• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek tarafı..

Tam hayal ettiğim gibi aile bence hiçbir şey nedensiz değil siz de öyle bir aileyi haketmişsiniz ki Allah karşınıza çıkarmış.Darısı başıma :nazar:

Sanırım Allah kalpten geçenleri çok iyi biliyor. Ben herkese yardımcı olmaya çalışan, herkese eşit davranan yukardan bakmayan biri olmaya çalıştım senelerce. Is cevremden vs. Çok severler boyle oldugum icin sağolsunlar. Bunun yanısıra akrabam cevremden en yakınlarımin cekememezlige maruz kaldım. Biri istemeye gitcez deseler engel olacak derece üstelik. Hiç mutlu olmamı istemediler. Şimdi iyiki istememişler diyorum, eşimden de ailesinden de çok memnunum. Esim de bende sadece mutlu olmayi seçiyoruz. Sorun istersen cok ama sorunla ugrasacak kadar zaman yok. Amin darısı başına en kisa zamanda. Sen ne verirsen onu alıyorsun.

Bana da teyzesi çok yönlendirdi. Tatlı dilden kimseye zarar gelmez. Tatlı dilinle herşeyi yaptirirsin. Herşey olur önemli olan mutluluk diye. Gerçekten doğru. Evlendigimizde bazı eksikler vardı zaman yoktu alamadık. Yorucuydu o süreçler. Olacak diye kendimizi yormaya gerek yok dedik. Şimdi her eksiğimiz tamamlandı, beraber yavaş yavaş alışverişler yaptık. Hiçte stres olmadık. Gergin olmadık. Öncelik mutluluk olmali gerisi olur zamanla. Allah kalbine göre versin. Allah'a güven o yeter.

Ya kabul eder susar ya da ayrılırdım. Ama asla iki metre bez için kendimi dilenci pozisyonuna düşürmezdim. Ayrıca ben zaten daha iki parça eşya almaya birikimimiz olmadan (hem gelin hem de damadin) evlenmezdim. Buna ayranı yok içmeye denir.

Back