Erkekler peşinden kostukları kizlardan daha mı cok hoslanır sizce?

Eşimle tanıştığım ilk gün dediklerimden bir tanesi "şu" kaçan kovalanır" gibi saçma sapan hareketlere ve oyunlara gerek duyuyorsan hiç görüşmeye devam etmeyelim. Ben ne senin peşinden koşarım, nede oyunlar oynarım. Neyise o." aynı öyle de bütün ilişki boyunca sürdürdüm. Hiçbir insan uğruna kendimi küçültmem. Egolu zaten bir yapım yok. Sizin samimi duygularınıza samimi bir şekilde karşılık veremeyen insan zaten doğru insan değildir.

Ben koşmam kimse de kovalamaz.
Ben de kimsenin peşinde koşmam. Genelde ilk görüşte aşık olur,tanıdığım gün sevgili olurum:)
Karşılıklı çekim,karşılıklı uyum... Hiç de sevgi konusunda 'acaba'larim olmaz ,çünkü iki kişi de aynı şeyleri hissetmese bir anda kendisini 'böyle' bir durumun içinde bulamaz...
Bir anda elektrik almadiyimy,hatta dikkatimi bile çekmeyen bazı erkekler oluyor elbet - koşma yürüme hikayesi. Ama onların kalbini kırmadan benden yar olmayacagini anlatmaya çalışıyorum. Hoşuma gitmiyor yaptıkları jestler vs vs... Kovalanmak istemiyorum, aşka düşmeyi seviyorum. O çekim yoksa,ı -ııhhh...agziyla kuş tutsa bende yaprak oynamaz.

Dipnot: kactin kovaladı diye kıymetli olacaksan yakaladıktan sonra kıymetin gitmez mi??

Sevgilerine ya da bakışlarina hemen karsılık gelen kizları kolay mi gorurler.baglılıklarin artmasi nasil saglanır.Bu konudaki gorusleriniz nelerdir?
Bence kendine ait dünyası olan güçlü kadınlar daha çok seviliyor.
Bir erkeği hayatının merkezine koyan sadece onunla gezen yiyen içen arkadaşı hobisi olmayan kadınlar sonunda terkediliyor. Çok sevin ona değer verin hissettirin ama sınırlarda çizin.
Kısacası özgür ruhlu sevgili dışında da gülün eğlenin hayatınız hobiniz olsun. Günün sonunda birbirinize anlatacak birşey bulun.

Kesinlikle dogru gercek sevgi iceren iliskilerde kacan kovalanir gibi taktikler olmaz

bence bu karşınızdaki erkeğin eğitim durumuna,aile yapısına,nasıl yetiştirildiğine ve nasıl bir psikolojisi olduğuna göre değişir.
ama son dönemde bir keşfim var. çok iyi gözlemleyince genelde erkekler annelerinin karekterindeki kadınları istiyorlar bence.
ve evet fiziksel görünüş önemli ama iş ciddiye bindiğinde emin olun tahsilden tutun da aileye çevreye kadar her şey önemli olur.
aşık ise de hiçbir şeyin önemi olmaz.(tabi o büyülü zamanlarda yakalarsan evlilik için.)

Sevgilerine ya da bakışlarina hemen karsılık gelen kizları kolay mi gorurler.baglılıklarin artmasi nasil saglanır.Bu konudaki gorusleriniz nelerdir?

İstemsizce aklıma geldi :)
Şaka bir yana bu görüşe katılmıyorum bence erkek kadın fark etmez seven insan zaten bağlanıyor sevmeyene hiçbir taktik işlemez

Artık ben bu kaçan kovalanır kısmına katılamıyorum kaç tane örnek gördüm yapışkan kızlar onları asla istemeyen kişilerie yapışarak evlendiler. İşin ilginci bu kocalar da sonra onların agzının içine bakıyo.çok fazla örnek gördüm bu konuda bu işin bi matematiği yok bence. Kaçan kovalanır sadeve flört dönemi işe yarar bu seferde ilgi gösterdiğin an kaçan insana dönüşüo. Bu konuyu hiç anlayamadım

Millet tanıştığı gün sevgili oluyor ben hala muş Nasıl yapıyorsunuz bir türlü akıl erdiremiyorum ya. Ne kadar bakımlı olursam olayım sadece bakıp geçiyorlar. Okuzun trene baktığı gibi

Ayh bende de var bunlardan bi tane. Beni arayıp “arkadaşına söyle benden uzak dursun, ne bana ne aileme uygun bir kız değil” diyen adam şimdi iki çocuk babası kadının ağzının içine bakıyor. Nasıl oldu ben de anlamadım yakından takip etmeme rağmen.,

Kendiniz gibi olun. Kişiden kişiye değişir çünkü. İnsanların hepsi aynı ailede büyümediği aynı toplumsal kurallar maruz kalmadığı için net birşey söyleyemeyiz.

Kadını yanlış değerlendirmiştir belki. Duyguları ve mantığı çarpışıyordur.

Ya da cinsel anlamda bir bağlanma vardır.

Kadını yanlış değerlendirmiştir belki. Duyguları ve mantığı çarpışıyordur.

Ya da cinsel anlamda bir bağlanma vardır.

Bilmem, ikisini de severim ben. Ne düşündü neden düşündü o kısmıyla ilgilenmiyorum. Arada dalga geçiyorum ama. Dalga geçme hakkım elimden alınamaz.

Birini hırs yapan, seviyorum ayağı altında ısrar eden ve sonunda elde ettiğini düşünüp karşıdaki insana sıkıntı çektiren çok kişi gördüm. Tam tersini de duydum.
“ Kaçan kovalanır, deveye diken “ muhabbetinden çok düzgün ve dürüst, vicdanlı insanlar tanımaya çalışın. Taktik vs boş işler. Değmeyecek, kalitesiz insanlar sizi elde etmek için yıllarca peşinizden koşsun, sizde merak uyandırır, özgüveniniz yoksa çok ısrar ediyor, beni seviyor mu dersiniz ve şans tanırsınız. Karşınızdaki yıllarca bu verdiğiniz şansa teşekkür edeceğine mi inanıyorsunuz?
Bir kaç adet çocukluktan beri aşık olduğu kişiyi hayatında tutmaya çalışan ve mutlu olan çift tanıdım.

İki örnek arasında farklar var.

Ne gereği var genellemenin ve taktiksel yaklaşmanın, ilkel ve kurnaz insanlardan uzak durun.

Doğrudur ..
Erkek milleti nankordur ,acı cekmek ister , her aradığında ulastigi her dediğini yapan sürekli vıcık vıcık sevgi dolu olan kişilere nankörlük ederler ,zor ve gizemli olanlar daha cazip geliyor onlara bence kim ne derse desin...biz kadınlarda da bu biraz var belki ama ilgiyi sevmek konusunda onlardan bir tık ondeyiz

Son sözüm. Şans+fizik+akıl=sersem dönen(zaten özünde de sersem olan) erkekler. Aman erkekleri sallayın gitsin. Rahmetli austl hütelin dediği gibi erkekler sadece bir işe yarar. Valla artık ben de öyle düşünüyorum. (gerçi onu da yapamayanlar var ya neyse)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…