- 11 Aralık 2018
- 41.153
- 255.708
- 598
Bizde böyle. Önce kalite kontrol şartİlk görüşte bu ne cesaret abovv

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde böyle. Önce kalite kontrol şartİlk görüşte bu ne cesaret abovv
Ahaha kusan haline bile geldiyse...randevu iyiymiş gene:)
ben eşimle ilk tanıştığım gün öpüştüm sarhoştum ve ayakkabıma kusmuştum ben olsam beni bir daha aramazdım![]()
Bence kendine ait dünyası olan güçlü kadınlar daha çok seviliyor.Sevgilerine ya da bakışlarina hemen karsılık gelen kizları kolay mi gorurler.baglılıklarin artmasi nasil saglanır.Bu konudaki gorusleriniz nelerdir?
Kesinlikle dogru gercek sevgi iceren iliskilerde kacan kovalanir gibi taktikler olmazbu kişilerin bağlanma stilleriyle alakalı en düzgün ilişkiler güvenli bağlanmış kişilerle kurulabilir. bu tarz kaçan kovalanır tarzında taktikler güvenli bağlanmış kişileri hiç de çekmez, ancak kaçıngan ya da bir derece kaygılı bağlanma stillerindeki kişileri tavlayabilirsiniz ki bu da taktik olduğu için ilişkide ne istediğinizi belli ettiğiniz anda işlemez hale gelir. Bu kişilerle sağlıklı ilişkiler zor.
Sevgilerine ya da bakışlarina hemen karsılık gelen kizları kolay mi gorurler.baglılıklarin artmasi nasil saglanır.Bu konudaki gorusleriniz nelerdir?
Artık ben bu kaçan kovalanır kısmına katılamıyorum kaç tane örnek gördüm yapışkan kızlar onları asla istemeyen kişilerie yapışarak evlendiler.İşin ilginci bu kocalar da sonra onların agzının içine bakıyo.çok fazla örnek gördüm bu konuda bu işin bi matematiği yok bence. Kaçan kovalanır sadeve flört dönemi işe yarar bu seferde ilgi gösterdiğin an kaçan insana dönüşüo. Bu konuyu hiç anlayamadım
Ayh bende de var bunlardan bi tane. Beni arayıp “arkadaşına söyle benden uzak dursun, ne bana ne aileme uygun bir kız değil” diyen adam şimdi iki çocuk babası kadının ağzının içine bakıyor. Nasıl oldu ben de anlamadım yakından takip etmeme rağmen.,
Kadını yanlış değerlendirmiştir belki. Duyguları ve mantığı çarpışıyordur.
Ya da cinsel anlamda bir bağlanma vardır.
188Boyla ne alakası var yahuEşinin boyu kaç
O zaman görüşme öncesinde de tanışıklığın vardırBizde böyle. Önce kalite kontrol şart![]()