Erkek sevdigi kadına mı para harcar?

Zerre değer vermeyen adamlarla değer görmediğiniz ilişkiler yaşıyorsunuz sonra sizden önceki ya da sonraki kadınlara sarıyorsunuz.

Mesele para harcayıp harcamamak değil, problem sizde. Aklı başında insanlar değer görmedikleri ilişkileri sürdürmez, karşıdaki insandan sevgi kırıntıları dilenmezler.

Yıkama yağlama

Ağlama

Sonuç.

Bir arkadaşım erkek gruptaki kızlara hep şey derdi, adam sizi istemiyor karşısına uzun bacaklı seksi bir sarışın çıksın her şeyi yapar :) akillanma gerçektir katıp ama sıradan hissettiği kadınlara akillanmistir

Kimseye para yediremem noktasında normal bir insan kimsenin parasında gözüm yok, bu yaptığın bana hakarettir hadi eyvallah tepkisi verirdi.

Ama sen hala bu adamın yanındaysan adam haklı. Amacın evlenelim, parasını yiyeyim bana da o kadın gibi harcasın, yeter ki evlenelim de kendimden ödün vereyim gerekirse...

Adam bildiğin cimri olmuş diğer kadından sonra.Diger kadına hırs yapıp öyle harcamalar yapınca size karşı cimri olmuş.Size hırs yapmiyor ,çünkü siz ceptesiniz. Kalk öde vs laflarını da ilerde benimle olursan ,evlenirsek çalışman lazım ayari için ediyor.Ben olsam dakika durmam bu terbiyesiz adamla.Parmaginda oynatıyor sizi .

Alışkanlık duygusal boşluk beni başka kimse sevmez düşüncesi sevgiyi bir erkekten bulma cabası ayrıldıktan sonra düşeceğim boşluk gibi sebepler

Farkındayım

Bunu bende düşünüyorum ama ben nerde hata yaptım eksiğim neydi diyorum bu sefer de ben niye yapamadım beni niye layık görmedi ..onu kimsenin sevmeyeceği kadar sevdim değer verdim çoğu hatasına yanlışına sustum onun için istemeyerekte olsa çoğu şeyi yaptım yeter ki sevsin değer versin benim içinde cabalasin..bakımlı oldum giyindim saçlarımı yaptım olmadı olmadı..tek hatam çalışmamak mi ..benim yaptığımı ona kimse yapmadı ama karşılığında neden kıymetimi bilmedi..yoldan çıkaracak biri diyorsunuz benim neyim eksikti hatam neredeydi

çok uzun tutmuşsun birkaç satır okudum ama evet erkekler sevdiği kadına para harcar. çocuklarımın babasıyla flört ederken elimi cebime attırmazdı. ben ısrarla ödemeye çalışırdım. aniden gelen hediyeler harcamalar falan şaşırırdım. imkansızlık bölgesinde görev yapıyorduk bir etkinlik için herkese birer gül dağıtılmış hepsini arkadaşlarından alıp bana getirmişti
neyse evlendikten birkaç yıl sonra başladı. hadi hesabı sen öde! şunun kredisini sen çek! ne kadar var falan demeye. hediye almalar bitti. doğum günümde bir çiçek sadece. işte o zaman değer vermemeye başlamış ama ben evlilikte bunlar olur sanmıştım. sonuç boşandım. sen de zaman kaybetme

Açık sözlü adamlara bayılıyorum.

Kimseye para yediremem ne ya. Siz kimsesiniz demek ki. Hanımefendi bu adamı geçin sizi seviyor mu diye, siz kendinizi seviyor musunuz önce bunu sorun kendinize. Elin zırtapozunun size verdiği değer kadar mı zannediyorsunuz kendinizi? Üstelik şimdiden size bu şekilde davranan ve konuşan bir kimse ile nasıl mutlu olabileceğinize inanıyorsunuz? En sevmediğim şeylerden birisi paranın lafının edilmesi. Kaldı ki beni sevdiğini iddia eden adam bunu diyecek, hem de beni seviyor-muşş-ken? Kimsenin 3 kuruşuna kalmadınız. Bu adam sizi çok ağlatır. Siz içinizde kendi kendinize hayaller kurur durursunuz. Bu ince ruhun yakınından geçmeyen adam da sizi üzer durur. Uyum yok bir kere. Üstelik hadi hesabı şimdi sen öde ne? Adam buramm buramm odun koktu buradan bile. Biz bazen eşimle şakalaşırız ben ödeyeyim, o da yok ben der, tamam madem ısrar ettin tamam sen öde diye falan. Bu ne odun odun hadi sen öde şimdi falan. O kadar parası olan bir adam da seviyorum dediği kadına ısmarladığı kahve gözüne batıyor ise otursun sap gibi içsin kahvesini. Hiç gelemiyorum böyle şeylere. Kendi kıymetinizi bilin. Adama derken kıymet bilmeyene değer verdi bana vermiyor diye, şimdi de siz size kıymet vermeyene değer vermeye çalışıyorsunuz. Kimseye kendinizi sevdirmek için uğraşmayın, biri size değer versin diye kendinizi kanıtlamaya , olmadığınız biri olmaya çalışmayın veya mutlu olmadığınız, değer görmediğiniz halde göreceğim, hak ediyorum diye kendinizi kandırıp yıpratmayın boş yere. Evet hak ediyorsunuz, değerlisiniz, sevilmeye layıksınız ama bu kişi o kişi değil ve bu zorlama ile olacak bir şey değil. Bu adamın gözüne girmek, kendinizi sevdirmek uğruna kendi güzelliğinizi, kıymetinizi göremez olmuşsunuz. Boşandığı kadın nasılsa nasıl, sizi niçin ilgilendirsin ki? Sizlik değil bu durum. Adam daha güzel sevememiş. Belki unutamadı ve hala içinde sindiremedi. Ailesiyle bile samimi olmuşken böyle yaklaşımları var. Siz kendinize değer verin sizi de el üstünde tutarlar merak etmeyin. Ama siz birinin gözüne, gönlüne girmek için her şeyinizden taviz verir ve kendinizi kıymetsizleştirirseniz başkaları için maalesef hak ettiğiniz saygı ve sevgiyi göremezsiniz. Bu sabit olmalı insanda. Kendinize hiç kimse için değil, siz biricik bir birey olduğunuz için kıymetlisiniz, sevilmeye değersiniz. Kimsenin sizi sevmesine değer vermesine göre bu azalıp artmaz.

Konu başlığındaki sorunuza cevabım ; Evet, erkekler sevdiği kadına para harcıyor .

Önceki ilişkisinde kullanılmış maddi olarak.Acaba bundan mı çekiniyor.Bunu tekrar yaşamaktan korkuyor olabilir.Bu sadece benim tahminim

İlişkiniz ne boyutta olursa olsun,erkege centilmenlik ve bonkörlük yakışır.ha siz bu tür para muhabbetleri yapıyorsanız,ortada konuşacak pek bişey kalmamış bana göre

Eril enerjide böyle çenesi düşüklük de yoktur eminim. Şimdi akıllandım sana para harcayacak değilim gibi konuşmaları er kişiler yapmamalı
Ya böylelerine sadece dötümle gülüyorum afedersin. Yani sanarsın ki kotraları var, üç koyup beş alan büyük bir tüccar trilyon dolarlar işletiyor. Kıcı kırık memur(hanım memur arkadaşlarımı tenzii ediyorum ) veya sodekso ile gecinen beyaz yakalı birisi sodeksosu olmasa gidip kahve dahi içebilecek nakiti yok gelmiş sana para harcamam yok bilmem ne. Bu havalar ne sen kimsin.?Bir kahve iki yemek ısrmarlayınca Sanki 22 ayar adana burmalar almış altına araba ev çekmiş. Millet daha nişanı taktırınca kendine arsalar aldırtıyor gözümle şahidim. Gerçekten erkek değil bunlar ya.

ay konun devamını da okudum üstü forma altı sormaymış küfürler hakaretler eden biriyle neden birliktesin?
valla 2 çocuklu boşanmış bir kadınım böyle birisi kapımda yatsa bile 1 gün sevgili olmam. senin derdin ne?
not: erkeklerin ailesiyle içli dışlı olursan baştan kaybedersin zaten

kesinlike 10-0 geriden başlıyorsun erkek ailesiyle muhattap oldugunda. İstersen bal kaymak gibi aranız iyi olsun asla önermiyorum ne kadar geç muhattaplık o kadar iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…