- 2 Kasım 2013
- 7.797
- 37.043
- 748
- Konu Sahibi mutsuz_hayalperest
-
bu bohça konuları beni darlıyor resmen.
bohçanızın maddi değeri sizin değerinizi belirlemez.
hediyedir, gönüllerinden ne koparsa, odur.
aynı şekilde sizin damat için yapmayı düşündüğünüz de hediyedir.
olmayan eltinizin kıskançlığına şimdiden başladıysanız, evlilik yoluna girmeyin.
kendinize hali vakti yerinde ve isteklerinizi karşılayabilecek birini bulun.
bu arada şu iç çamaşırı mevzusu gerçekten çok irrite ediyor beni.
asla koyulmasına müsade etmedim.
en başından,
istediğiniz gibi olsun, ama nasıl ki doğum günümde hediye iç çamaşırı almazsınız, bunun da hediyesi olmaz, diye baştan söyledim.
böyle bir sınırın adet adı altında aşılmasını doğru bulmuyorum.
AA niye öyle diyorsun arkadaşım. Benim bohça alışverişinde eltim eline dantelli seksi bir iç çamaşırı takımı alıp "bah bu piyer gardin bah bah bunu al" diyordu. Kaynanam da arkasını dönmüş göz ucuyla çamaşıra bakıyordu. Net olarak baksa ayıp çünkü. Gün sonunda ben çok eğlenmiştim ama eltim ve kaynanam ruh hastası olduğumu düşünüyorlardı. Aldım piyer gardini ama seks adına babayı aldım ahsjsjs. Piyer gardin işe yaramıyormuş demek ki.
Merhabalar.. Canımı sıkan bir durum var. Çal çaput için kimseye birşey demeyeyim diyorumda. Nişanlımla severek nişanlandık. Kendi birikimi yok. Bu işlerden anlamıyo. Büyükler halletsin vs diyo.
Annesi bohça diye birşey getirdi ama birşey yok içinde. 10ar tane havlu patik lif yazma. 1 nevresim takımı 1 terlik 1 saat. İç giyim adına 2 atlet 1 sütyen-kilot takımı var. Giyim adına sadece bu kadar diyebilirim. Alışverişe zaten çıkartılmadım.
Benim bildiğim gelin içten dışa baştan ayağa giydirilir. Çorabın kadar alınır. Herkes diyo sus sen öteki gelini alırken yaparlar ezilirsin sende diyo..
Bindallı almayı bile kabul etmiyor hanfendi.
Duruma yorumunuz ne kızlar
Öteki geline yaparlarsa ne yapayım
Yada bu durumu unutayım gitsin mi
Birde onlar bana ne aldıki damat bohçasına ne koyayım...
Öncelikle kv beni alışverişe çıkartmak için çok ısrar etti ve kesinlikle istemediğimi belirttim çünkü kv ya da yanımda geleceklerle birlikte kendime iç çamaşırı gecelik vs almak hiç doğru mantıklı gelmiyor abimde yapmıştık corabindan çantasına cüzdanına kadar her şeyi aldık ama ben kendim için kesinlikle istemedim kv de bana seccadeler atkı bere eldiven takımları şallar , havlular ,patikler vs vs birşeyler almış sağ olsun asla lafını etmem. Ben ihtiyacım neyse herşeyimi kendim aldım eltim olursa ona istediklerini yapabilirler benim görüşüm iyi olsunlar benden daha çok sevsin yeterki tartışma kavga olmasın . Ben gelinligimi vs hep kendim aldım bence siz de istediğiniz şeyleri karşıdan beklemek yerine kendiniz alın .Merhabalar.. Canımı sıkan bir durum var. Çal çaput için kimseye birşey demeyeyim diyorumda. Nişanlımla severek nişanlandık. Kendi birikimi yok. Bu işlerden anlamıyo. Büyükler halletsin vs diyo.
Annesi bohça diye birşey getirdi ama birşey yok içinde. 10ar tane havlu patik lif yazma. 1 nevresim takımı 1 terlik 1 saat. İç giyim adına 2 atlet 1 sütyen-kilot takımı var. Giyim adına sadece bu kadar diyebilirim. Alışverişe zaten çıkartılmadım.
Benim bildiğim gelin içten dışa baştan ayağa giydirilir. Çorabın kadar alınır. Herkes diyo sus sen öteki gelini alırken yaparlar ezilirsin sende diyo..
+1Açsınız aç.
Hani biz alırız beğenmezsin,gönlüne göre doldur dmeek istemiştirler belki.Canım bana boş sandık gelmişti
Seninki yine iyiymiş.
Hiç takma böyle şeyleri boşver, sen kendin al herşeyi, sonra söz hakları olmuyor, daha iyi.
Ayni bana da boş geldiCanım bana boş sandık gelmişti
Seninki yine iyiymiş.
Hiç takma böyle şeyleri boşver, sen kendin al herşeyi, sonra söz hakları olmuyor, daha iyi.
Belki maddi durum yoktur o kadar aldigina şükret benim kaynana eski defolu şeyler verdi bna maddi durumlari cok iyi bnden 1yil once evlenen eltim sadece çeyiziyle geldi luks evini aldilar esyasini dugununu hatta ceyizinden bi kismini aldilar herseyini yaptilar eşimle kacarak evlendik eşim maddi durumu iyi oldugu icin sıkinti yasamayiz dedi dugunu hic borçsuz yaptik ama kaynanam önceden eşim icin hazirladigi bohca tarzi seyleri verdi bna hepsi eski ucuzluk corap almis ten rengi diye yaşlilarin giydigi koyu kahverengi diger coraplar cocuk corabi erkek corabi vardi icinde bissuru kilot olarakta cocuk kilodu filan almis bide desenleri eski ciceklilerden 4tane orgu yelek simli eski tip eski modellerden yaşli işi diger gelinler cicili bicili giyiyo patik yelek giymek istiom giyemiom lifler zaten eski düz orgu bna tabak bardak alinirken aldirmadi evine taşinirken hediye gelen defolu eşyakari kakaladi mesela en basitinden çay kaşigim yoktu alalim çarsidayken demistim bnimkini vereyim bn kendime yenisini alayim dedi ne istersem bnde var bnimkini al bn kendime yenisini alayim dedi bn kirmamak icin hep sustum sakın kimseni agzina bakma akraba filan herkese soyleme agizlarina laf verme dedikodularini etme ne istersen söyle aldir ama makul fiyatlarda almaya çalış ve senin dügunun bi kere oluyo kendi dugunun başkasinin degil kina gecende olucaksa bindalli almalisinMerhabalar.. Canımı sıkan bir durum var. Çal çaput için kimseye birşey demeyeyim diyorumda. Nişanlımla severek nişanlandık. Kendi birikimi yok. Bu işlerden anlamıyo. Büyükler halletsin vs diyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?