Erkek sevdigi kadına mı para harcar?

Son yazdığınız notun doğru olduğunu biliyorum ama peki neden öyle oluyor daha iyi bir şey değil mi bu evlerine girip çıkmam tüm ailesinin beni sevmesi..mesela daha önceki iliskim de hic ailesiyle gorusturmemisti..seninle evlilik niyeti yok ailesi bile bilmiyor seni yedekte tutuyor vs denilmişti ciddi düşünmüyor denilmişti ve bu doğru da çıktı aldattı..bu sebepten soruyorum

AA ekleme yapmışsın hakaret küfür daha bitirmek için neyi bekliyorsun

Kendinizde neden eksik arıyorsunuz ?
Sevmiyorsa sevmiyordur yani illa bir sebebi olmak zorunda değil.
Siz zaten ceptesiniz onun için farkında mısınız? Adamda sizi kaybetme korkusu yok.

Son yazdığınız notun doğru olduğunu biliyorum ama peki neden öyle oluyor
çünkü gizemin kalmıyor, merak uyandırmıyorsun, ulaşılmaz olmuyorsun. ben istemede tanışmıştım. bana hiçbir zaman 10 yıl boyunca yaklaşamamışlardı. mesafem vardı. eğer tanışsaydım onlara göre basit biri olacaktım. evlenilecek değil eğlenilecek kadın olacaktım. ha bir de oğullarını dolduracaklardı. tanımadıkları için bunu da yapamadılar.

Hatanız çalışmamak değil. 2 yılınız bu adama yaranmakla geçmiş. Her türlü abukluğuna katlanmışsınız, ne hayvanlık yapsa gitmiyorsunuz. Adam kaybetmekten korkmuyor sizi. Hiç aklında Elfida bu işe ne der, böyle yaparsam ne düşünür, kızar mı küser mi terk mi edilirim kaygısı yok. Babanıza bile bu kadar güvence vermeyin hayatta. Bi de ailesi ile haşır neşir olmanız ölümcül bir hata. Bu toplum öyle tin tin arkasına takılan el kızı sevmez. Çünkü hala kız isteme diye bir olay var, çiçeğini çikolatanı alır, cebini doldurur kızı istemeye gidersin. Öylesine alışmışlar, hemen silinmez bu kod, bir günde Avrupa olacak değildik tabi, ilişkiyi ne kadar özgür yaşarsan yaşa aileler konusunda mecbur geleneksel davranacaksın. Çok var öyle başı ağrıyan.

Ona aşıkmış, sizi mantıklı bir beraberlik olarak görüyor m hisleri vardır elbette ama yoğun ve aşkla değil..

cok güzel olmuş kısmetse bende bu defa kendimi sadece isteme merasimimde göstericem . Gencken hevesli ve iyicil oluyorsun aman sevsinler aman aramız iyi olsun bla bla bla halbuki saygının ve masefenin yerini asla tutamaz hiçbirşey.

Çalışmakla alakası yok, bunları yaptığınız için sevilmiyor, değer görmüyorsunuz. Adamın sizin için çabalaması gerekmiyor zaten avucunun içindesiniz. Ne yaparsa yapsın yanında duruyorsunuz. Kendinize vermediğiniz değeri elin adamına veriyorsunuz. Bu adam niye sizin için efor sarfetsin ki?

ha bu arada şunu belirteyim diğer kadın dezavantajlı olmasına ragmen neden tecih edilmiş çünkü merkezinde kalmış ve köpek çekmiş sen kimsin muamelesi yapmış. Bu tavır HERZAMAN tutar. Fazla iyicil olmuşsunuz . Hakikaten de sen kimsin bana layık mısın maddi manevi katkın ve ederin nedir dediğin her ilişkinde kazanıyorsun. Unutmayın pazarlık her zaman satıcının verdiği değer uzerınden başlar ( lütfen kimse aaa biz mal mıyız falan filan kasmasın ne dediğim anlaşıldı) Yani karşındakinin verdiği değer önce sizin kendinize verdiğinizden başlar. Başlangıc noktası sizsiniz.

Ailesi beni seviyor daha önce evlenmiş ayrılmış kadınla gün almışlar ailesi istememiş annesi şimdi benim için elfida ile evlensen hemen gider isterim ben razıyım seviyorum demiş arkamdan ..Basitlik olarak değil ama şu konuda haklı olabilirsiniz iki yıldır birlikteyiz etme girip çıkıyorum ama evliliğe dair herhangi bir cabasi yok hani sanki ailesine veya etrafa karşı peşinde kosuyormusum zorla kendimi aldırmak için hissi oluşabilir...ve şu da var beni o kadar güzel manipule ediyor ki onlara gitmek istemediğim zaman bak sende mesafe koymaya çalışıyorsun diğer kadınlar gibisin benim anneme mesafe koyan kadınla işim olmaz ben annemle böyleyim heran hayatımda olacak tatile bile gitsem bunu bil vs gibi ..suan yazarken bile burda bana yorum yapan arkadaşlar bana tepki göstermekte çok haklılar bunu anladım

Net sevmiyor ve en önemlisi saygi da duymuyor

Siz böyle kedi yavrusu gibi beni sevsin diye gezerseniz sevmez tabii.
Kendinize bir sorun ne yaparsa yapsın sizin civarınızda gezen, yapışık bir erkeğe Aşık olursunuz? Yoksa kendi fikri olan, kendine değer veren bir adama mı?
Kimse öyle beni sev diye sürekli bir yaranma halindeki insana Aşık olmaz.
Siz kendi değerinizi bilmiyorsunuz, özgüvenli değilsiniz ki adam size saygı göstersin. Önce siz kendinizi sevip saygı duyacaksınız. Kimse bana böyle davranamaz diyen insanla, olsun sevgilim seni seviyorum hep yanındayım diyen insana olan tavır aynı değildir hiç bir zaman

sen neden bunla evlenmeye çalışıyorsun? erkek evlenmek ister. teklif eder. kadın da isterse kabul eder. istemezse hayır der.
ailesi de istemiyor seni. önce onu kabullen. ailesi yüzüne gülüyor sadece. yoksa madem ailesi bu kadar kıymetli neden ailesinin onayladığı kişiyle evlenmiyor? bence kaç kurtar kendini böyle kirli bir adamdan.
biriyle evlenmem için aşık olmalı bana , aşkını hissettirmeli, bana kendimi değerli hissettirmeli. maddi manevi olarak da dağ gibi olmalı arkamda.

Ay adam resmen ailesinin istediği kızı “alıyor”.
Sizi sevdiği için mi evlenmesini istersiniz, annesinin makul bulduğu gelin adayı olduğu için mi evlenmesini.
Ayrıca çok yanlış bakıyorsun olaya. Annesi senin sevmek zorunda değil. Bunun bir önemi yok. Kendini neden ailesine sevdirme çabasındasın ki? Sevmezse sevmesin. Önemli olan sevgilinin eşinin seni sevmesi yanında durması.
Aileye yakın durma çaban da çok saçma.
İleride çok pişman olursun.
Akılsızlık ediyorsun şu an

O kadar yapmış yapmışda, size gelince mi akıllanmış haspam.

Parayı bu kadar seven ve konuşan erkekten hayr gelmez, gelmiyor. Tecrübe ile sabit.

Bırakın giden iki yılınız olsun, ömür boyu çekmekten iyidir.

Tam da bu yazdığınız şeyler yüzünden değer görmüyorsunuz.
Seviyorum diye her şeyini alttan almak, susmak sizi değerli falan yapmaz, yapmamış.
Çalışmamaya takılmıssiniz ama bu ilişkinin ne yapsa da gitmez denilecek tarafı sizsiniz.

Sevgiliniz eski sevgilisini aldatmasına rağmen bırakmamış ama sizin de şuan ondan farklı bir yanınız yok. Hakaret, kötü muamele, aileyle içli dışlı olma zorunluluğu hepsini kabul edip cici görünmeye çalışıyorsunuz. Böyle yapan hiç kimsenin mutlu olduğunu görmedim.

Ben adamı biraz anlıyorum yaa. Diğer ilişkisinde çok kullanılmış hissettiyse kendini, bir de üstüne siz çalışmıyorsunuz. Çıktığınız süre zarfınca çalışmadınız değil mi? E bi tarafta siz mışıl mışıl uyurken, gün içinde istediğinizi yaparken o sabah erkenden işe gidiyor, tüm gün ofiste. Açıkçası böyle bi ilişkide hep ödeyen ben olsam kendimi kullanılıyor hissederdim. Belli ki o da hep ödeyen olmadığından emin olmak istiyor.

Ailesi ister tabi, kullanışlısınız, akarınız kokarınız yok, adam daha önce abidik gubidik tipleri sokmuş burunlarına, buldular ağzı var dili yok kendi ayağı ile gelen bi saf kadın, bir an önce ayağı bağlansın yeri yurdu belli olsun, tuhaf tuhaf insanlarla muhatap olmayalım diye bakıyorlar onlar da. Onlar da temelde size saygı duymuyor ama bir gün evlenmeyi başarırsanız görürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…