- Konu Sahibi agresifkiz
Erkek arkadaşımla bir buçuk senedir beraberiz. Evlilik meraklısı değilim yanlış anlaşılmasın daha yaşım 24 ailemle yaşamaktan aşırı memnun ve rahat biriyim. Ama ilk erkek arkadaşım ve hayatımda ilk kez arada bir gelecek planları yapmaktan mutlu oluyorum. Baskıda yapmıyorum kendisine ama ne zaman evlenirsek şöyle, çocuğumuz olursa böyle desem bu konuları konuşmayı sevmediğini söylüyor. Hayır başının etini de yemiyorum. Mesela dediğim basit bir örnekle şu, evlenirsek evcil hayvanımız olsun mu diyorum mesela. Bir iki kelime zorla konuşuyor sonra hemen sıkılıyor. Niye bu konularda böylesin diyorum geleceğe dair şimdiden plan yapmaktan hayal kurmaktan hoşlanmadığını gerçekçi olduğunu söylüyor. Zamanı gelince böyle şeyleri konuşalım diyor. Tamam da her insan gibi sevdiğim insanla gelecek hayalleri kurmam normal olan değil mi? Evlenmeyebiliriz de illa evleneceğimiz insanlar biziz de demiyorum ona hep söylerim ne olacağı belli olmaz. Adam her şeyiyle çok iyi, anlayışlı, efendi, ama evlilik ve gelecek konularında aşırı bunalıyor sinir oluyorum. Bu normal mi ya da bu konuda ne yapabilirim?