• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler peşinden kostukları kizlardan daha mı cok hoslanır sizce?

Bilmem ben hep ilk adımı atmaktan korkmamışımdır burcum sağolsun :KK53: eşimin de peşinden çok koştum öpecem sevişecem diye ne uğraştım uyuz güya istemiyordu ama 14 senedir birlikteyiz :KK70:

Hem burcumuz hem yukselenimiz ayniydi seninle bizim ama birinin peşinde koşma durumunu asla yapmadim ben. 😬
Öperim de sevisirim de canim isterse çekinmezdim bunlardan ama gel sevgilim ol demem, peşinde de koşmam birşey yaşamak için. 🙄

Benden kaçan biri beni aşiri sinirlendirir heralde ve ugraşmam mumkun degil. 😑

Hem burcumuz hem yukselenimiz ayniydi seninle bizim ama birinin peşinde koşma durumunu asla yapmadim ben. 😬
Öperim de sevisirim de canim isterse çekinmezdim bunlardan ama gel sevgilim ol demem, peşinde de koşmam birşey yaşamak için. 🙄

Benden kaçan biri beni aşiri sinirlendirir heralde ve ugraşmam mumkun degil. 😑
Bende de tam tersi kaçanı kovalarım benim olacak havalarına girerim :70:

Neyse sizinle cok farkli frekanslardayiz.
Peki diyorum size.
Esim için oyle degilmisim ki evlenmisiz dimi :) bende size onceki sayfalara bakin derim. İlk bulusmada yakinlasip evlenen de var ki cok normal❤ Ask boyle bisey zaten.
Benim oglum var. Nasipse kızım da yolda.
Onlara kadının zaten her zaman değerli olduğunu ekstra bi caba sarfetmesi gerekmediğini. Herseyin zaten akısındayken guzel olabilcegini ögreticem bende 💕
Eşim icin öyle değilim ki evlenmişiz değil mi?😂
Neyse sizinle cok farkli frekanslardayiz.
Peki diyorum size.
Esim için oyle degilmisim ki evlenmisiz dimi :) bende size onceki sayfalara bakin derim. İlk bulusmada yakinlasip evlenen de var ki cok normal❤ Ask boyle bisey zaten.
Benim oglum var. Nasipse kızım da yolda.
Onlara kadının zaten her zaman değerli olduğunu ekstra bi caba sarfetmesi gerekmediğini. Herseyin zaten akısındayken guzel olabilcegini ögreticem bende 💕
Aynı frekansta olmamıza gerek yok ki zaten.Bu benim düşüncem.Konu sahibine yazmıştım siz boş yere eşinizin size değer verdiğini falan ispatlamaya çalıştınız bana.Yaş kaç tam olarak?Eşim bana değer vermiş ki evlenmiş dimi?Onlara kadının zaten her zaman değerli olduğunu çaba sarf etmesi gerekmediğini...😂😂Eşin sana değer versin ya da sen çocuklarına istediğini öğret bacım napayım yani neden beni ikna etmeye çalışıyorsun.Eşinin sana çok değer verdiğine ikna oldum Allah daim etsin

Dedik ve kaybettik :))) Böyle olunca hafif olunuyormus 😂🤭 Değer oyle elde ediliyormus :))
Canım senin fazla ağırına gitmiş benim dediklerim.İki üç kişiyi kendi kafandan bulup kendini rahatlatmaya çalışmışsın.Üzüldüm sana.Hafif değilsin kuşum üzülme bu kadar.Sen niye bu kadar yırtındın ya😞Herkesin yapısı farklı şekerim.Ben hemen güvenemiyorum ısınamıyorum yaklaşamıyorum.Sen yaklaşmışsın evlenmişsin niye bu kadar sorun ettin ki.Tesadüfen denk gelince okudum iki üç kişiyle konuşmuş kendine destek aramışsın açıkcası beni çok üzdü.Ama sana destek olmuşlar.İnşallah rahatlamıştır için.

Kendim olmadan sırf bir adamı elimde tutacağım diye naz yapacağıma ağır olacağıma varsın hafif desinler mutlu olalım, keyfimiz yerinde olsun. Hafif kadınlar kazanacak 😂😂
[/QUOTE/]
Adamı elinde tutmak isteyen naz yapamaz çünkü adam kaçar diye korkar.Adamı elimde tutacağım diyen kadınlar erkeklerin iki lafına anında yapışır ilgiye boğar.E erkek bu,kadından gelen ilgiyi sever.

Aneksenamunnn Aneksenamunnn alıntılayamamışsınız.

Anlamadığınız nokta şu, biz kimseyi elimizde tutmaya çalışmıyoruz. Yanımızdaki insanlar sırf kendileri istediği için, mutlu oldukları için yanımızdalar. Ağır, hafif, evlenilecek, eğlenilecek olmamız ya da olmamamız bir şey değiştirmiyor. Erkekleri kategorize etmeyen kadınlar olarak kadınları kategorize etmeyen erkeklerle birlikteyiz. Siz de kişiliğinize uygun biriyle birliktesinizdir muhtemelen. Ağır yaşamlarınızda size mutluluklar dileriz.

Anlamadığınız nokta şu, biz kimseyi elimizde tutmaya çalışmıyoruz. Yanımızdaki insanlar sırf kendileri istediği için, mutlu oldukları için yanımızdalar. Ağır, hafif, evlenilecek, eğlenilecek olmamız ya da olmamamız bir şey değiştirmiyor. Erkekleri kategorize etmeyen kadınlar olarak kadınları kategorize etmeyen erkeklerle birlikteyiz. Siz de kişiliğinize uygun biriyle birliktesinizdir muhtemelen. Ağır yaşamlarınızda size mutluluklar dileriz.
Harikasın ben daha fazla laf anlatmaya ugrasamamıstım 👏🏻 +1

Neden o zaman benim cümlelerimde elde tutma diye bir tabir geçmiyor da sizin geçiyor?Anlamadığım nokta şu ağır bir kadın olmak lafı niye sizlere ağır geldi de bu kadar ispat peşine düştünüz.Yanınızdaki insanların mutlu bir şekilde yanlarınızda olduklarından banane ki?Bana niye ispatlamaya çalışıyorsunuz.Mutluysanız mutlusunuz ne güzel işte.Üstüne bir de Benim kişiliğime uygun biriyle birlikte olduğumu söyleyerek saldırıya geçiyorsunuz.Nasıl yaralandım anlatamam.Madem gocunacaktınız niye bu kadar savunmaya geçiyorsunuz.Neden eşinizin size değer verdiğine inandırmaya çalışıyorsunuz.

Tüm mesajları okudum. İnsanlar çeşit çeşit olduğu için insanların birbirine bağlanma durumları da farklılık gösterebilir. Birinin doğru diğerinin yanlış olduğu anlamına gelmiyor. Birbirine denk gelen kadın erkeğin karakterine göre değişir.
İnsanlar kendi olmalı. Karşıdaki kişi bunu sorun ediyorsa ilişki başlamak ya da devam etmek zorunda değil. Yok karşıdaki kişiye de uyuyorsa sorun yok zaten.

İnsanların kendi olması hafiflik ya da ağırlık değildir, aşalım bunları.

Ben buna çok katılmıyorum. Hoşlanırdın, arada çekim olur, kafalar da uyarsa devam eder. Vahşi doğada değiliz ki peşinden koşup en zor tavladığına gitsin.
Ben eşimle tanıştım,1,5 ay sonra sevgili oldum. Sevgili olmamız da elele tutuşarak oldu. İlk buluşmada öpüşüp haftasına da basbaya sevişmiştik.Üç yıl sevgiliğimiz oldu yapmadığımız kalmadı, tatiller, kaçamaklar. On seneye yakındır beraberiz hala çok sevgili gibiyizdir hatta

Back
X