Erkek sevdigi kadına mı para harcar?

Sadece bana pinti önce ki ilişkilerinde pinti değilmiş ama
Adamın anlattıklarından biliyosunuz. Adam net pinti kaçın kurtulun. Bir arkadaşım böyle bir adamla evli market alışverişlerinde kendi için aldığı şeyleri ped, deodorant vb. kendisi ödüyo şaka gibi....

Cimrilik durumu yoksa erkek sevdiği kadına yağdırır, standart bir görüşmesi oldugu kadına da harcar. Bu eril enerji özeliğidir.
Cimrilik durumu varsa da sevdiğine yağdırıyor, çok gördüm ilk eşe 50 TL lik penyenin hesabını sormuş ama ikincinin önüne elindekini avcundakini döken.

Bakın kadını nasıl tarif ediyorsunuz bakımlı , kendi parasini kazanan biri . Yani bu adam onun hayatında var olmak için hep veririci olmuş . Size gelince bu kadar özenmemiş. Yanlış anlamayın kırmak için yazmıyorum önce sizin kendinize olan özgüveniniz önemli . Bence artık bir işte dikiş tutturun bu adam zaten sıkıntılı bunu bırakın . Defalarca kendisini aldatan kadına paralar harcayan birinin bazı sıkıntıları vardır. Evlenseniz bile büyük sıkıntılar yaşayacağınız belli. Kendinize layık gördüğünüz hayat bu olmasın

Bu ilişki sadece sizin alttan almanızla ilerliyor bu adamdan hiçbir halt olmaz . Evlenince de bin beter olur. 2 senenizi vermişsiniz daha fazla vakit kaybetmeyin hiç kimse için kendinizden de bu kadar ödün vermeyin. Önceliğiniz kendiniz olsun . Siz kendinize değer vermezseniz çok üzgünüm kimse size değer vermez .

Cimrilik durumu yoksa erkek sevdiği kadına yağdırır, standart bir görüşmesi oldugu kadına da harcar. Bu eril enerji özeliğidir.
Eril enerjide böyle çenesi düşüklük de yoktur eminim. Şimdi akıllandım sana para harcayacak değilim gibi konuşmaları er kişiler yapmamalı

Adam şimdi güç topluyor, batarya dolunca yine eski sevgilisi gibi bir kadın bulup onun yolunda harcanacak. Güç kaynağı olmasın konu sahibi.

Eril enerjide böyle çenesi düşüklük de yoktur eminim. Şimdi akıllandım sana para harcayacak değilim gibi konuşmaları er kişiler yapmamalı
Yok. Eril enerjisi yüksek biri böyle cır cır dedikodu etmez. Kadında da yüksek olabilir eril enerji. Mesela G Gudugudu

sen canım ayrıl bundan.
ne demek kahveyi de sen ısmarla.
sen baştan ayrılacaktın bundan.
hatta içinde ne varsa da söyle ayrılırken güzelce.
evlensen ne olacak ki,
ne bilim yegenine hediye alacaksın laf edecek,çalışşan maaşını alacak.

erkekler böyle yapıyor kişiye göre davranıyor.
onun için baştan izin vermemek lazım.
diğelim hadi sende kahve ısmarla dedi.
ısmarlıcaksın ve bu son görüşmen olacak.
:)

Tarih öğretmenim hep şey derdi
Sakın kimseye körü körüne bağlanmayın. Tapanı teperler, tepene taparlar.
Küfür yeyip dengesizliğine belki düzelir diye sabrettiğim insan, baktım düzelmiyor ve beni kullanıyorsa bir daha beni bulamaz. Değerinizi düşürmeyin bu kadar. Siz kendinize değer vermezseniz elin adamı ne diye versin?
Bir de çalışmayan insana neyin hesabını ödetiyor? Anne babadan para mı isteyip duruyorsunuz?

Hiç kullanmadım ama eşim ortak hesap açıp kart vermişti evlilik teklifi bile etmeden önce, maaşını oraya atıyordu. Çok rica ediyorum kendinizi kullandırmayın.

kk'de açılan başlıklarda şöyle bir akış var, ilk önce sevgilinin ne kadar sevdiği, aslında harika biri olduğu anlatılır. ikinci paragrafta sevgiliyle ilgili bir sorundan bahsedilir. son paragrafta sevgilinin yediği asıl büyük boklar sanki küçük önemsiz bir detay gibi verilir, ilk bahsedilen sorun için tavsiye istenir.

ben anlamıyorum gerçekten, "zor ve çekilecek biri değil" diye tanımladığınız, size hakaret ve küfür eden adam arada yemek ısmarlayıp çiçek alsa sorun çözülecek mi yani?

+
Küçük önemsiz detaylar üzerinden gidiyoruz diye bize kızılır, kadın düşmanı oluruz. Şimdilik böyle değil gibi bu konu yani inşallah.

Tam olarak hak ettiğin muameleyi vermiş, neden anlamıyorsun ki? Adam sana saygı duymuyor ve kaybetmekten korkmuyor çünkü sen sana hakaret eden, küfür eden bir adamın peşinden koşuyor,iki sözüne kanıyor, o mutlu olsun diye ailesiyle evcilik oynuyorsun. Ağzının içine bakıyorsun seni bırakmasın diye. İki yıldır sana hediye almamis, seni düşünmemis, senin için harcadığı parayı 'para yediremem kadina' olarak dile getiren bir adamı terketmemissin.
Tum bu davranislar bu hareketi doguruyor. Bu adamın değil başka birinin sevgilisi olsaydın yine böyle davransaydin yine aynı muameleyi görürdün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…