Erkekler peşinden kostukları kizlardan daha mı cok hoslanır sizce?

eğer iki kalp, iki beyin birbirini bulmuşsa; isterseniz ilk görüşmede yaşayın herşeyi gene de olur.
başlıktaki genelleme tüm genellemeler gibi yanlıştır.
ayrıca en itici insanlar bana göre peşimden koşması için hoşlanmamış gibi yapayım diyip duygularını geri çeken insanlardır.
3 günlük dünya için bu kadar stratejik olmamak gerek.

Tipik turk erkekleri evet coguna gore evlenilcek eglenilcek diye ayirt ediliyo cok modern gozuksede cogu boyle. Adamin yapmadigi kalmamis gecmisi temiz kizi evlilige layik goruyo, ama onla herseyi yapani gormuyor.

Tipik turk erkekleri evet coguna gore evlenilcek eglenilcek diye ayirt ediliyo cok modern gozuksede cogu boyle. Adamin yapmadigi kalmamis gecmisi temiz kizi evlilige layik goruyo, ama onla herseyi yapani gormuyor.

Çünkü insan olarak değil eşya gibi görüyor. Çıkarına uygun olsun düşüncesi. Çıkarın barındığı yerde sevgi nasıl oluyorsa.

Çünkü insan olarak değil eşya gibi görüyor. Çıkarına uygun olsun düşüncesi. Çıkarın barındığı yerde sevgi nasıl oluyorsa.
Iste sevgi olmuyo canim o. Ihtiyacini gidermek degeri o kadinin. Ayni anda 10 kiza yuruyosa zaten sevgiden bahsedemeyiz. Gerci iliskilerin hepsi menfaat uzerinedir yani. Sevgililik evlilik hepsi. Karsiliksiz bizi seven Tek kisi annemiz oluyo genelde ama inan bazi anneler varki evladina bunu nasil yapar diyorsun

Sevgilerine ya da bakışlarina hemen karsılık gelen kizları kolay mi gorurler.baglılıklarin artmasi nasil saglanır.Bu konudaki gorusleriniz nelerdir?
Bence kadın ağır olmalı.Ve erkek buna rağmen uğraşıyorsa gercekten istiyordur.Vazgeçiyorsa yeterince istemiyordur.Zor elde edilen şeyler kıymetli olur

Bence kadın ağır olmalı.Ve erkek buna rağmen uğraşıyorsa gercekten istiyordur.Vazgeçiyorsa yeterince istemiyordur.Zor elde edilen şeyler kıymetli olur
Agırlık, hafiflik kastınız nedir?
İlla ugrastırmak gerekmiyor değerli olmak icin emin olabilirsiniz :)
Oyun mu oynayacagiz ağır olayimda vazgecmesin o zaman devam etsin.
Katılamadım maalesef..
sizin deyiminizle esim tarafından cok kolay elde edildim ama değerim onunla ölcülmuyor cok şükür

Ben de tam neden alındınız diyecektim ki siz kendiniz cevabı vermişsiniz☺Ben değerli olmak için uğraştırmak gerekiyor demedim.Zor elde edilen şeyler kıymetli olur dedim.Benim yapım bu.Ben istemsizce uğraştırırım Çünkü kolay güvenmem ve kolay ısınamam.Bu sırada kişi öf yeter bu soğukluk senin peşinde mi koşucam diyip gidiyorsa zaten beni istememiştir başka bir güzeli bulsa ona gidecek derim.Ama bende ısrarlıysa ben de kendimi ona bırakırım.

Sizin deyiminizle dedim farkındasınız dimi o kısmın
Ayrıca yazdığınız gayet acık ağır olunmasını tavsiye etmeniz ve böyle degerli olundugunu dusunmeniz..
değer böyle bisey degil inanin...

Şimdiki nesil tembel peşinden koşmaz bence
Herşey ayağına istiyor, arkasından koşanda, sosyal olarak arızalı kişi bence, insan ilişkileri zayıf en iyisi uzak durmak

Peşinde koşmak değil de caba sarfettikleri daha cok kıymete biniyor. Çaba sarfetmeyi öpüsmek sevismek olarak algılamayın.Hee bazıları sırf fiziksel temas icin yaklaşıyor o kesimi hesaba katmıyorum.Ama kendinizi altın tepside sunmayın. Yani her şeye hemen atlamayın. Naza çekmek olarak değil de zamana yaymak olarak. Mesela onun icin bir seyleri ertelemeyin ertelerseniz de bundan haberi olmasın. Sizin sevginiz icin çabalaması gerektiğini farketsin. Evet zor zamanında yaninizda olmasını bilmeli. Ama bunu bilip size kötü davranmasına müsade etmeyin. Bir de kendinizden fedakarlığı ölçülü yapın. Hic yapmayın diyenleri doğru bulmuyorum iliskiler karşılıklı ufak fedakarlıklarla yürür. Mesela o senin arkadaşlarına karışıyorsa sen de onunkilere karışabilmelisin iliskinin dinamiğine bağlı. Ama bu fedakarlıklar ufak olmalı giyiminize,gittiginiz yerlere hayat tarzınıza müdahale etmesine izin verirseniz hicbir kıymetiniz kalmaz

Bu dediginize katılıyorum komşum geldi bir gün sen mutaassıp bir kadınsın çevrende kız varmı oğlum için dedi senin oğlunun vardı bi kız dedim şey evet 5 yıldır geziyordu ama o evlenilecek değilmiş eglenilecek kızmış erkeklerle gezmiş geçmişi temiz istiyor dedi kusura bakma senin oğlunun da geçmişi pis o zaman ben o kızın günahına girmem deyince küstü gitti bir buldu evlendi ama asla huzuru bulamadı cocuk

İyi olmuş

Şerefsiz erkek, kızı evleneceğim diye oyalamış, annesi kesin bu kız bize uygun değil diye oğlunun aklına girmiştir, uzun saçlının ahını alan iflah olmaz

ya birde bunu kadin soyluyor. Tamam annesin nihayetinde ama Dinimizde bile herkesin dengiyle evlenmesi tavsiye edilir. Mesela cok zengin olan fakir yere giderse gecim olmaz. Ayni sekilde onca seyi yaptiysa biri hic birsey yasamamis birini istemesi dogru degildir.

Erkek arkadaşımla başta arkadaştık. Sınıf arkadaşıydık zaten. 2-3 ay arkadaşça konuştuk, iki kere birlikte sinemaya gittik, sonra beni beğendiğini, ve cinsel anlamda beni istediğini falan söylemişti. Bense onun arkadaşlığından hoşlandığımı ama daha fazlasının olmayacağını söylemiştim. İkimizin de hayatında başkaları oldu o dönemde. O yaz zor anlarımda yanımda oldu herhangi bir çıkar beklemeden, zaten uzaktaydık ve o aşamada bir daha aynı şehirde olamayacaktık. Yaz bitince ben okuluma geri dönme kararı aldım, şehirde bir hafta falan geçirdikten sonra görüşme kararı aldık. Sevgili olmayacaktık. Fizikseldi tamamen. İlk buluşmamıza evime, kondomla gelmiş çocuk . O gün sabaha kadar öpüştük sadece, sonrasında 2 yıl kadar sadece fiziksel dedik ama adı konmamış bir ilişkiydi daha çok. Filmler, maçlar izledik, zor zamanlarımda ona sığındım, babaannesini kaybedince o kollarımda ağladı. Şu an toplamda 5. yıl, fiziksel diye başladığım, ilk buluşmada bir öpücükle kucağına atladığım çocukla maddi şartlarımız istediğimiz düzeyde olduğunda evlenmeyi düşünüyoruz. Dönem dönem birburimizi kovaladık denebilir bir bakıma. Böylesi daha iyi bence.

Neden bunları anlatma gereğini duydun?
Senden vazgeçer diye korkun var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…