Demek ki eltinin yaptigi görgüsüzlük degil senin icin, kiskandigina göre. Baba evinde ciplakmi geziyordu da kaynanaya 800 tllik ic camasiri aldiriyor? Ayip be! Ondan sonra mesafe istenir. Ben öyle bir kv'de olsam, masrafimi yaparim ama herseyine karisirimda. Temizligimi, misafirimi agirlamasini beklerimde. Bosuna masraf yapmadim degilmi? Gelinin adeti varsa, benimde var derdim.
Ve hayir, her kizin hayali "kaynanam bana seksi don alsin, markali makjaj alsin" degil, olmamali. Benim hayalim mesela meslegimi elime almak, bagimsiz olmak felandi. 2019 yilinda kizlarin hayali seksi gecelik olmasi üzücü. Bu adetler 1950 yilinda köy ortaminda türedi.
Kiz degerli oldugu icin alis verise götürüldü diye birsey yok. Tam tersi, kiz degersiz, birseyi yok, cahil, birsey bilmiyor diye alis veris edilirdi. Ki o'da tekstil parcalar ki elbise yapilsin ve bir kac gecelikti. Bunun bedeli ama baba evinden ayrilip, ne zaman anneni görecegini bilmemekti. Kv evinde hizmet, seksten bir haber esini tatmin etmekti. Temizlik ve hizmetin yaninda bir iki bebe yapmakti.
2019 yilinda bu adetler heveslenmek.. Ve o yaptigin "saka" cok migde bulandirici. Oglu ile seks yaptigin icin 800 tllik donlar alinsin sana. Bunun bir kelimesi var ama en iyisi demeyim