• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler Sarışın mı seviyor Siyah Saçlımı ?

Off o rengi ben de istiyoorummm 🥺 hem arkadaslarima sordum hem burda bibiye daniştim ama saçlarimda hiç boya yok ve doğal rengim herkeste olmayan bir renk kiyamadim hala boyamaya 🥴🥴

Bana da çok söylediler yapma etme diye. Daha önce kuaför bile "senin derdin ne kıyma şu saça" demişti ama içimde kalacaktı artık. Baktım beyazlayacağı da yok, gözümü karartıp boyadım :)
Acici kullaniyor musun peki

Hayır, kendi doğal rengimin üzerine boyadım direkt. Saçım kumral, 2 boyamada oturdu rengi.

Sevgilim ilişkimiz boyunca beni her saç rengiyle gördü ve hepsini de çok beğendi çünkü önemli olan saç rengi değil genel olarak beğeniyor olması

Bana da çok söylediler yapma etme diye. Daha önce kuaför bile "senin derdin ne kıyma şu saça" demişti ama içimde kalacaktı artık. Baktım beyazlayacağı da yok, gözümü karartıp boyadım :)

Hayır, kendi doğal rengimin üzerine boyadım direkt. Saçım kumral, 2 boyamada oturdu rengi.

Elinde varsa oncesi sonrasi fotosuna bakabilir miyim? Benim de kumral ama acik ballı kumrala benzer bir renk.

siz saç rengine mi bakiyorsunuz sadece 😬
Valla ben lülüklere bakıyorum. Lülüşü yoksa dalgalı saç da olur. O da yoksa dünya ahiret bacı gardaş olurak :)) bugüne kadar hic düz saçlı ya da saçı dökülmüş erkekten hoşlanmadım ki flört geçmişim kabariktir epey :halay: :halay:

Valla ben lülüklere bakıyorum. Lülüşü yoksa dalgalı saç da olur. O da yoksa dünya ahiret bacı gardaş olurak :)) bugüne kadar hic düz saçlı ya da saçı dökülmüş erkekten hoşlanmadım ki flört :halay: :halay: geçmişim kabariktir epey

Bendeki sabit olan tek şey boy galiba bide şişman olmamasi. 😂 Butun sevgililerim 1.80-190 arasindaydi daha aşagisi olamaz. En son ortaladim 1.85le kapaniş 😂😂😂

Geri kalan herşey degişkenlik gosterebiliyor esmer kumral, duz, kivircik, kaş, göz rengi onemli degil.

E ben açık kumralim, arada kaldigim icin beğenilmeyecegim heralde :KK6:

Back
X