Erkek kardeşimi eşi aldatıyor

Bugün sabah öğrendiğimden beri nefes alamıyor yaşamıyorum.
Kardeşim 1.5 yıllık evli. Borçla harçla çok zor evlendiler. Daha 28 yaşında.
1 saat önce öğrendim ki karısının iş yerinden evli bir adamla ilişkisi varmış. Şu an sadece ben biliyorum. İş yerinde, işe de girmesine vesile olan bir aile dostumuz bugün beni arayıp bana açıkladı. İftira diye düşünmek istemiş ortalık çalkalanıyormuş ama şirket telefonunda konuşma kayıtları varmış ve zaten durum ayyuka çıkınca itirafta bulunmuş “pişman olduğunu kardeşimi sevdiğini ve vazgeçmeyeceğini” anlatan bir mesaj atmış “aramızda kalsın” demiş. Mesajı bana gönderdi.
Kardeşim 1 Kasımda askere gidiyor. İşinden de tazminat alacak. Dostumuz bu kadına vermesin parayı yazık 8 yıllık emeği var çocuk ayakta çalıştı senelerde günde 12 saat borçla evlendi kaldırılmasına izin verme dedi.
Ben şimdi bu akşam kardeşimin eşiyle konuşacağım. Yanımızda bir akrabamız olacak bir tek ona anlattım konuyu. Kimseye söyleme, sakin ol bir konuşalım dedi. Annem hasta beyin ameliyatı olmuş bir kadın.
Kardeşime söylesem yıkılır babama söylesem felaket.
Bu konuda bana bir yol gösterin.
Ben bir bayanım ama daha güçlüyüm kardeşim çok hassas ve kırılgandır.
beni mahveden bu şey onu ne yapar kimbilir?
(Bu arada; kardeşimin eşi kardeşimden önce kısa bir evlilik yapmış. Ve bunu sadece annem babam ben ve kardeşim biliyoruz. Babam çok diretti istemedi hiç içine sinmemişti. Ve şimdi bu yaşananlar...)
Eğer tam tersi yani kardeşin eşini aldatiyo olsaydı eger soleyeceksen bunuda soyle ben olsam solerdim ama aynı şekilde benim kardesimde yapsa solerdim

ne olursa olsun o ailenizin gelini ve sende başka bir kadınla gelininizi çekiştiriyosunuz. yok aldatmış falan peki swenin kardeşin salak mı hiç mi farketmiyo aldatıldığını. o parayı da karısına vermeyecekte sana mı verecek merak ettim. ayrıca evlenip boşanmasından sana ne. aynısı senin başına gelir. senin başına gelmezse kızının başına gelir unutma
Ne diyorsunuz siz nasıl böyle birşeyı savunursunuz.
Ve savunma şekliniz...
Empati yapılsın diye yazmışsınız ama siz empati yaptınız mı??

Madem kesin herşey.Soyleyin ayrılsın.Aman duymasın yok yuvası yıkılmasın ben sebep olmayım gıbı dusunursenız.ilerde daha beter seyler olur.Bilsin o karar versın ayrılır yada affeder oda onun sorunu.tabi en ufak bir suphe bile yoksa aldatıldıgın obur turlu emın degılsenız hıc karısmayın.

Kardeşim mesaj attı

Abla dün herşeyi anlattı bana gel bize konuşalım x bir mesaj atmış karıştırmış ortalığı ben çözdüm olayı” diye
Çocuğu kandıracak aklı sıra.
Gidip herşeyi anlatıyorum.
Bana şans dileyin.
Kardeşim bence herşeyi bilmiyor ya da en korktuğum olacak. ÇOK SAF!
Demiştim demek istemiyorum ama en başta sen anlatmalıydın şimdi kardeşin ona inanıp senin iftira attığına inansa hiç hoş şeyler yaşanmayacak

Bu ailedeki erkek çocuklarına bebek muamelesi yapılmasını da hiç anlamıyorum. Benim annemde teryzelerim deen küçük dayımı çok tutarlardı kocaman adam yani resmen minik bebek muamelesi görüyor. Oyle oyle hayatta hiç bir şeye tutunamadı. Anası babası ablaları varken niye uğraşsın ki. Tavrınız bana bunu hatırlatıyor. Lütfen kardeşim hassas şu bu demeden anlatın olacağı dilde. Yani elin kaç yabancı insanları kardesinizden boynuzlu diye bahsediyor bu daha mı iyi. Gerçeği bilmeye hakkı var bırak kendince çözmeye çalışsın çabalasın. Siz yine yardımcı olursunuz.

Kardeşim mesaj attı

Abla dün herşeyi anlattı bana gel bize konuşalım x bir mesaj atmış karıştırmış ortalığı ben çözdüm olayı” diye
Çocuğu kandıracak aklı sıra.
Gidip herşeyi anlatıyorum.
Bana şans dileyin.
Kardeşim bence herşeyi bilmiyor ya da en korktuğum olacak. ÇOK SAF!

Ben size dünkü mesajımda da dedim ki kadın şimdi kardeşine işyerinde bana iftira atılıyor bilmem ne diye başlayacak konuşmaya Aynen çıkmış Bu saatten sonra kardeşiniz de esine inanır Sizin gelin de evli adamla kırıştırdığıyla kalır hatta adam tek suçlu olur sizinki masum güzel
Ay bu dünyanın nasil çivisi çıktı ya

Kesinlikle kardesime söylerim affedecekse kendi bilir kardeşiniz yetişkin sonuçta

kardeşiniz askere gidecekmiş bence tam söyleme vakti yanındayken aldatan askerde neler yapmaz diyorum önceden bilsin gitmeden planlarini o yonde yapsin
Lütfen söyleyin yoksa ileride çok pişman olursunuz kardeşinizi de kandırmış duruma sokarsınız özellikle çocuk olmadan

Öncelikle emin olun durumdan. Sonrasında anne babanızla konuşun ama böyle dünya başınıza yıkılacakmış gibi lanse etmeyin. Hepimiz insanız bir kere başınıza gelmiş hep birlikte üstesinden geleceğiz şeklinde konuşun. Sonrasında kardeşinizle bizzat kendiniz konuşun. Çok genç daha yeniden hayat kurabilir. Eşiyle ilgili kararı da bırakın kendi versin ama eminimki gelininiz karşı taraftan evlenme vaadini alsaydı pişman olmaz dı. Bu kadar uyarı alıp vazgeçmediğine göre.

Tazminat konusunda da herkes eleştirmiş tabi ki düşüneceksiniz tabi ki böyle bir şey yaşatan birinden sakınacaksınız. Söz konusu bayan olsa herkes söke söke alın diye teşvik ederdi. Emeğinizi kimseye bırakmayın hatta üstüne boşanırsa tazminat talep etsin.

Merhabalar
Mesajların hepsini okuyamadım kusuruma bakmayın.
Dün akşam kardeşim beni arayan kadınla ve karısının adının çıktığı o pis adamla telefonda konuşmuş. Pislik adam 8 yıldır o iş yerindeyim benim üzerime oynuyorlar tazminat vermemek için ben sadece x ile değil başka insanlarla da konuştum pzartesi istifamı vereceğim demiş.
Benim saf kardeşim Olayı sadece mesaj üzerinden biliyor.
Karısının açıklaması şu: ben orda hata yaptım derken benim işe girmeme aracı olan kendisi olduğu için özür dilemek amaçlıydı diğer konulara girmemeliydim gibi zırvalamış.

Beni bugün çağırdıklarında eşinin annesi de oradaydı. Selam bile vermedim inanılmaz gergindim.

Kardeşime; “peki arabayla eve bıraktığını biliyor musun bayramda şirket hattından 40 dakika konuştuğunu biliyor musun diye sordum”
Kardeşim şok oldu.
Ve kadın inkar etti.
Yalancı al işte ses kaydı diyip dinletmeye başlayınca servis bozuktu 1 kere bıraktı dedi.
Dün halbuki 2 kere demişti.
Zarflayın 6-7 kere bırakmış hadi ordan bütün kayıtlar mevcut, serviste yemekte görüntüler” deyince Annesi “bu namus meselesi artık” dedi.
Kardeşime; Gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkmak gibi kötü bir huyları vardır, sana ses kaydını da dinleteceğim dedim ve çıktım.
Kardeşim yıkıldı. İşe gidememiş.
Annemi çağırmış. Annem acillik oldu.
Yeni geldik eve.
Yarın kadının annesi, teyzesi ve eniştesi iş yerine patronla görüşmeye gidecekler.
Kardeşim de işten izin alıp ayrıca gidecek.
Kardeşime; “askere gideceksin. Kafan Burda kalmasın. Herşeyi çöz” dedim.
Saatlerdir arıyoruz açmıyor telefonu
Yatıyorum diye mesaj atmış.
Hepimiz mahvolduk.
Kabus gibi!:(

Merhabalar
Dün akşam kardeşim beni arayan kadınla ve karısının adının çıktığı o pis adamla telefonda konuşmuş. Pislik adam 8 yıldır o iş yerindeyim benim üzerime oynuyorlar tazminat vermemek için ben sadece x ile değil başka insanlarla da konuştum pzartesi istifamı vereceğim demiş.
Karısının açıklaması şu: ben orda hata yaptım derken benim işe girmeme aracı olan kendisi olduğu için özür dilemek amaçlıydı diğer konulara girmemeliydim gibi zırvalamış.

Beni bugün çağırdıklarında eşinin annesi de oradaydı. Selam bile vermedim inanılmaz gergindim.

Kardeşime; “peki arabayla eve bıraktığını biliyor musun bayramda şirket hattından 40 dakika konuştuğunu biliyor musun diye sordum”
Kardeşim şok oldu.
Ve kadın inkar etti.
Yalancı al işte ses kaydı diyip dinletmeye başlayınca servis bozuktu 1 kere bıraktı dedi.
Zarflayın 6-7 kere bırakmış hadi ordan bütün kayıtlar mevcut, serviste yemekte görüntüler” deyince Annesi “bu namus meselesi artık” dedi.
Kardeşime; Gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkmak gibi kötü bir huyları vardır, sana ses kaydını da dinleteceğim dedim ve çıktım.
Yeni geldik eve.
Yarın kadının annesi, teyzesi ve eniştesi iş yerine patronla görüşmeye gidecekler.
Hepimiz mahvolduk.
Kabus gibi!:KK43:
Allah sabır versin destek olun kardeşinize bizim için önemli olan sensin ne kadar verirsen arkandayız deyin
Inşallah gerçekler ortaya çıkar

Şüpheler benim beynimi kemirirken o ne yapsın?
Arabaya binmek diye birşey yok dedi utanmadan
Ses kaydını çıkarınca döküldü yalancı
Annesi de utanmadan; “Bu ses kaydı çok ayıp” diyor.
Mesajda yanlış kelimeler kullanmış diyor.
“X’e benden uzak dur” diyeceğim ne demek
Ne kadar yakındı ki uzak dursun sana.
Başka dertleşecek kimse mi kalmamış.
Ahlaksızlıktan kovulacak ikisi de dedim
Annesi hala “ne ahlaksızlığı” diyor.
“Birlikte olduğunu konuşuyor tüm şirket çalkalanıyor. Senin kızın evli bir kadın. Uyarılara rağmen nasıl olur da hala yemeğe çıkar görüşür kendine çeki düzen vermez” dedim.
Kadının annesi kardeşime; yemin ederim o çocukla ben de konuştum. X’e (diğer kızına) iş bulması için. Karın da bir kaç kez yanımda konuştu” diyerek kızını savundu.

Kardeşim mahvoldu. Canım benim bana çözdük gel abla ben hallettim diye mesaj attı.
Ben gidip detayları anlatınca bitti adeta.
Çok üzülüyorum kahroluyorum.

Merhabalar

Kardeşim şok oldu.
Ve kadın inkar etti.
Yeni geldik eve.
Hepimiz mahvolduk.
Kabus gibi!:KK43:

Allah yardımcısı olsun.İnanın bilmemesi daha acı olurdu.Geçecek bu günler.Sabır sabır..

Konu sahibi gelininizin telefonla konusmasi ya da eve birakmasi kocasini aldattigi anlamina gelmiyor,bazen calistigimiz yerde erkeklerle muhatap olmak zorunda kaliyoruz belki insanlar yanlis yorumladi nerden biliyorsunuz,elinizde sadece 40 dk konusma ve eve birakmasi var bir de is yerindekilerin dedikodusu bence bunlarla bir insan suclanmaz

Konu sahibi gelininizin telefonla konusmasi ya da eve birakmasi kocasini aldattigi anlamina gelmiyor,bazen calistigimiz yerde erkeklerle muhatap olmak zorunda kaliyoruz belki insanlar yanlis yorumladi nerden biliyorsunuz,elinizde sadece 40 dk konusma ve eve birakmasi var bir de is yerindekilerin dedikodusu bence bunlarla bir insan suclanmaz

Birşey öğrenmek istiyorum
Bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi?
Kasımda askere gidecek tecilini Nisa’n veya Mayıs’ta bozdurmuştu
Şimdi tekrar tecil ettiremez mi?
Yani gitmesine hiç gönlüm razı değil :KK43:

Suçlanmaz ama eşinden gizliyse suçlanır

Çok zor durumlar gerçekten. Allah kolaylık versin. Ama sular dalgalanmadan durulmazmış derler. Sizinkinin de sonu hayırlı ve iyi olsun inşallah.
Keşke burdaki birçok kadını dinleyip önce kardeşinizle konuşsaydınız. O zaman o suçuna kılıf bulmadan siz gerçekleri daha doğru öğrenebilirdiniz.
Ama olan olmuş bundan sonrası onlara kalmış. İnşallah üstü kapanmaz ve kardeşiniz gerçeği öğrenir

Şüpheler benim beynimi kemirirken o ne yapsın?
Arabaya binmek diye birşey yok dedi utanmadan
Ses kaydını çıkarınca döküldü yalancı
Annesi de utanmadan; “Bu ses kaydı çok ayıp” diyor.
Mesajda yanlış kelimeler kullanmış diyor.
“X’e benden uzak dur” diyeceğim ne demek
Ne kadar yakındı ki uzak dursun sana.
Başka dertleşecek kimse mi kalmamış.
Ahlaksızlıktan kovulacak ikisi de dedim
Annesi hala “ne ahlaksızlığı” diyor.
“Birlikte olduğunu konuşuyor tüm şirket çalkalanıyor. Senin kızın evli bir kadın. Uyarılara rağmen nasıl olur da hala yemeğe çıkar görüşür kendine çeki düzen vermez” dedim.
Kadının annesi kardeşime; yemin ederim o çocukla ben de konuştum. X’e (diğer kızına) iş bulması için. Karın da bir kaç kez yanımda konuştu” diyerek kızını savundu.

Kardeşim mahvoldu. Canım benim bana çözdük gel abla ben hallettim diye mesaj attı.
Ben gidip detayları anlatınca bitti adeta.
Çok üzülüyorum kahroluyorum.
Arkadaşların dediği gibi olmuş.
Kadın nasil anlattıysa kardeşini inandırmış.
Bir de annesini çağırmış.
Sanki sen yuva yıkmaya çalışan iftira atan görümce pozisyonuna düştün.
Direkt kardeşinle konuşmalıydın bence

Back