- 23 Eylül 2018
- 543
- 639
- 103
- Konu Sahibi lolipopcandy7778
-
Kırmızı kafalar olarak şu an acayip üzüldük, neden nedenSaçımı daha yeni kızıl yapmışken bu soru beni çok yaraladı. Boşuna boyamışım
Aaa sen kizil misin? Pek severim kizillari ♥
Bence o daha kötü 19 olsa çocuk derdim19 değil aslında 24 ama
Kırmızı kafalar olarak şu an acayip üzüldük, neden neden
Evet karantinada gözüm döndü ve kıydım doğal saçlarıma :) Tam kızıl değil de tarçın bakır gibi bir şey yaptım.
2 haftada akıp rezil bir şeye dönüşmese daha iyi olurdu tabii. Boyamaktan bezdim 4 ayda.
Olsun bizi de bir alan çıkar elbet
2 GÖZErkekler 2G severaçılımını bilmeyen yoktur inşallah
HANI BIR SANATCI BEYAZ VE SIYAH YAPMISTI YABu bir dert değil ki. Başınızın yarısını siyah yarısını sarı yapın karşıdaki hangisini seviyorsa diğer tarafını şapkayla kapatın
Acici kullaniyor musun pekiEvet karantinada gözüm döndü ve kıydım doğal saçlarıma :) Tam kızıl değil de tarçın bakır gibi bir şey yaptım.
2 haftada akıp rezil bir şeye dönüşmese daha iyi olurdu tabii. Boyamaktan bezdim 4 ayda.
Rengi nedir madamOff o rengi ben de istiyoorummmhem arkadaslarima sordum hem burda bibiye daniştim ama saçlarimda hiç boya yok ve doğal rengim herkeste olmayan bir renk kiyamadim hala boyamaya
Güle güle kullan tatlim, kizil zor renktirEvet karantinada gözüm döndü ve kıydım doğal saçlarıma :) Tam kızıl değil de tarçın bakır gibi bir şey yaptım.
Iyi yaptin neden herkes konu acabiliyor
Bir de bdv dışında hiçbir bölüm aktif değilIyi yaptin neden herkes konu acabiliyor
Belli mesaj sayisi koymali
2 GÖZ
HANI BIR SANATCI BEYAZ VE SIYAH YAPMISTI YA
Acici kullaniyor musun peki
Rengi nedir madam
Kumrallar taş mı yesin bacım neden disliyorsunuz biziYani yuz tane erkege sorarsin 50 si sarisin der 50 si esmer der herkesin zevki farklıdır
Evet zayiflama ile ilgili cilt kremi ile ilgili topik olusturdum ne gelen var ne gidenBir de bdv dışında hiçbir bölüm aktif değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?