Erkekler peşinden kostukları kizlardan daha mı cok hoslanır sizce?

Flower__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
2.269
2.190
133
Sevgilerine ya da bakışlarina hemen karsılık gelen kizları kolay mi gorurler.baglılıklarin artmasi nasil saglanır.Bu konudaki gorusleriniz nelerdir?

Peşinden koşturmak değilde, hayatınızın merkezine onu koymamanızı ve hayatınızla ilgili kararlarınızda önceliğin her zaman kendiniz olmasını tavsiye ederim. Zira erkekler fazla fedakarlığa gelemiyorlar. Malesef türk kızlarının bir çoğu hayatına bir adam girince ne ailesini ne de arkadaşlarını görüyor gözü, giyimlerinden, dışarı çıkacakları saate ve kişilere, hatta mesleğine ve yaşayacağı şehire kadar erkek arkadaşlarının müdahilesine izin veriyorlar. Tüm hayatını erkek arkadaşlarına adıyorlar,erkekte bu durumun farkında olunca nasıl olsa beni bırakamaz diye başlıyor baskılara ve kafasına göre takılmaya, sonra olası bir ayrılıkta kızın hayatında kimse kalmıyor , sonrasında gelsin depresyon.

bu kişilerin bağlanma stilleriyle alakalı en düzgün ilişkiler güvenli bağlanmış kişilerle kurulabilir. bu tarz kaçan kovalanır tarzında taktikler güvenli bağlanmış kişileri hiç de çekmez, ancak kaçıngan ya da bir derece kaygılı bağlanma stillerindeki kişileri tavlayabilirsiniz ki bu da taktik olduğu için ilişkide ne istediğinizi belli ettiğiniz anda işlemez hale gelir. Bu kişilerle sağlıklı ilişkiler zor.

Şu şekilde ifade edebiliriz. Erkekler yada kadınlar, kendine değer veren, kendine ait yaşamı, kararlari olan kişilere daha çok saygı ve ilgi gösterir. Siz kimseyi hayatınızın merkezine koymayacaksiniz. Eşiniz bile olsa. Peki hayatının merkezine koymak ne demek? Bundan ne anlıyorsunuz?

Kimi der oo hemen buluştu falan
Kimi der oo hemen öpüştü falan
Kimi der oo bu da buluşmuyor falan
Kimi der oo bu da elini tutturmuyor falan
Biri der oo bunun nazıyla mı uğraşıcam falan filan..
Tamamen karşındakinin zihniyetine bağlı
Sen kendin gibi ol her zaman
Ama ilk buluşmada içinden geldi öpüştün diyelim ve karşındaki erkek sırf kalbinle hareket ettin diye seni kolay görürse ordan koşarak uzaklaş
Uzaklaş ki bu zihniyetler üremesin

Erkeğin ne aradığına ve karşısındaki kadında o aradığı şeyin ne kadar olduğuna bağlı bence.

Bu dediğin ambiyans, ortam, durum ilişkisinde olur.. kaçan kovalanır hede hödölerine asla inanmıyorum eşimle arkadaşken yakınlaştık şuan evliyiz bu beni hafif biri yapmaz kimin gözünde ne olmak istiyorsan ona göre davranırsan kendi karakterinde bocalarsın, bazı kişiler akışına bıraktıkları için bence herşey rayında gidiyor.. sende öyle dene

İlk bulusmamizda dakikalarca sarilip hic birakmadigim adamla evliyim hicte pesten kosma gibi bisey olmadi beğenmişim cocugu neden naz yapayim durduk yere pesinden kosturma falan. Evlendik kısa zamanda cocugumuzun pesinden kosuyoruz ama :)) nasipse 2. Yolda

Benim eşimde 2 yıl peşimden koştu baya zorladım bana göre kaçan kovalanır

Şimdi konuyu okuyunca düşündüm de; bana en çok aşık olan, en çok peşimden koşan kişiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…