- 24 Haziran 2011
- 23.428
- 48.789
- 798
- Konu Sahibi lolipopcandy7778
-
1.70'den 1.90'a, çirozdan hey maşallah'a, Rus sarisindan Katar'lı karasına renk renk ceşit çeşit mevcut valla bende. Birleştikleri tek yer dalgali-lüle saçları olmasiBendeki sabit olan tek şey boy galiba bide şişman olmamasi.Butun sevgililerim 1.80-190 arasindaydi daha aşagisi olamaz. En son ortaladim 1.85le kapaniş
Geri kalan herşey degişkenlik gosterebiliyor esmer kumral, duz, kivircik, kaş, göz rengi onemli degil.
1.70'den 1.90'a, çirozdan hey maşallah'a, Rus sarisindan Katar'lı karasına renk renk ceşit çeşit mevcut valla bende. Birleştikleri tek yer dalgali-lüle saçları olmasi
Mesela şu klipte adam kaslaniyor,saçını kestiriyor falan kız ona hayran kalıyor ya. Bence beş kuruş etmez o hali. Saçı dalga dalgayken ne tatlış öyle, son haline sümüğümü atmam
Ay beni de beni deÇok teşekkür ederim çok sağ olun. Dünyalar benim oldu, içim ferahladı.
Beni de alan biri olacak demek çok şükür
Eski sevgiliyi yeni duyuyorum , annelerine benzeyenleri sevdiklerini okumuştumEski sevgililerine benziyenleri seviyorlar :)
Bi kere bulaştın mı bırakamazsın, 12 yıl oldu bana da
Ben 20 senedir kızılım, beğenmeyen küçük oğluna almasıııııınnnnn, kızıl candır can, iyi ki yapmışsın
Ay beni de beni de
Bir kaç gündür birileri KK üzerinden bi test , bir algı çalışması mı yapıyor nedir , açılan konular Allah’a emanet ya
Siz kendiniz boyuyorsunuzAh bir de akmasa...
Normalde saçım hep omuz hizasındadır ama bir süredir uzundu, pandemiden kuaföre gidip kestiremedim de bir türlü. Uzun saçı boyamak tam bir işkence. Yarısını Allah'a emanet boyuyorum bir an önce bitsin diye
Boyarken çok sövüyorum ama yıkadıktan sonra hayatım değişiyor resmen
Sevgilim de çok beğendi. Hazır beğenen varken kaçırmayayım bari :)
Catlaginiz varsa denesenizde ben de ona gore alsamMerhaba, çatlak için konu acmıstınız deil mi, bugun hint yağı aldım kaşlarım ıcın, faydalarını arastırırken çatlaklara da iyi geldiğini okudum, bi bakın isterseniz
Benim esimde tam tersi oldu kasliydi gobeklendi1.70'den 1.90'a, çirozdan hey maşallah'a, Rus sarisindan Katar'lı karasına renk renk ceşit çeşit mevcut valla bende. Birleştikleri tek yer dalgali-lüle saçları olmasi
Mesela şu klipte adam kaslaniyor,saçını kestiriyor falan kız ona hayran kalıyor ya. Bence beş kuruş etmez o hali. Saçı dalga dalgayken ne tatlış öyle, son haline sümüğümü atmam
Çatlak yok ama kaşlarım gürleşssin diye aldım, gratiste 12 den 6 TL ye düşmüşCatlaginiz varsa denesenizde ben de ona gore alsam
Benim esimde tam tersi oldu kasliydi gobeklendi
Gratis merkezde varÇatlak yok ama kaşlarım gürleşssin diye aldım, gratiste 12 den 6 TL ye düşmüşçok pahalı deill
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?