Erkek sevdigi kadına mı para harcar?

Yarısını okudum kaç sadece bu adamdan değil cimri olan hangi adam olursa kaç eşim cimri olsa hiç çekemem adamın cimrisi çekilmez.

onlara gitmek istemediğim zaman bak sende mesafe koymaya çalışıyorsun diğer kadınlar gibisin benim anneme mesafe koyan kadınla işim olmaz ben annemle böyleyim heran hayatımda olacak tatile bile gitsem bunu bil vs gibi
Ay bu ne çok mu çaresizsiniz, yokluktasınız? Adam şimdiden gerçek yüzünü göstermiş. Mesele yemek ısmarlamaması mı?

Baslıga cevap evet

sırf o mutlu olsun diye sürekli ailesiyle vakit geçiren hakaretlerine küfürlerine tüm yanlışlarına susmamak ragmen çunki zor ve çekilecek bir karakter değil

Sizin kendinize hiç saygınız yok.
Bir erkek lütfedip de sizinle evlensin diye böyle beklemek, her şeye susmak, hakaretleri yutmak normal de tek dert kahve, kahvaltı ısmarlamaması mi? Önemsiz bir detay gibi en sonda yazmışsınız.
Önünüze dünyaları serse bile size hakaret eden adamın sizi sevdiğine nasıl ikna olacaksınız?

Bu adam evlenme teklifi etse hiç bu konuda yazdığınız şeyleri düşünmez koşa koşa evlenirsiniz.
Ama çok değil bir seneye gelir burada tekrar konu açarsınız. "Eve para vermiyor, bir senedir kıyafet almadım. Sürekli annesine gitmemi istiyor, gitmeyince küfrediyor, üstüme yürüyor. Ailesi de evlenmeden önce çok iyiydi sonra değiştiler, sürekli hizmet bekliyorlar. "
Aha açacağınız konu bu olacak. Ben yüzde yüz eminim evleneceksiniz.

Aslında adamın ailesi şimdi bile iyi değil. Sadece evlenebilmek için çok şeyi görmüyor çok şeyi yutuyor konu sahibi. Evlenince onun da gözüne batmaya başlayacak. Şimdi öpüp baş üstüne koyduğu aile nikahı basınca bu kadar sevimli gelmeyecek ona da. Numarası kalmayacak yani.

Adam tavırlarınıza göre davranıyor size." Hade sen kahve ısmarla" dediği anda bu ilişki bitmeliydi. Bütün bu cimrilikleri yetmiyormuş gibi birde küfür ve hakaretler ediyor.
Kedisi defalarca aldatan birini affeden değerler ve prensipleri olmayan birinden zaten başka bir şey beklenemezdi. Birde şunu ekliyeyim "diğer kadın onu kullanıyordu" diyorsunuz. Bu düşünceniz yanlış, olması gerektiği gibi davranmış.

Ederini vermiş diğer kadın

Adam şimdiden başlamış anneme git, gitmezsen mesafe koyan diğer kızlardan farkın yok demeye. Konu sahibi de daha seviniyor ailesi beni seviyor diye. Buna mı seviniyorsun?
Adam çocuklu, kendisini aldatmış kadından sonra seni götürünce aile hah bunun oluru var demiştir en fazla.
Adam seni sen olduğun için sevmiyor ki. Neye seviniyorsun acaba? Ailesi on kere sevmesin, adam sevsin yeter.
Ömer diye bir dizi var, orada Şükran diye bir karakter var. Kadının kocası başkasına aşıkmış, tutmuş babası daha uygun diye bununla evlendirmiş. Konu sahibi merak ediyorsan aç izle, geleceğin bu.

f o mutlu olsun diye sürekli ailesiyle vakit geçiren hakaretlerine küfürlerine tüm yanlışlarına susmamak ragmen çunki z
Sizce saygi duyup deger verilecek birinin ozellikleri mi bunlar?

Hakaret, kufur duyup susan
kadinlara ayy ne super kadin her şeyime susup, her istedigimi yapiyor en cok ona asik olayim dediklerini mi saniyorsunuz erkeklerin.
Siz bir adamla artik neyi varsa onu elde edebilmek için her şeye susan saygi duyulmasi ve caba harcanmasina gerek olmayan birisiniz. Neyim eksik diyip durmuşsunuz, duruşunuz yok, kendinize saygi yook.

Gık demeden ne istersen yapıyor, nereye çekersen gidiyor. Böyle güzeli kim sevmez? Sevmek de çeşit çeşit, halını bile seversin ama üstüne basarsın. Bardağını seversin ama bir gün bakarsın bulaşık makinesi çizik çizik yapmış, alır bahçeye hıyar tohumlarını koyarsın içine. Her sevdiğimiz şeye değer mi veriyoruz sanki?

İnsanın sevdiğine harcadığı para zoruna gitmez.
Bir yemek ısmarladı diye karşılık bekliyorsa gönderin gitsin.Ama siz de elinizi cebinize atmıyorsanız,bugün de ben ödeyeyim falan demiyorsanız karşı tarafı haklı bulurum.

İnsan her şeyine susan, tamam diyen, kişiliksiz bir tavır sergileyen birine başta sevgisi olsa bile saygısını yitirir. Bu da davranışlarına yansır. Kimse her dediğimi yapıyor, her sözümü yutuyor diye daha çok sevmez sizi.
Kim bazı kadınlara bunun iyi olacağını aşılamıs bilmiyorum.
Eski sevgilinin bu kadar gündemimizde olması, her şeylerini bilmeniz de yanlış. Bu da kendinize saygısızlık mesela.

Son düzenleme:
Sevgilinizle çok fazla uyumlusunuz. Erkeklerle bu kadar uyumlu olunmaz. çok büyük yanlış.

Bu erkolara iyilik yaramaz Katip. Fazla iyi olursan değerin bilinmez, arada silkeleyeceksin. Hepsinin damarı bundan alıyor.

Yemin ediyorum dün o diziyi izledim ilk bölümlerdeyim ..ömer gamzeyi sevdiği halde ailesi istemiyor ve Süreyya ile söyleniyor kendi ilişki mi gördüm ..hayatımda ki insanın sevdiği evlenmek istediği başka kişiydi aslınd ama şuan birlikte olduğu kişi benim ve belkide aklı hala eskisin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…