- 11 Aralık 2018
- 39.742
- 246.380
Yıkama yağlamakk'de açılan başlıklarda şöyle bir akış var, ilk önce sevgilinin ne kadar sevdiği, aslında harika biri olduğu anlatılır. ikinci paragrafta sevgiliyle ilgili bir sorundan bahsedilir. son paragrafta sevgilinin yediği asıl büyük boklar sanki küçük önemsiz bir detay gibi verilir, ilk bahsedilen sorun için tavsiye istenir.
ben anlamıyorum gerçekten, "zor ve çekilecek biri değil" diye tanımladığınız, size hakaret ve küfür eden adam arada yemek ısmarlayıp çiçek alsa sorun çözülecek mi yani?
Bir arkadaşım erkek gruptaki kızlara hep şey derdi, adam sizi istemiyor karşısına uzun bacaklı seksi bir sarışın çıksın her şeyi yapar :) akillanma gerçektir katıp ama sıradan hissettiği kadınlara akillanmistirSizi sevmiyor. Ama zamanında ağzının içine s.çan o kadını sevmiş. Yok sabahın 7 sinde kalkıyorum yok akıllandım yol kimseye yedirmem artık afedersiniz ama p*kkkk yedirmez.Aklını başından alacak bir kadın daha çıksın, pabucunu satar yedirir. Erkeklere hoşgeldiniz.
Alışkanlık duygusal boşluk beni başka kimse sevmez düşüncesi sevgiyi bir erkekten bulma cabası ayrıldıktan sonra düşeceğim boşluk gibi sebeplerZerre değer vermeyen adamlarla değer görmediğiniz ilişkiler yaşıyorsunuz sonra sizden önceki ya da sonraki kadınlara sarıyorsunuz.
Mesele para harcayıp harcamamak değil, problem sizde. Aklı başında insanlar değer görmedikleri ilişkileri sürdürmez, karşıdaki insandan sevgi kırıntıları dilenmezler.
FarkındayımAdam bildiğin cimri olmuş diğer kadından sonra.Diger kadına hırs yapıp öyle harcamalar yapınca size karşı cimri olmuş.Size hırs yapmiyor ,çünkü siz ceptesiniz. Kalk öde vs laflarını da ilerde benimle olursan ,evlenirsek çalışman lazım ayari için ediyor.Ben olsam dakika durmam bu terbiyesiz adamla.Parmaginda oynatıyor sizi .
Siz kendinize değer vermiyorsunuz ki başkaları size neden değer versin?Alışkanlık duygusal boşluk beni başka kimse sevmez düşüncesi sevgiyi bir erkekten bulma cabası ayrıldıktan sonra düşeceğim boşluk gibi sebepler
İnşallah doğru yol belli en zoru herseyin farkında olup bir şey yapamamakNe desem bilemedim inşallah doğru yolu bulursun
Bunu bende düşünüyorum ama ben nerde hata yaptım eksiğim neydi diyorum bu sefer de ben niye yapamadım beni niye layık görmedi ..onu kimsenin sevmeyeceği kadar sevdim değer verdim çoğu hatasına yanlışına sustum onun için istemeyerekte olsa çoğu şeyi yaptım yeter ki sevsin değer versin benim içinde cabalasin..bakımlı oldum giyindim saçlarımı yaptım olmadı olmadı..tek hatam çalışmamak mi ..benim yaptığımı ona kimse yapmadı ama karşılığında neden kıymetimi bilmedi..yoldan çıkaracak biri diyorsunuz benim neyim eksikti hatam neredeydiSizi sevmiyor. Ama zamanında ağzının içine s.çan o kadını sevmiş. Yok sabahın 7 sinde kalkıyorum yok akıllandım yol kimseye yedirmem artık afedersiniz ama p*kkkk yedirmez.Aklını başından alacak bir kadın daha çıksın, pabucunu satar yedirir. Erkeklere hoşgeldiniz.
Açık sözlü adamlara bayılıyorum.Bir arkadaşım erkek gruptaki kızlara hep şey derdi, adam sizi istemiyor karşısına uzun bacaklı seksi bir sarışın çıksın her şeyi yapar :) akillanma gerçektir katıp ama sıradan hissettiği kadınlara akillanmistir
Kimseye para yediremem ne ya. Siz kimsesiniz demek ki. Hanımefendi bu adamı geçin sizi seviyor mu diye, siz kendinizi seviyor musunuz önce bunu sorun kendinize. Elin zırtapozunun size verdiği değer kadar mı zannediyorsunuz kendinizi? Üstelik şimdiden size bu şekilde davranan ve konuşan bir kimse ile nasıl mutlu olabileceğinize inanıyorsunuz? En sevmediğim şeylerden birisi paranın lafının edilmesi. Kaldı ki beni sevdiğini iddia eden adam bunu diyecek, hem de beni seviyor-muşş-ken? Kimsenin 3 kuruşuna kalmadınız. Bu adam sizi çok ağlatır. Siz içinizde kendi kendinize hayaller kurur durursunuz. Bu ince ruhun yakınından geçmeyen adam da sizi üzer durur. Uyum yok bir kere. Üstelik hadi hesabı şimdi sen öde ne? Adam buramm buramm odun koktu buradan bile. Biz bazen eşimle şakalaşırız ben ödeyeyim, o da yok ben der, tamam madem ısrar ettin tamam sen öde diye falan. Bu ne odun odun hadi sen öde şimdi falan. O kadar parası olan bir adam da seviyorum dediği kadına ısmarladığı kahve gözüne batıyor ise otursun sap gibi içsin kahvesini. Hiç gelemiyorum böyle şeylere. Kendi kıymetinizi bilin. Adama derken kıymet bilmeyene değer verdi bana vermiyor diye, şimdi de siz size kıymet vermeyene değer vermeye çalışıyorsunuz. Kimseye kendinizi sevdirmek için uğraşmayın, biri size değer versin diye kendinizi kanıtlamaya , olmadığınız biri olmaya çalışmayın veya mutlu olmadığınız, değer görmediğiniz halde göreceğim, hak ediyorum diye kendinizi kandırıp yıpratmayın boş yere. Evet hak ediyorsunuz, değerlisiniz, sevilmeye layıksınız ama bu kişi o kişi değil ve bu zorlama ile olacak bir şey değil. Bu adamın gözüne girmek, kendinizi sevdirmek uğruna kendi güzelliğinizi, kıymetinizi göremez olmuşsunuz. Boşandığı kadın nasılsa nasıl, sizi niçin ilgilendirsin ki? Sizlik değil bu durum. Adam daha güzel sevememiş. Belki unutamadı ve hala içinde sindiremedi. Ailesiyle bile samimi olmuşken böyle yaklaşımları var. Siz kendinize değer verin sizi de el üstünde tutarlar merak etmeyin. Ama siz birinin gözüne, gönlüne girmek için her şeyinizden taviz verir ve kendinizi kıymetsizleştirirseniz başkaları için maalesef hak ettiğiniz saygı ve sevgiyi göremezsiniz. Bu sabit olmalı insanda. Kendinize hiç kimse için değil, siz biricik bir birey olduğunuz için kıymetlisiniz, sevilmeye değersiniz. Kimsenin sizi sevmesine değer vermesine göre bu azalıp artmaz.Sorum şu arkadaşlarım..Hayatmda ki insan sanırım artık eski hayatimda ki insan olacak iki yıldır hayatımda olduğu sürece bana en ufak bir masraf yapmaktan kaçındı..oncelikle şunu söyleyeyim bu insan çok iyi bir isi plan ve standartların üstünde para kazanan bir insan..iki yıldır hayatımda söyle örnek vereyim bir kere mesele doğum günüm hariç hediye almamıştır maddi olarak yüksek bir şeyden bahsetmiyorum mesela ufak bir şey beni mutlu etmek için sunuda sevgilim aldı bana diye göstereceğim tek bir şey yok ...bu insan mesela yemeği ödedi mi hadi sende bana kahve ısmarla der yani ben yemek aldım ama kahveyi de sen al ..mesela o gun yemek yedik kahve içtik bana hadi kalk hesabı ode dedi bu iki senedir böyle...He sevmiyor diyeceksiniz lafta çok seviyor insanların yanında sevgisini belli ediyor düşkün mu evet ben olmadan bir yere gitmez ve beni yanında ister iki senedir ailesiyle içli dıslıyım evlerine girer çıkarım butun komşularına kadar bilirler beni.. oynuyor seninle deseniz sanmıyorum ailesinin içine sokmasi onlara benimle evleneceğini soylemesi bana beni oyaladigını düşündürtmedi hiç..ama evlenme teklifi de sadece lafta kalır icraat olmaz ben çalışmıyorum iş konusunda dikiş tutturamadım çalışan insan istiyor belki o yüzden erteliyorum diyebilirim hadi evliliği..geçelim ikinci kısma hayatında daha önce birisi olmus evlenmiş ayrılmış çocuklu bu kadına yapmadığı şey kalmamış onu en lüks yerlere götürmeler kredi kartı vermeler çocuğuna ailesine kadar maddi yardım benim tek kendime yediremedigjm bu işteaçık açık ona yaptın da bana neden bir kahvenin lafını yapıyorsun dediğim de artık akıllandım sabahın 7sinde ise gidiyorum dedi ben kalkıp yani kimseye para yediremem .. benden önceki çıktığı kadın daha bakımlı işi gücü yerinde güzel bir kadındı kendisi bekar ... kadin bir kere evlenmiş çocuğu var bu kadın onu defalarca aldatmasın rağmen yakaladığı halde yine de herseyi kabul edip o kadına evleme teklifi eden adam benim gibi düzgün gerçekten seven çaba gösteren onun için çoğu şeye sabreden susan çok beklentisi olmayan bir insana evlilik teklif etmek için neyi düşünüyor bana gelince benden beklediği kriterleri o kadindan neden beklemedi ...tek eksiğim çalışmamak mi.. ona gelince maddi açıdan herseyi yapan adam bana neden yapmadı..sorum şu diğer kadını sevdiği kadar beni sevmedi mi o yüzden mi bana bir lira harcamaya eli gitmedi ..beni layık görmedi yada yapmaya değmez mi buna dedi ....daha bakımlı daha güzel işi yerinde biriydi ondan mı yada o sürekli aldattığı için kaybetmekten mi korktu onu..beraber yaşadıkları icin cinsel ihtiyacını daha fazla mi karşıladı yada tek bir cevap onu gerçekten sevdi bana olan sevgisi yalan mı..onu çocuğuyla beraber kabul eden maddi manevi elinden geleni yapan adam bana gelince neden bu kadar verici olamadı? Ben bir kahve ismarlasa utancımdan yerin dibine girip karşılığın da hemen bende bir şey ısmarlayan bir insanım ama diğer kadın bir ev parasını yiyecek kadar bu insanı kullanıldığı halde neden o benden onun gözünde daha değerli kıymetli oldu... daha mi neşeliydi daha mi güzeldi daha neyi fazlaydı benden benim eksiğim sizde nedir arkadaşlarım..şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.. Ne yapmalıyım sizin fikirlerine göre hareket edeceğim.. ve sunu da ekleyeyim bu insanben bunları söyleyince senide evine bırakıp almadım mi yemek yedirmedim mi sen bir yere gitmek istediğinde götürmedim mi gibi tepkiler veriyor ..ama bana bir kere kahvaltı dahi ismarlamis insan değildir kendisi onunla beraberken yediğimiz fassfoot tarzı yemeklerden bahsediyor .. dahası da var ama çok uzun oldu okuyanlara şimdiden teşekkür ederim..Ve ban yapmadığı şeyi benden sonra başka birine yaparsa benim bu kadar emeğime cabama rağmen ki sırf o mutlu olsun diye sürekli ailesiyle vakit geçiren hakaretlerine küfürlerine tüm yanlışlarına susmamak ragmen çunki zor ve çekilecek bir karakter değil bu benim çok zoruma gider işte yanlış insanlara o kadar değer verip bana neden hakettigim muameleyi gostermedi
Konu başlığındaki sorunuza cevabım ; Evet, erkekler sevdiği kadına para harcıyor .Sorum şu arkadaşlarım..Hayatmda ki insan sanırım artık eski hayatimda ki insan olacak iki yıldır hayatımda olduğu sürece bana en ufak bir masraf yapmaktan kaçındı..oncelikle şunu söyleyeyim bu insan çok iyi bir isi plan ve standartların üstünde para kazanan bir insan..iki yıldır hayatımda söyle örnek vereyim bir kere mesele doğum günüm hariç hediye almamıştır maddi olarak yüksek bir şeyden bahsetmiyorum mesela ufak bir şey beni mutlu etmek için sunuda sevgilim aldı bana diye göstereceğim tek bir şey yok ...bu insan mesela yemeği ödedi mi hadi sende bana kahve ısmarla der yani ben yemek aldım ama kahveyi de sen al ..mesela o gun yemek yedik kahve içtik bana hadi kalk hesabı ode dedi bu iki senedir böyle...He sevmiyor diyeceksiniz lafta çok seviyor insanların yanında sevgisini belli ediyor düşkün mu evet ben olmadan bir yere gitmez ve beni yanında ister iki senedir ailesiyle içli dıslıyım evlerine girer çıkarım butun komşularına kadar bilirler beni.. oynuyor seninle deseniz sanmıyorum ailesinin içine sokmasi onlara benimle evleneceğini soylemesi bana beni oyaladigını düşündürtmedi hiç..ama evlenme teklifi de sadece lafta kalır icraat olmaz ben çalışmıyorum iş konusunda dikiş tutturamadım çalışan insan istiyor belki o yüzden erteliyorum diyebilirim hadi evliliği..geçelim ikinci kısma hayatında daha önce birisi olmus evlenmiş ayrılmış çocuklu bu kadına yapmadığı şey kalmamış onu en lüks yerlere götürmeler kredi kartı vermeler çocuğuna ailesine kadar maddi yardım benim tek kendime yediremedigjm bu işteaçık açık ona yaptın da bana neden bir kahvenin lafını yapıyorsun dediğim de artık akıllandım sabahın 7sinde ise gidiyorum dedi ben kalkıp yani kimseye para yediremem .. benden önceki çıktığı kadın daha bakımlı işi gücü yerinde güzel bir kadındı kendisi bekar ... kadin bir kere evlenmiş çocuğu var bu kadın onu defalarca aldatmasın rağmen yakaladığı halde yine de herseyi kabul edip o kadına evleme teklifi eden adam benim gibi düzgün gerçekten seven çaba gösteren onun için çoğu şeye sabreden susan çok beklentisi olmayan bir insana evlilik teklif etmek için neyi düşünüyor bana gelince benden beklediği kriterleri o kadindan neden beklemedi ...tek eksiğim çalışmamak mi.. ona gelince maddi açıdan herseyi yapan adam bana neden yapmadı..sorum şu diğer kadını sevdiği kadar beni sevmedi mi o yüzden mi bana bir lira harcamaya eli gitmedi ..beni layık görmedi yada yapmaya değmez mi buna dedi ....daha bakımlı daha güzel işi yerinde biriydi ondan mı yada o sürekli aldattığı için kaybetmekten mi korktu onu..beraber yaşadıkları icin cinsel ihtiyacını daha fazla mi karşıladı yada tek bir cevap onu gerçekten sevdi bana olan sevgisi yalan mı..onu çocuğuyla beraber kabul eden maddi manevi elinden geleni yapan adam bana gelince neden bu kadar verici olamadı? Ben bir kahve ismarlasa utancımdan yerin dibine girip karşılığın da hemen bende bir şey ısmarlayan bir insanım ama diğer kadın bir ev parasını yiyecek kadar bu insanı kullanıldığı halde neden o benden onun gözünde daha değerli kıymetli oldu... daha mi neşeliydi daha mi güzeldi daha neyi fazlaydı benden benim eksiğim sizde nedir arkadaşlarım..şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.. Ne yapmalıyım sizin fikirlerine göre hareket edeceğim.. ve sunu da ekleyeyim bu insanben bunları söyleyince senide evine bırakıp almadım mi yemek yedirmedim mi sen bir yere gitmek istediğinde götürmedim mi gibi tepkiler veriyor ..ama bana bir kere kahvaltı dahi ismarlamis insan değildir kendisi onunla beraberken yediğimiz fassfoot tarzı yemeklerden bahsediyor .. ben çalışmadığım borcum olduğu halde ona küçük hediyeler alırken dahası da var ama çok uzun oldu okuyanlara şimdiden teşekkür ederim..Ve ban yapmadığı şeyi benden sonra başka birine yaparsa benim bu kadar emeğime cabama rağmen ki sırf o mutlu olsun diye sürekli ailesiyle vakit geçiren hakaretlerine küfürlerine tüm yanlışlarına susmamak ragmen çunki zor ve çekilecek bir karakter değil bu benim çok zoruma gider işte yanlış insanlara o kadar değer verip bana neden hakettigim muameleyi gostermedi
Önceki ilişkisinde kullanılmış maddi olarak.Acaba bundan mı çekiniyor.Bunu tekrar yaşamaktan korkuyor olabilir.Bu sadece benim tahminimSorum şu arkadaşlarım..Hayatmda ki insan sanırım artık eski hayatimda ki insan olacak iki yıldır hayatımda olduğu sürece bana en ufak bir masraf yapmaktan kaçındı..oncelikle şunu söyleyeyim bu insan çok iyi bir isi plan ve standartların üstünde para kazanan bir insan..iki yıldır hayatımda söyle örnek vereyim bir kere mesele doğum günüm hariç hediye almamıştır maddi olarak yüksek bir şeyden bahsetmiyorum mesela ufak bir şey beni mutlu etmek için sunuda sevgilim aldı bana diye göstereceğim tek bir şey yok ...bu insan mesela yemeği ödedi mi hadi sende bana kahve ısmarla der yani ben yemek aldım ama kahveyi de sen al ..mesela o gun yemek yedik kahve içtik bana hadi kalk hesabı ode dedi bu iki senedir böyle...He sevmiyor diyeceksiniz lafta çok seviyor insanların yanında sevgisini belli ediyor düşkün mu evet ben olmadan bir yere gitmez ve beni yanında ister iki senedir ailesiyle içli dıslıyım evlerine girer çıkarım butun komşularına kadar bilirler beni.. oynuyor seninle deseniz sanmıyorum ailesinin içine sokmasi onlara benimle evleneceğini soylemesi bana beni oyaladigını düşündürtmedi hiç..ama evlenme teklifi de sadece lafta kalır icraat olmaz ben çalışmıyorum iş konusunda dikiş tutturamadım çalışan insan istiyor belki o yüzden erteliyorum diyebilirim hadi evliliği..geçelim ikinci kısma hayatında daha önce birisi olmus evlenmiş ayrılmış çocuklu bu kadına yapmadığı şey kalmamış onu en lüks yerlere götürmeler kredi kartı vermeler çocuğuna ailesine kadar maddi yardım benim tek kendime yediremedigjm bu işteaçık açık ona yaptın da bana neden bir kahvenin lafını yapıyorsun dediğim de artık akıllandım sabahın 7sinde ise gidiyorum dedi ben kalkıp yani kimseye para yediremem .. benden önceki çıktığı kadın daha bakımlı işi gücü yerinde güzel bir kadındı kendisi bekar ... kadin bir kere evlenmiş çocuğu var bu kadın onu defalarca aldatmasın rağmen yakaladığı halde yine de herseyi kabul edip o kadına evleme teklifi eden adam benim gibi düzgün gerçekten seven çaba gösteren onun için çoğu şeye sabreden susan çok beklentisi olmayan bir insana evlilik teklif etmek için neyi düşünüyor bana gelince benden beklediği kriterleri o kadindan neden beklemedi ...tek eksiğim çalışmamak mi.. ona gelince maddi açıdan herseyi yapan adam bana neden yapmadı..sorum şu diğer kadını sevdiği kadar beni sevmedi mi o yüzden mi bana bir lira harcamaya eli gitmedi ..beni layık görmedi yada yapmaya değmez mi buna dedi ....daha bakımlı daha güzel işi yerinde biriydi ondan mı yada o sürekli aldattığı için kaybetmekten mi korktu onu..beraber yaşadıkları icin cinsel ihtiyacını daha fazla mi karşıladı yada tek bir cevap onu gerçekten sevdi bana olan sevgisi yalan mı..onu çocuğuyla beraber kabul eden maddi manevi elinden geleni yapan adam bana gelince neden bu kadar verici olamadı? Ben bir kahve ismarlasa utancımdan yerin dibine girip karşılığın da hemen bende bir şey ısmarlayan bir insanım ama diğer kadın bir ev parasını yiyecek kadar bu insanı kullanıldığı halde neden o benden onun gözünde daha değerli kıymetli oldu... daha mi neşeliydi daha mi güzeldi daha neyi fazlaydı benden benim eksiğim sizde nedir arkadaşlarım..şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.. Ne yapmalıyım sizin fikirlerine göre hareket edeceğim.. ve sunu da ekleyeyim bu insanben bunları söyleyince senide evine bırakıp almadım mi yemek yedirmedim mi sen bir yere gitmek istediğinde götürmedim mi gibi tepkiler veriyor ..ama bana bir kere kahvaltı dahi ismarlamis insan değildir kendisi onunla beraberken yediğimiz fassfoot tarzı yemeklerden bahsediyor .. ben çalışmadığım borcum olduğu halde ona küçük hediyeler alırken dahası da var ama çok uzun oldu okuyanlara şimdiden teşekkür ederim..Ve ban yapmadığı şeyi benden sonra başka birine yaparsa benim bu kadar emeğime cabama rağmen ki sırf o mutlu olsun diye sürekli ailesiyle vakit geçiren hakaretlerine küfürlerine tüm yanlışlarına susmamak ragmen çunki zor ve çekilecek bir karakter değil bu benim çok zoruma gider işte yanlış insanlara o kadar değer verip bana neden hakettigim muameleyi gostermedi
Ya böylelerine sadece dötümle gülüyorum afedersin. Yani sanarsın ki kotraları var, üç koyup beş alan büyük bir tüccar trilyon dolarlar işletiyor. Kıcı kırık memur(hanım memur arkadaşlarımı tenzii ediyorum ) veya sodekso ile gecinen beyaz yakalı birisi sodeksosu olmasa gidip kahve dahi içebilecek nakiti yok gelmiş sana para harcamam yok bilmem ne. Bu havalar ne sen kimsin.?Bir kahve iki yemek ısrmarlayınca Sanki 22 ayar adana burmalar almış altına araba ev çekmiş. Millet daha nişanı taktırınca kendine arsalar aldırtıyor gözümle şahidim. Gerçekten erkek değil bunlar ya.Eril enerjide böyle çenesi düşüklük de yoktur eminim. Şimdi akıllandım sana para harcayacak değilim gibi konuşmaları er kişiler yapmamalı
kesinlike 10-0 geriden başlıyorsun erkek ailesiyle muhattap oldugunda. İstersen bal kaymak gibi aranız iyi olsun asla önermiyorum ne kadar geç muhattaplık o kadar iyi.ay konun devamını da okudum üstü forma altı sormaymışküfürler hakaretler eden biriyle neden birliktesin?
valla 2 çocuklu boşanmış bir kadınım böyle birisi kapımda yatsa bile 1 gün sevgili olmam. senin derdin ne?
not: erkeklerin ailesiyle içli dışlı olursan baştan kaybedersin zaten