Erkek sevdigi kadına mı para harcar?

Sadece bana pinti önce ki ilişkilerinde pinti değilmiş ama 😔
Adamın anlattıklarından biliyosunuz. Adam net pinti kaçın kurtulun. Bir arkadaşım böyle bir adamla evli market alışverişlerinde kendi için aldığı şeyleri ped, deodorant vb. kendisi ödüyo şaka gibi....

Cimrilik durumu yoksa erkek sevdiği kadına yağdırır, standart bir görüşmesi oldugu kadına da harcar. Bu eril enerji özeliğidir.
Cimrilik durumu varsa da sevdiğine yağdırıyor, çok gördüm ilk eşe 50 TL lik penyenin hesabını sormuş ama ikincinin önüne elindekini avcundakini döken.

Bakın kadını nasıl tarif ediyorsunuz bakımlı , kendi parasini kazanan biri . Yani bu adam onun hayatında var olmak için hep veririci olmuş . Size gelince bu kadar özenmemiş. Yanlış anlamayın kırmak için yazmıyorum önce sizin kendinize olan özgüveniniz önemli . Bence artık bir işte dikiş tutturun bu adam zaten sıkıntılı bunu bırakın . Defalarca kendisini aldatan kadına paralar harcayan birinin bazı sıkıntıları vardır. Evlenseniz bile büyük sıkıntılar yaşayacağınız belli. Kendinize layık gördüğünüz hayat bu olmasın

Bu ilişki sadece sizin alttan almanızla ilerliyor bu adamdan hiçbir halt olmaz . Evlenince de bin beter olur. 2 senenizi vermişsiniz daha fazla vakit kaybetmeyin hiç kimse için kendinizden de bu kadar ödün vermeyin. Önceliğiniz kendiniz olsun . Siz kendinize değer vermezseniz çok üzgünüm kimse size değer vermez .

Cimrilik durumu yoksa erkek sevdiği kadına yağdırır, standart bir görüşmesi oldugu kadına da harcar. Bu eril enerji özeliğidir.
Eril enerjide böyle çenesi düşüklük de yoktur eminim. Şimdi akıllandım sana para harcayacak değilim gibi konuşmaları er kişiler yapmamalı

Bakın kadını nasıl tarif ediyorsunuz bakımlı , kendi parasini kazanan biri . Yani bu adam onun hayatında var olmak için hep veririci olmuş . Size gelince bu kadar özenmemiş. Yanlış anlamayın kırmak için yazmıyorum önce sizin kendinize olan özgüveniniz önemli . Bence artık bir işte dikiş tutturun bu adam zaten sıkıntılı bunu bırakın . Defalarca kendisini aldatan kadına paralar harcayan birinin bazı sıkıntıları vardır. Evlenseniz bile büyük sıkıntılar yaşayacağınız belli. Kendinize layık gördüğünüz hayat bu olmasın
Adam şimdi güç topluyor, batarya dolunca yine eski sevgilisi gibi bir kadın bulup onun yolunda harcanacak. Güç kaynağı olmasın konu sahibi.

Eril enerjide böyle çenesi düşüklük de yoktur eminim. Şimdi akıllandım sana para harcayacak değilim gibi konuşmaları er kişiler yapmamalı
Yok. Eril enerjisi yüksek biri böyle cır cır dedikodu etmez. Kadında da yüksek olabilir eril enerji. Mesela G Gudugudu 🎃

Sorum şu arkadaşlarım..Hayatmda ki insan sanırım artık eski hayatimda ki insan olacak iki yıldır hayatımda olduğu sürece bana en ufak bir masraf yapmaktan kaçındı..iki yıldır hayatımda söyle örnek vereyim bir kere mesele doğum günüm hariç hediye almamıştır maddi olarak yüksek bir şeyden bahsetmiyorum mesela ufak bir şey beni mutlu etmek için sunuda sevgilim aldı bana diye göstereceğim tek bir şey yok ...bu insan mesela yemeği ödedi mi hadi sende bana kahve ısmarla der yani ben yemek aldım ama kahveyi de sen al ..mesela o gun yemek yedik kahve içtik bana hadi kalk hesabı ode dedi bu iki senedir böyle...He sevmiyor diyeceksiniz lafta çok seviyor insanların yanında sevgisini belli ediyor düşkün mu evet ben olmadan bir yere gitmez ve beni yanında ister iki senedir ailesiyle içli dıslıyım evlerine girer çıkarım butun komşularına kadar bilirler beni.. oynuyor seninle deseniz sanmıyorum ailesinin içine sokmasi onlara benimle evleneceğini soylemesi bana beni oyaladigını düşündürtmedi hiç..ama evlenme teklifi de sadece lafta kalır icraat olmaz ben çalışmıyorum iş konusunda dikiş tutturamadım çalışan insan istiyor belki o yüzden erteliyorum diyebilirim hadi evliliği..geçelim ikinci kısma hayatında daha önce birisi olmus evlenmiş ayrılmış çocuklu bu kadına yapmadığı şey kalmamış onu en lüks yerlere götürmeler kredi kartı vermeler çocuğuna ailesine kadar maddi yardım benim tek kendime yediremedigjm bu işte😔 açık açık ona yaptın da bana neden bir kahvenin lafını yapıyorsun dediğim de artık akıllandım sabahın 7sinde ise gidiyorum dedi ben kalkıp yani kimseye para yediremem .. benden önceki çıktığı kadın daha bakımlı işi gücü yerinde güzel bir kadındı kendisi bekar ... kadin bir kere evlenmiş çocuğu var bu kadın onu defalarca aldatmasın rağmen yakaladığı halde yine de herseyi kabul edip o kadına evleme teklifi eden adam benim gibi düzgün gerçekten seven çaba gösteren onun için çoğu şeye sabreden susan çok beklentisi olmayan bir insana evlilik teklif etmek için neyi düşünüyor bana gelince benden beklediği kriterleri o kadindan neden beklemedi ...tek eksiğim çalışmamak mi.. ona gelince maddi açıdan herseyi yapan adam bana neden yapmadı..sorum şu diğer kadını sevdiği kadar beni sevmedi mi o yüzden mi bana bir lira harcamaya eli gitmedi ..beni layık görmedi yada yapmaya değmez mi buna dedi ....daha bakımlı daha güzel işi yerinde biriydi ondan mı yada o sürekli aldattığı için kaybetmekten mi korktu onu..beraber yaşadıkları icin cinsel ihtiyacını daha fazla mi karşıladı yada tek bir cevap onu gerçekten sevdi bana olan sevgisi yalan mı..onu çocuğuyla beraber kabul eden maddi manevi elinden geleni yapan adam bana gelince neden bu kadar verici olamadı? Ben bir kahve ismarlasa utancımdan yerin dibine girip karşılığın da hemen bende bir şey ısmarlayan bir insanım ama diğer kadın bir ev parasını yiyecek kadar bu insanı kullanıldığı halde neden o benden onun gözünde daha değerli kıymetli oldu... daha mi neşeliydi daha mi güzeldi daha neyi fazlaydı benden benim eksiğim sizde nedir arkadaşlarım..şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.. Ne yapmalıyım sizin fikirlerine göre hareket edeceğim.. ve sunu da ekleyeyim bu insanben bunları söyleyince senide evine bırakıp almadım mi yemek yedirmedim mi sen bir yere gitmek istediğinde götürmedim mi gibi tepkiler veriyor ..ama bana bir kere kahvaltı dahi ismarlamis insan değildir kendisi onunla beraberken yediğimiz fassfoot tarzı yemeklerden bahsediyor .. dahası da var ama çok uzun oldu okuyanlara şimdiden teşekkür ederim..Ve ban yapmadığı şeyi benden sonra başka birine yaparsa benim bu kadar emeğime cabama rağmen ki sırf o mutlu olsun diye sürekli ailesiyle vakit geçiren hakaretlerine küfürlerine tüm yanlışlarına susmamak ragmen çunki zor ve çekilecek bir karakter değil bu benim çok zoruma gider işte yanlış insanlara o kadar değer verip bana neden hakettigim muameleyi gostermedi😔
sen canım ayrıl bundan.
ne demek kahveyi de sen ısmarla.
sen baştan ayrılacaktın bundan.
hatta içinde ne varsa da söyle ayrılırken güzelce.
evlensen ne olacak ki,
ne bilim yegenine hediye alacaksın laf edecek,çalışşan maaşını alacak.

Paranın lafını yapan insanlardan hoşlanmam. Özellikle akıllandım diye zırvalayan tiplerden bahsediyorum. O kadına gelince bonkör de sana mı akıllanası tutmuş.? Ayrıca bunun bence lafı bile olmamalı. Bazen sen ödemeyi teklif edersin, bazen o. Tavrını çok çirkin buldum.
erkekler böyle yapıyor kişiye göre davranıyor.
onun için baştan izin vermemek lazım.
diğelim hadi sende kahve ısmarla dedi.
ısmarlıcaksın ve bu son görüşmen olacak.
:)

Tarih öğretmenim hep şey derdi
Sakın kimseye körü körüne bağlanmayın. Tapanı teperler, tepene taparlar.
Küfür yeyip dengesizliğine belki düzelir diye sabrettiğim insan, baktım düzelmiyor ve beni kullanıyorsa bir daha beni bulamaz. Değerinizi düşürmeyin bu kadar. Siz kendinize değer vermezseniz elin adamı ne diye versin?
Bir de çalışmayan insana neyin hesabını ödetiyor? Anne babadan para mı isteyip duruyorsunuz?

Hiç kullanmadım ama eşim ortak hesap açıp kart vermişti evlilik teklifi bile etmeden önce, maaşını oraya atıyordu. Çok rica ediyorum kendinizi kullandırmayın.

kk'de açılan başlıklarda şöyle bir akış var, ilk önce sevgilinin ne kadar sevdiği, aslında harika biri olduğu anlatılır. ikinci paragrafta sevgiliyle ilgili bir sorundan bahsedilir. son paragrafta sevgilinin yediği asıl büyük boklar sanki küçük önemsiz bir detay gibi verilir, ilk bahsedilen sorun için tavsiye istenir.

ben anlamıyorum gerçekten, "zor ve çekilecek biri değil" diye tanımladığınız, size hakaret ve küfür eden adam arada yemek ısmarlayıp çiçek alsa sorun çözülecek mi yani?

kk'de açılan başlıklarda şöyle bir akış var, ilk önce sevgilinin ne kadar sevdiği, aslında harika biri olduğu anlatılır. ikinci paragrafta sevgiliyle ilgili bir sorundan bahsedilir. son paragrafta sevgilinin yediği asıl büyük boklar sanki küçük önemsiz bir detay gibi verilir, ilk bahsedilen sorun için tavsiye istenir.

ben anlamıyorum gerçekten, "zor ve çekilecek biri değil" diye tanımladığınız, size hakaret ve küfür eden adam arada yemek ısmarlayıp çiçek alsa sorun çözülecek mi yani?
+
Küçük önemsiz detaylar üzerinden gidiyoruz diye bize kızılır, kadın düşmanı oluruz. 👽 Şimdilik böyle değil gibi bu konu yani inşallah.

sırf o mutlu olsun diye sürekli ailesiyle vakit geçiren hakaretlerine küfürlerine tüm yanlışlarına susmamak ragmen çunki zor ve çekilecek bir karakter değil bu benim çok zoruma gider işte yanlış insanlara o kadar değer verip bana neden hakettigim muameleyi gostermedi😔
Tam olarak hak ettiğin muameleyi vermiş, neden anlamıyorsun ki? Adam sana saygı duymuyor ve kaybetmekten korkmuyor çünkü sen sana hakaret eden, küfür eden bir adamın peşinden koşuyor,iki sözüne kanıyor, o mutlu olsun diye ailesiyle evcilik oynuyorsun. Ağzının içine bakıyorsun seni bırakmasın diye. İki yıldır sana hediye almamis, seni düşünmemis, senin için harcadığı parayı 'para yediremem kadina' olarak dile getiren bir adamı terketmemissin.
Tum bu davranislar bu hareketi doguruyor. Bu adamın değil başka birinin sevgilisi olsaydın yine böyle davransaydin yine aynı muameleyi görürdün

X