin fişekli misekli doğum günü kutlamaları mi dersin..

Yoo alakası yok. Ben de çilli bir insanım ve cili direkt kusur olarak gösteren insanlari gördüğüm zaman söylerim.
iyi de ben sizi tanımam etmem neden üstünüze alınıyorsunuz ?
belki size çok yakışıyor dur ..
ben hiç çilli yda büyük burunlu dünya güzeli ya türkiye güzeli görmedim demek ki güzellik unsuru değil ayrıca benim bahsettiğim şahıslar farklı sizde üzerinize alınmasanız iyi olur ....

Üstüme alinmadim ya neyse ikimiz de farklı şeylerden bahsediyoruz.

Kesinlikle guzellik yakisiklilik onemli dicem
Ama gelin de bi asik oldugum cocuklari görün
Herifin burnu üç kişilik masallah ama ben ayrilinca farkettim, asik olunca insanin gozu kor oluyor valla
En cok arkadaslarima aciyorum, butun gun herifin fotografi elimde ya kizlar cok yakisikli degil mi uf bayiliyyrum diye diye maymun gibi adami övüp durdum gariplerim bi sey de diyemediler. Ayrilinca dedim kiz bu adam dunya cirkiniymiş niye bi sey demediniz diye, cok inanmistin yakisikli olduguna hayallerini yikmayalim dedik dediler

Önemsiz diyenlerin pamuktan dünyasına girebilmek isterdim. Benim icinde bulundugumda baya önemli çünkü. Sirf güzel diye huyu kötü biriyle birlikte olmak istemezsin belki ama çok asiksan o bile bi 3 yılını götürür.

Nefes alsin yeter diyen bir kesim oldugunu da unutmayalim :))

Eşimle oyun oynamaya vakit ne çocuk yokken ne de çocuk varken (zaten bu imkansız gibi bir şey :) ) bulamadık sizi tebrik ediyorum

Eşimle oyun oynamaya vakit ne çocuk yokken ne de çocuk varken (zaten bu imkansız gibi bir şey :) ) bulamadık sizi tebrik ediyorum
Çocuk varken (özellikle küçükken) imkansız olduğu konusuna %100 katılıyorum ama çocuk yokken mutlaka her çift bazı aktiviteler yapabilir diye düşünüyorum.. Biz oyun oynamayı seviyoruz, tv pek izlemeyiz, takip ettiğimiz diziler var o da tv de değil zaten, onun dışında günlük ev işleri falan o kadar çok vakit almıyo, biraz geç yattığımızı itiraf edeyim ama (günde ortalama 5-6 saat uyuyorum), uyku borçlarımızı izin günlerimizde ödüyoruz :) Bilmiyorum yaa vakit çok dar gelmiyo bana, siz neden vakit bulamıyosunuz çok uzun saatler mi çalışıyosunuz?

Yok Allaha şükür uzun mesai saatimiz yok 6 gibi evde oluyorum ama çocuk yokken sanırım başka şeylere vakit ayırıyorduk ya :) hatırlayamadım şimdi :)) haftaiçi 1/2 akşam annemlerdeydik haftasonu da gezmeler, zaten hafta içi 3 akşam filan evde olduğumuz için ütü çamaşır işleriyle uğraşıyordum ya da film :) tercihlerimiz farklıymış düşününce onu anladım

Valla aynı biz de 1-2 akşam anne gezmesi ama oralarda da oturmayı çok uzatmayız akşam en geç 10 da evdeyiz onun dışında hep evde değiliz ama ev gezmesi arkadaşlarımıza ya da onlar bize gelir ama hepimiz oyun manyağı olduğumuz için nerde bir araya gelirsek gelelim illaki bi oyun oynuyoruz.. tamamen ilgi alanı meselesi insa sevdiği şeye her türlü ortam ve vakit yaratabiliyo bence :)

Birlikte sevdiğiniz aktiviteleri yapmak güzel :) hele ki oyun oynamanız daha da güzel :) mutlu birlikteliğiniz daim olsun

Çirkin kızda özgüven varsa şansı da vardır ya da elinde tutmasını bilen kızdır.Güzellik erkekler için çok önemli bir faktördür.Ancak bir kız çok güzel olup işini bilmezse (yani erkeği elinde tutamıyorsa) erkek onu da terkedebilir.Erkekleri asla anlayamıyorum

Kimi istediysem elde ettim, hepsini de ben terk ettim kimi arkamdan çok acılar çekti vücuduna adımı dövmeyle de yazanı oldu jiletle de yazanı oldu, ben de aşırı güzel değilim ama herkes çok değişik bi havam olduğunu söyler.. bence bundan değil, cok neşeli ve espriliyimdir insanlar yanimda sıkılmazlar bu en büyük sebep bence... bi insan senin yaninda ne kadar sen olabiliyor ne kadar mutlu oluyorsa o kadar unutulmaz oluyorsun güzellik falan geç sen onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…