Erkekler Sarışın mı seviyor Siyah Saçlımı ?

Siz kendiniz boyuyorsunuz ben beceremiyorum maalesef hep muhtacım birilerine bu konuda

Köpük boyayla tecrübem vardı ama krem boyayla kendim boyamayı denememiştim hiç. Birkaç video izledim, öyle cesaret ettim. Çok zor bir şey değil aslında. Saçınız çok uzun değilse kolayca yaparsınız bence
cilek.yagmuru profil fotonu nasil yaptin

Google'dan hareketli gif buldum. Fotoğrafın kendisi hareketli yani eğer onu soruyorsanız.

Uzun deil ama ombrem var, dip yaptırmak ıcın gıdıyorum hep, el becerisi lazım sanırım, o da ben de yokk

Surati kara
Saci sari severler. Kalaycilar gibi ne kalitesizse onu begeniyor bu erkek milleti nasil bir yaradilissa artik

Tabi bu isin geyigi

Nerden bilelim herkesin zevki farklıdır. Ben sarı erkek sevmem mesela esmer hoşuma gider

Ama şöyle bişey var içinde yaşadığımız toplumda hangisi daha azsa daha çok dikkat çeker daha güzel gorunuyo goze. Türkiye'de esmer çok sarı saçlı az beyaz tenli olduğu için onlar daha ilgi cekiyo

Evet tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…