• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler Sarışın mı seviyor Siyah Saçlımı ?

Aaa sen kizil misin? Pek severim kizillari ♥

Evet karantinada gözüm döndü ve kıydım doğal saçlarıma :) Tam kızıl değil de tarçın bakır gibi bir şey yaptım.
2 haftada akıp rezil bir şeye dönüşmese daha iyi olurdu tabii. Boyamaktan bezdim 4 ayda.

Sen kendini nasil guzel hissediyorsan oyle güzelsin erkekler bunu sever yok boyle sever diye yıpratma kendini kendine değer vermesini öğrenmelisin....

Evet karantinada gözüm döndü ve kıydım doğal saçlarıma :) Tam kızıl değil de tarçın bakır gibi bir şey yaptım.
2 haftada akıp rezil bir şeye dönüşmese daha iyi olurdu tabii. Boyamaktan bezdim 4 ayda.

Off o rengi ben de istiyoorummm 🥺 hem arkadaslarima sordum hem burda bibiye daniştim ama saçlarimda hiç boya yok ve doğal rengim herkeste olmayan bir renk kiyamadim hala boyamaya 🥴🥴

Erkekler 2G sever 🤪😀😀açılımını bilmeyen yoktur inşallah 😀
2 GÖZ 😂😂😄😄
Bu bir dert değil ki. Başınızın yarısını siyah yarısını sarı yapın karşıdaki hangisini seviyorsa diğer tarafını şapkayla kapatın
HANI BIR SANATCI BEYAZ VE SIYAH YAPMISTI YA 😄😄😄
Acici kullaniyor musun peki
Off o rengi ben de istiyoorummm 🥺 hem arkadaslarima sordum hem burda bibiye daniştim ama saçlarimda hiç boya yok ve doğal rengim herkeste olmayan bir renk kiyamadim hala boyamaya 🥴🥴
Rengi nedir madam 😊😊

Back
X