- 6 Ağustos 2020
- 251
- 728
- 18
- 37
- Konu Sahibi lolipopcandy7778
-
Kumrallar taş mı yesin bacım neden disliyorsunuz bizi
Off o rengi ben de istiyoorummmhem arkadaslarima sordum hem burda bibiye daniştim ama saçlarimda hiç boya yok ve doğal rengim herkeste olmayan bir renk kiyamadim hala boyamaya
Acici kullaniyor musun peki
Daha çok görülmesi için mecbur buraya acıyoruz sonra da ban yiyoruzEvet zayiflama ile ilgili cilt kremi ile ilgili topik olusturdum ne gelen var ne giden
İkisini de dene tarafını seç
pandemi de erkekler robinson c. kadınlar da dibi çıkmış sarışın ya da kızıl ha ha ha.kadınlar da bıyık ta moda pandemi sürecinde ayrıcaaaAynen eşim sarışın ben esmer
Bana da çok söylediler yapma etme diye. Daha önce kuaför bile "senin derdin ne kıyma şu saça" demişti ama içimde kalacaktı artık. Baktım beyazlayacağı da yok, gözümü karartıp boyadım :)
Hayır, kendi doğal rengimin üzerine boyadım direkt. Saçım kumral, 2 boyamada oturdu rengi.
Allah sizi ne yapmasın foto bi anda açıldı ödüm koptu birden tövbe tövbe
Bi kere bulaştın mı bırakamazsın, 12 yıl oldu bana daEvet karantinada gözüm döndü ve kıydım doğal saçlarıma :) Tam kızıl değil de tarçın bakır gibi bir şey yaptım.
2 haftada akıp rezil bir şeye dönüşmese daha iyi olurdu tabii. Boyamaktan bezdim 4 ayda.
Merhaba, çatlak için konu acmıstınız deil mi, bugun hint yağı aldım kaşlarım ıcın, faydalarını arastırırken çatlaklara da iyi geldiğini okudum, bi bakın istersenizEvet zayiflama ile ilgili cilt kremi ile ilgili topik olusturdum ne gelen var ne giden
Valla ben lülüklere bakıyorum. Lülüşü yoksa dalgalı saç da olur. O da yoksa dünya ahiret bacı gardaş olurak :)) bugüne kadar hic düz saçlı ya da saçı dökülmüş erkekten hoşlanmadım ki flört geçmişim kabariktir epeysiz saç rengine mi bakiyorsunuz sadece
Valla ben lülüklere bakıyorum. Lülüşü yoksa dalgalı saç da olur. O da yoksa dünya ahiret bacı gardaş olurak :)) bugüne kadar hic düz saçlı ya da saçı dökülmüş erkekten hoşlanmadım ki flörtgeçmişim kabariktir epey
Saçımı daha yeni kızıl yapmışken bu soru beni çok yaraladı. Boşuna boyamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?