Son yazdığınız notun doğru olduğunu biliyorum ama peki neden öyle oluyor daha iyi bir şey değil mi bu evlerine girip çıkmam tüm ailesinin beni sevmesi..mesela daha önceki iliskim de hic ailesiyle gorusturmemisti..seninle evlilik niyeti yok ailesi bile bilmiyor seni yedekte tutuyor vs denilmişti ciddi düşünmüyor denilmişti ve bu doğru da çıktı aldattı..bu sebepten soruyorumay konun devamını da okudum üstü forma altı sormaymışküfürler hakaretler eden biriyle neden birliktesin?
valla 2 çocuklu boşanmış bir kadınım böyle birisi kapımda yatsa bile 1 gün sevgili olmam. senin derdin ne?
not: erkeklerin ailesiyle içli dışlı olursan baştan kaybedersin zaten
Kendinizde neden eksik arıyorsunuz ?Bunu bende düşünüyorum ama ben nerde hata yaptım eksiğim neydi diyorum bu sefer de ben niye yapamadım beni niye layık görmedi ..onu kimsenin sevmeyeceği kadar sevdim değer verdim çoğu hatasına yanlışına sustum onun için istemeyerekte olsa çoğu şeyi yaptım yeter ki sevsin değer versin benim içinde cabalasin..bakımlı oldum giyindim saçlarımı yaptım olmadı olmadı..tek hatam çalışmamak mi ..benim yaptığımı ona kimse yapmadı ama karşılığında neden kıymetimi bilmedi..yoldan çıkaracak biri diyorsunuz benim neyim eksikti hatam neredeydi
çünkü gizemin kalmıyor, merak uyandırmıyorsun, ulaşılmaz olmuyorsun. ben istemede tanışmıştım. bana hiçbir zaman 10 yıl boyunca yaklaşamamışlardı. mesafem vardı. eğer tanışsaydım onlara göre basit biri olacaktım. evlenilecek değil eğlenilecek kadın olacaktım. ha bir de oğullarını dolduracaklardı. tanımadıkları için bunu da yapamadılar.Son yazdığınız notun doğru olduğunu biliyorum ama peki neden öyle oluyor
Hatanız çalışmamak değil. 2 yılınız bu adama yaranmakla geçmiş. Her türlü abukluğuna katlanmışsınız, ne hayvanlık yapsa gitmiyorsunuz. Adam kaybetmekten korkmuyor sizi. Hiç aklında Elfida bu işe ne der, böyle yaparsam ne düşünür, kızar mı küser mi terk mi edilirim kaygısı yok. Babanıza bile bu kadar güvence vermeyin hayatta. Bi de ailesi ile haşır neşir olmanız ölümcül bir hata. Bu toplum öyle tin tin arkasına takılan el kızı sevmez. Çünkü hala kız isteme diye bir olay var, çiçeğini çikolatanı alır, cebini doldurur kızı istemeye gidersin. Öylesine alışmışlar, hemen silinmez bu kod, bir günde Avrupa olacak değildik tabi, ilişkiyi ne kadar özgür yaşarsan yaşa aileler konusunda mecbur geleneksel davranacaksın. Çok var öyle başı ağrıyan.Bunu bende düşünüyorum ama ben nerde hata yaptım eksiğim neydi diyorum bu sefer de ben niye yapamadım beni niye layık görmedi ..onu kimsenin sevmeyeceği kadar sevdim değer verdim çoğu hatasına yanlışına sustum onun için istemeyerekte olsa çoğu şeyi yaptım yeter ki sevsin değer versin benim içinde cabalasin..bakımlı oldum giyindim saçlarımı yaptım olmadı olmadı..tek hatam çalışmamak mi ..benim yaptığımı ona kimse yapmadı ama karşılığında neden kıymetimi bilmedi..yoldan çıkaracak biri diyorsunuz benim neyim eksikti hatam neredeydi
Ona aşıkmış, sizi mantıklı bir beraberlik olarak görüyor m hisleri vardır elbette ama yoğun ve aşkla değil..Sorum şu arkadaşlarım..Hayatmda ki insan sanırım artık eski hayatimda ki insan olacak iki yıldır hayatımda olduğu sürece bana en ufak bir masraf yapmaktan kaçındı..oncelikle şunu söyleyeyim bu insan çok iyi bir isi plan ve standartların üstünde para kazanan bir insan..iki yıldır hayatımda söyle örnek vereyim bir kere mesele doğum günüm hariç hediye almamıştır maddi olarak yüksek bir şeyden bahsetmiyorum mesela ufak bir şey beni mutlu etmek için sunuda sevgilim aldı bana diye göstereceğim tek bir şey yok ...bu insan mesela yemeği ödedi mi hadi sende bana kahve ısmarla der yani ben yemek aldım ama kahveyi de sen al ..mesela o gun yemek yedik kahve içtik bana hadi kalk hesabı ode dedi bu iki senedir böyle...He sevmiyor diyeceksiniz lafta çok seviyor insanların yanında sevgisini belli ediyor düşkün mu evet ben olmadan bir yere gitmez ve beni yanında ister iki senedir ailesiyle içli dıslıyım evlerine girer çıkarım butun komşularına kadar bilirler beni.. oynuyor seninle deseniz sanmıyorum ailesinin içine sokmasi onlara benimle evleneceğini soylemesi bana beni oyaladigını düşündürtmedi hiç..ama evlenme teklifi de sadece lafta kalır icraat olmaz ben çalışmıyorum iş konusunda dikiş tutturamadım çalışan insan istiyor belki o yüzden erteliyorum diyebilirim hadi evliliği..geçelim ikinci kısma hayatında daha önce birisi olmus evlenmiş ayrılmış çocuklu bu kadına yapmadığı şey kalmamış onu en lüks yerlere götürmeler kredi kartı vermeler çocuğuna ailesine kadar maddi yardım benim tek kendime yediremedigjm bu işteaçık açık ona yaptın da bana neden bir kahvenin lafını yapıyorsun dediğim de artık akıllandım sabahın 7sinde ise gidiyorum dedi ben kalkıp yani kimseye para yediremem .. benden önceki çıktığı kadın daha bakımlı işi gücü yerinde güzel bir kadındı kendisi bekar ... kadin bir kere evlenmiş çocuğu var bu kadın onu defalarca aldatmasın rağmen yakaladığı halde yine de herseyi kabul edip o kadına evleme teklifi eden adam benim gibi düzgün gerçekten seven çaba gösteren onun için çoğu şeye sabreden susan çok beklentisi olmayan bir insana evlilik teklif etmek için neyi düşünüyor bana gelince benden beklediği kriterleri o kadindan neden beklemedi ...tek eksiğim çalışmamak mi.. ona gelince maddi açıdan herseyi yapan adam bana neden yapmadı..sorum şu diğer kadını sevdiği kadar beni sevmedi mi o yüzden mi bana bir lira harcamaya eli gitmedi ..beni layık görmedi yada yapmaya değmez mi buna dedi ....daha bakımlı daha güzel işi yerinde biriydi ondan mı yada o sürekli aldattığı için kaybetmekten mi korktu onu..beraber yaşadıkları icin cinsel ihtiyacını daha fazla mi karşıladı yada tek bir cevap onu gerçekten sevdi bana olan sevgisi yalan mı..onu çocuğuyla beraber kabul eden maddi manevi elinden geleni yapan adam bana gelince neden bu kadar verici olamadı? Ben bir kahve ismarlasa utancımdan yerin dibine girip karşılığın da hemen bende bir şey ısmarlayan bir insanım ama diğer kadın bir ev parasını yiyecek kadar bu insanı kullanıldığı halde neden o benden onun gözünde daha değerli kıymetli oldu... daha mi neşeliydi daha mi güzeldi daha neyi fazlaydı benden benim eksiğim sizde nedir arkadaşlarım..şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.. Ne yapmalıyım sizin fikirlerine göre hareket edeceğim.. ve sunu da ekleyeyim bu insanben bunları söyleyince senide evine bırakıp almadım mi yemek yedirmedim mi sen bir yere gitmek istediğinde götürmedim mi gibi tepkiler veriyor ..ama bana bir kere kahvaltı dahi ismarlamis insan değildir kendisi onunla beraberken yediğimiz fassfoot tarzı yemeklerden bahsediyor .. ben çalışmadığım borcum olduğu halde ona küçük hediyeler alırken dahası da var ama çok uzun oldu okuyanlara şimdiden teşekkür ederim..Ve ban yapmadığı şeyi benden sonra başka birine yaparsa benim bu kadar emeğime cabama rağmen ki sırf o mutlu olsun diye sürekli ailesiyle vakit geçiren hakaretlerine küfürlerine tüm yanlışlarına susmamak ragmen çunki zor ve çekilecek bir karakter değil bu benim çok zoruma gider işte yanlış insanlara o kadar değer verip bana neden hakettigim muameleyi gostermedi
cok güzel olmuş kısmetse bende bu defa kendimi sadece isteme merasimimde göstericem . Gencken hevesli ve iyicil oluyorsun aman sevsinler aman aramız iyi olsun bla bla bla halbuki saygının ve masefenin yerini asla tutamaz hiçbirşey.çünkü gizemin kalmıyor, merak uyandırmıyorsun, ulaşılmaz olmuyorsun. ben istemede tanışmıştım. bana hiçbir zaman 10 yıl boyunca yaklaşamamışlardı. mesafem vardı. eğer tanışsaydım onlara göre basit biri olacaktım. evlenilecek değil eğlenilecek kadın olacaktım. ha bir de oğullarını dolduracaklardı. tanımadıkları için bunu da yapamadılar.
Çalışmakla alakası yok, bunları yaptığınız için sevilmiyor, değer görmüyorsunuz. Adamın sizin için çabalaması gerekmiyor zaten avucunun içindesiniz. Ne yaparsa yapsın yanında duruyorsunuz. Kendinize vermediğiniz değeri elin adamına veriyorsunuz. Bu adam niye sizin için efor sarfetsin ki?Bunu bende düşünüyorum ama ben nerde hata yaptım eksiğim neydi diyorum bu sefer de ben niye yapamadım beni niye layık görmedi ..onu kimsenin sevmeyeceği kadar sevdim değer verdim çoğu hatasına yanlışına sustum onun için istemeyerekte olsa çoğu şeyi yaptım yeter ki sevsin değer versin benim içinde cabalasin..bakımlı oldum giyindim saçlarımı yaptım olmadı olmadı..tek hatam çalışmamak mi ..benim yaptığımı ona kimse yapmadı ama karşılığında neden kıymetimi bilmedi..yoldan çıkaracak biri diyorsunuz benim neyim eksikti hatam neredeydi
Ailesi beni seviyor daha önce evlenmiş ayrılmış kadınla gün almışlar ailesi istememiş annesi şimdi benim için elfida ile evlensen hemen gider isterim ben razıyım seviyorum demiş arkamdan ..Basitlik olarak değil ama şu konuda haklı olabilirsiniz iki yıldır birlikteyiz etme girip çıkıyorum ama evliliğe dair herhangi bir cabasi yok hani sanki ailesine veya etrafa karşı peşinde kosuyormusum zorla kendimi aldırmak için hissi oluşabilir...ve şu da var beni o kadar güzel manipule ediyor ki onlara gitmek istemediğim zaman bak sende mesafe koymaya çalışıyorsun diğer kadınlar gibisin benim anneme mesafe koyan kadınla işim olmaz ben annemle böyleyim heran hayatımda olacak tatile bile gitsem bunu bil vs gibi ..suan yazarken bile burda bana yorum yapan arkadaşlar bana tepki göstermekte çok haklılar bunu anladımçünkü gizemin kalmıyor, merak uyandırmıyorsun, ulaşılmaz olmuyorsun. ben istemede tanışmıştım. bana hiçbir zaman 10 yıl boyunca yaklaşamamışlardı. mesafem vardı. eğer tanışsaydım onlara göre basit biri olacaktım. evlenilecek değil eğlenilecek kadın olacaktım. ha bir de oğullarını dolduracaklardı. tanımadıkları için bunu da yapamadılar.
Net sevmiyor ve en önemlisi saygi da duymuyorSorum şu arkadaşlarım..Hayatmda ki insan sanırım artık eski hayatimda ki insan olacak iki yıldır hayatımda olduğu sürece bana en ufak bir masraf yapmaktan kaçındı..oncelikle şunu söyleyeyim bu insan çok iyi bir isi plan ve standartların üstünde para kazanan bir insan..iki yıldır hayatımda söyle örnek vereyim bir kere mesele doğum günüm hariç hediye almamıştır maddi olarak yüksek bir şeyden bahsetmiyorum mesela ufak bir şey beni mutlu etmek için sunuda sevgilim aldı bana diye göstereceğim tek bir şey yok ...bu insan mesela yemeği ödedi mi hadi sende bana kahve ısmarla der yani ben yemek aldım ama kahveyi de sen al ..mesela o gun yemek yedik kahve içtik bana hadi kalk hesabı ode dedi bu iki senedir böyle...He sevmiyor diyeceksiniz lafta çok seviyor insanların yanında sevgisini belli ediyor düşkün mu evet ben olmadan bir yere gitmez ve beni yanında ister iki senedir ailesiyle içli dıslıyım evlerine girer çıkarım butun komşularına kadar bilirler beni.. oynuyor seninle deseniz sanmıyorum ailesinin içine sokmasi onlara benimle evleneceğini soylemesi bana beni oyaladigını düşündürtmedi hiç..ama evlenme teklifi de sadece lafta kalır icraat olmaz ben çalışmıyorum iş konusunda dikiş tutturamadım çalışan insan istiyor belki o yüzden erteliyorum diyebilirim hadi evliliği..geçelim ikinci kısma hayatında daha önce birisi olmus evlenmiş ayrılmış çocuklu bu kadına yapmadığı şey kalmamış onu en lüks yerlere götürmeler kredi kartı vermeler çocuğuna ailesine kadar maddi yardım benim tek kendime yediremedigjm bu işteaçık açık ona yaptın da bana neden bir kahvenin lafını yapıyorsun dediğim de artık akıllandım sabahın 7sinde ise gidiyorum dedi ben kalkıp yani kimseye para yediremem .. benden önceki çıktığı kadın daha bakımlı işi gücü yerinde güzel bir kadındı kendisi bekar ... kadin bir kere evlenmiş çocuğu var bu kadın onu defalarca aldatmasın rağmen yakaladığı halde yine de herseyi kabul edip o kadına evleme teklifi eden adam benim gibi düzgün gerçekten seven çaba gösteren onun için çoğu şeye sabreden susan çok beklentisi olmayan bir insana evlilik teklif etmek için neyi düşünüyor bana gelince benden beklediği kriterleri o kadindan neden beklemedi ...tek eksiğim çalışmamak mi.. ona gelince maddi açıdan herseyi yapan adam bana neden yapmadı..sorum şu diğer kadını sevdiği kadar beni sevmedi mi o yüzden mi bana bir lira harcamaya eli gitmedi ..beni layık görmedi yada yapmaya değmez mi buna dedi ....daha bakımlı daha güzel işi yerinde biriydi ondan mı yada o sürekli aldattığı için kaybetmekten mi korktu onu..beraber yaşadıkları icin cinsel ihtiyacını daha fazla mi karşıladı yada tek bir cevap onu gerçekten sevdi bana olan sevgisi yalan mı..onu çocuğuyla beraber kabul eden maddi manevi elinden geleni yapan adam bana gelince neden bu kadar verici olamadı? Ben bir kahve ismarlasa utancımdan yerin dibine girip karşılığın da hemen bende bir şey ısmarlayan bir insanım ama diğer kadın bir ev parasını yiyecek kadar bu insanı kullanıldığı halde neden o benden onun gözünde daha değerli kıymetli oldu... daha mi neşeliydi daha mi güzeldi daha neyi fazlaydı benden benim eksiğim sizde nedir arkadaşlarım..şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.. Ne yapmalıyım sizin fikirlerine göre hareket edeceğim.. ve sunu da ekleyeyim bu insanben bunları söyleyince senide evine bırakıp almadım mi yemek yedirmedim mi sen bir yere gitmek istediğinde götürmedim mi gibi tepkiler veriyor ..ama bana bir kere kahvaltı dahi ismarlamis insan değildir kendisi onunla beraberken yediğimiz fassfoot tarzı yemeklerden bahsediyor .. ben çalışmadığım borcum olduğu halde ona küçük hediyeler alırken dahası da var ama çok uzun oldu okuyanlara şimdiden teşekkür ederim..Ve ban yapmadığı şeyi benden sonra başka birine yaparsa benim bu kadar emeğime cabama rağmen ki sırf o mutlu olsun diye sürekli ailesiyle vakit geçiren hakaretlerine küfürlerine tüm yanlışlarına susmamak ragmen çunki zor ve çekilecek bir karakter değil bu benim çok zoruma gider işte yanlış insanlara o kadar değer verip bana neden hakettigim muameleyi gostermedi
Siz böyle kedi yavrusu gibi beni sevsin diye gezerseniz sevmez tabii.Bunu bende düşünüyorum ama ben nerde hata yaptım eksiğim neydi diyorum bu sefer de ben niye yapamadım beni niye layık görmedi ..onu kimsenin sevmeyeceği kadar sevdim değer verdim çoğu hatasına yanlışına sustum onun için istemeyerekte olsa çoğu şeyi yaptım yeter ki sevsin değer versin benim içinde cabalasin..bakımlı oldum giyindim saçlarımı yaptım olmadı olmadı..tek hatam çalışmamak mi ..benim yaptığımı ona kimse yapmadı ama karşılığında neden kıymetimi bilmedi..yoldan çıkaracak biri diyorsunuz benim neyim eksikti hatam neredeydi
sen neden bunla evlenmeye çalışıyorsun? erkek evlenmek ister. teklif eder. kadın da isterse kabul eder. istemezse hayır der.Ailesi beni seviyor daha önce evlenmiş ayrılmış kadınla gün almışlar ailesi istememiş annesi şimdi benim için elfida ile evlensen hemen gider isterim ben razıyım seviyorum demiş arkamdan ..Basitlik olarak değil ama şu konuda haklı olabilirsiniz iki yıldır birlikteyiz etme girip çıkıyorum ama evliliğe dair herhangi bir cabasi yok hani sanki ailesine veya etrafa karşı peşinde kosuyormusum zorla kendimi aldırmak için hissi oluşabilir...ve şu da var beni o kadar güzel manipule ediyor ki onlara gitmek istemediğim zaman bak sende mesafe koymaya çalışıyorsun diğer kadınlar gibisin benim anneme mesafe koyan kadınla işim olmaz ben annemle böyleyim heran hayatımda olacak tatile bile gitsem bunu bil vs gibi ..suan yazarken bile burda bana yorum yapan arkadaşlar bana tepki göstermekte çok haklılar bunu anladım
Ay adam resmen ailesinin istediği kızı “alıyor”.Ailesi beni seviyor daha önce evlenmiş ayrılmış kadınla gün almışlar ailesi istememiş annesi şimdi benim için elfida ile evlensen hemen gider isterim ben razıyım seviyorum demiş arkamdan ..Basitlik olarak değil ama şu konuda haklı olabilirsiniz iki yıldır birlikteyiz etme girip çıkıyorum ama evliliğe dair herhangi bir cabasi yok hani sanki ailesine veya etrafa karşı peşinde kosuyormusum zorla kendimi aldırmak için hissi oluşabilir...ve şu da var beni o kadar güzel manipule ediyor ki onlara gitmek istemediğim zaman bak sende mesafe koymaya çalışıyorsun diğer kadınlar gibisin benim anneme mesafe koyan kadınla işim olmaz ben annemle böyleyim heran hayatımda olacak tatile bile gitsem bunu bil vs gibi ..suan yazarken bile burda bana yorum yapan arkadaşlar bana tepki göstermekte çok haklılar bunu anladım
Tam da bu yazdığınız şeyler yüzünden değer görmüyorsunuz.Bunu bende düşünüyorum ama ben nerde hata yaptım eksiğim neydi diyorum bu sefer de ben niye yapamadım beni niye layık görmedi ..onu kimsenin sevmeyeceği kadar sevdim değer verdim çoğu hatasına yanlışına sustum onun için istemeyerekte olsa çoğu şeyi yaptım yeter ki sevsin değer versin benim içinde cabalasin..bakımlı oldum giyindim saçlarımı yaptım olmadı olmadı..tek hatam çalışmamak mi ..benim yaptığımı ona kimse yapmadı ama karşılığında neden kıymetimi bilmedi..yoldan çıkaracak biri diyorsunuz benim neyim eksikti hatam neredeydi
Ailesi ister tabi, kullanışlısınız, akarınız kokarınız yok, adam daha önce abidik gubidik tipleri sokmuş burunlarına, buldular ağzı var dili yok kendi ayağı ile gelen bi saf kadın, bir an önce ayağı bağlansın yeri yurdu belli olsun, tuhaf tuhaf insanlarla muhatap olmayalım diye bakıyorlar onlar da. Onlar da temelde size saygı duymuyor ama bir gün evlenmeyi başarırsanız görürsünüz.Ailesi beni seviyor daha önce evlenmiş ayrılmış kadınla gün almışlar ailesi istememiş annesi şimdi benim için elfida ile evlensen hemen gider isterim ben razıyım seviyorum demiş arkamdan ..Basitlik olarak değil ama şu konuda haklı olabilirsiniz iki yıldır birlikteyiz etme girip çıkıyorum ama evliliğe dair herhangi bir cabasi yok hani sanki ailesine veya etrafa karşı peşinde kosuyormusum zorla kendimi aldırmak için hissi oluşabilir...ve şu da var beni o kadar güzel manipule ediyor ki onlara gitmek istemediğim zaman bak sende mesafe koymaya çalışıyorsun diğer kadınlar gibisin benim anneme mesafe koyan kadınla işim olmaz ben annemle böyleyim heran hayatımda olacak tatile bile gitsem bunu bil vs gibi ..suan yazarken bile burda bana yorum yapan arkadaşlar bana tepki göstermekte çok haklılar bunu anladım