Erkekler peşinden kostukları kizlardan daha mı cok hoslanır sizce?

Sevgilerine ya da bakışlarina hemen karsılık gelen kizları kolay mi gorurler.baglılıklarin artmasi nasil saglanır.Bu konudaki gorusleriniz nelerdir?
En önemlisi güzellik digerleri kişiden kişiye degisiyo kimi zoru seviyo kimi kolayı

Neden bunları anlatma gereğini duydun?
Senden vazgeçer diye korkun var mı?

Topicte herkes bu tarz deneyimlerini anlatmıyor mu? Sanılanın aksine peşimden koşturtmadığımda, hatta buradaki insanlara çok uçuk bir şekilde başta sadece fiziksel başlayan bir ilişkinin evlilik yolunda olduğunu belirtmek istedim sadece. Neden öyle bir korkum olsun? 5 yıldır birlikteyiz zaten. Konuda hep erkeklerin cinsel birliktelik yaşayabildiği kadınlara "eğlenilecek kız" gözüyle baktığı falan söylenmiş. Bunun aksine bir örnek vereyim dedim.

Bence alakası yok,ilk adımı ben attım,ben söyledim senden hoşlanıyorum diye,şu anda da denk her şey gayet güzel gidiyor.
Böyle kaçayım kovalasın diye insan istediğini yapamaz ki ben hoşlandığım adama sarılırım mesela,sürekli öpmek gelir içimden,iltifat ederim bir sürü,ne yapayım beni basit görür diye içime mi atayım.Basit gören de defolsun gitsin,çok da umurumda öylesi.
İstenilen kadın olmak siz bir şeyleri düzgün yaşamadıktan sonra bir anlam ifade etmiyor bu arada.Her şey içinizde kaldıktan sonra,ilişkinin yarısını kaçar rolü gibi yaptıktan sonra adam sizi istese ne istemese ne.Siz mutlu olmazsınız ki.Keşke şunu söyleseydim ya da yapsaydım dersiniz bir şeyler tükendikten sonra.

Erkeğine göre değişiyor bence. Ben açıldım 3 kere ama pişman oldum. Daha doğrusu anladılar sevgimi. Karşıdaki insanı çok iyi tanımalı

Erkekler de kadinlar gibi bu konuda.Ben hoslanmadigim adamin zaten pesinden kosmam erkekte kosmaz bence.Aslinda olayin ozu soyle;erkek bi kadindan etkilenir ve pesinden kosar, bunu anlayan kadiin daha cok naza ceker kendini ve bu boyle devam eder.Yani biri sizden etkilenmemisse zaten umursamaz isterseniz maraton kosun

Senin su internet yabanci sevgilin degil dimi bu?

Senin su internet yabanci sevgilin degil dimi bu?

Ondan sonra hatta biri oldu hiç sorma,hatırlamak bile istemiyorum,hayatımdaki en korkunç 1.5 aydı yahu.Allah ne bildiğini,hissettiğini bilen insanlar çıkarsın herkesin karşısına Belki de o yüzden böyle konularda çok doluyum,bir insan nasıl hissettiğini bilmez mi onu da mı biz öğretelim ya

deme yaw ne cabuk geciyo zaman daha dun konu actinda ben sana ayrilma yazmistim demek yaslandim zamanin farkinda degilim

evet canim dengesiz erkek cekilmez oluyo, yipratiyo insani. 1 gun deli gibj seviyo ertesi gun umru olnuyo.. ne istedigini bilmiyo. Cok yipratiyo

Valla ben de yazarken fark ettim 1 yıl geçtiğini ben de aynı tepkiyi verdim seninle
Hoş 2020 o kadar olaylı ki çabuk bitmesi için dua ediyorum artık,aman çabuk geçsin de bitsin bu yıl nolur

Valla ben de yazarken fark ettim 1 yıl geçtiğini ben de aynı tepkiyi verdim seninle
Hoş 2020 o kadar olaylı ki çabuk bitmesi için dua ediyorum artık,aman çabuk geçsin de bitsin bu yıl nolur
Aman gelen gideni aratmasinda kuzu

mart ayi 1 sene gibi gecti... dunden sonra artik nisanda 3 yil gibi gecer

Sizin deyiminizle dedim farkındasınız dimi o kısmın
Ayrıca yazdığınız gayet acık ağır olunmasını tavsiye etmeniz ve böyle degerli olundugunu dusunmeniz..
değer böyle bisey degil inanin...
Bunu siz erkeklere bir sorun derim.Sizin dünyanızda öyle olabilir.İki lafa kanan kızlara değer vermez öyle hemen erkekler.Burada da okuyoruz maalesef iki güzel söze kanıp üzülen kızları.Konu sahibine doğru bir yol gösterdim.Zaten cevabım konu sahibineydi.Evet bence bayan ağır olmalı.Ağır olmak tek başına değer kazanmaya yeterli değil tabi ki.Bu sadece konu sahibinin sorduğu soruya cevaptı.Benim bir kızım olacak.Aynılarını da ona öğreteceğim.Öyle hemen güvenmeyecek,kanmayacak iki lafa.Biri onu seviyorsa onun güvenini kazanmak için uğraşacak uğraşmıyorsa da başka güzellere yol alacak.

Neyse sizinle cok farkli frekanslardayiz.
Peki diyorum size.
Esim için oyle degilmisim ki evlenmisiz dimi :) bende size onceki sayfalara bakin derim. İlk bulusmada yakinlasip evlenen de var ki cok normal Ask boyle bisey zaten.
Benim oglum var. Nasipse kızım da yolda.
Onlara kadının zaten her zaman değerli olduğunu ekstra bi caba sarfetmesi gerekmediğini. Herseyin zaten akısındayken guzel olabilcegini ögreticem bende

Bilmem ben hep ilk adımı atmaktan korkmamışımdır burcum sağolsun eşimin de peşinden çok koştum öpecem sevişecem diye ne uğraştım uyuz güya istemiyordu ama 14 senedir birlikteyiz
Dedik ve kaybettik :))) Böyle olunca hafif olunuyormus Değer oyle elde ediliyormus :))

Dedik ve kaybettik :))) Böyle olunca hafif olunuyormus Değer oyle elde ediliyormus :))

Kendim olmadan sırf bir adamı elimde tutacağım diye naz yapacağıma ağır olacağıma varsın hafif desinler mutlu olalım, keyfimiz yerinde olsun. Hafif kadınlar kazanacak

Öyle miymiş yok yauuvvv neyse hafif olmak candır ağır toplardan hoşlanmam
Kendim olmadan sırf bir adamı elimde tutacağım diye naz yapacağıma ağır olacağıma varsın hafif desinler mutlu olalım, keyfimiz yerinde olsun. Hafif kadınlar kazanacak
Olduğumuz gibi davranmak candır :)) bize bisey kaybettirmedigi kesin. Naapsaydik adamı begenmisiz aa dur ben bi ağır olup geliyorum bi sn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…