Erkek kardeşimi eşi aldatıyor

Kardeşim mesaj attı

Abla dün herşeyi anlattı bana gel bize konuşalım x bir mesaj atmış karıştırmış ortalığı ben çözdüm olayı” diye
Çocuğu kandıracak aklı sıra.
Gidip herşeyi anlatıyorum.
Bana şans dileyin.
Kardeşim bence herşeyi bilmiyor ya da en korktuğum olacak. ÇOK SAF!

Kardeşim mesaj attı

Abla dün herşeyi anlattı bana gel bize konuşalım x bir mesaj atmış karıştırmış ortalığı ben çözdüm olayı” diye
Bana şans dileyin.
Ilk sen anlatsaydin keske. Bol şans

Kardeşim mesaj attı

Bana şans dileyin.

Belkide gercekten oyledir ve kardesiniz kandirilmiyordur? Bu iste birsey var bence yok parasini yemesin tok su yok bu...

Ne demek daha önce evlilik yapmış bilmem ne ya.yani bu halti yiyebilir öylemi? Ne kadar önyargılısiniz.kardesiniz boşansın zaten sizin icinizede sinmemis vesile olsun

Bence adamın ona asıldığını filan anlatmıştır.ses kaydından da haberi olmadığından, herşeyin bir yanlış anlaşılma olduğunu söyleyecek.Herşeye bir kılıf bulmadan anlatmazdı bence.

Bu konuda kafamda oturtamadigim bazı şeyler var nedense ,mesela iş yeri çalkalanıyor diyorsun ,telefon kayıtları var diyorsun bu kayıtları kim tutuyor ? Öyle her önüne gelen bakıyor mu kim kiminle ne konuşmuş ?aile dostunuza neden itiraf etmiş normal olarak önce inkar etmesi gerekiyordu ve ciddi bir konu bu kadar çok kişinin bilmesine bence gerek yok bir kişiye bile aramızda kalsın derken artık sır olmaktan çıkıyor o iş ki insanlar bire bir katip etrafa yaymayı çok sever ,olayın tek muhatabi kardeşin

Birde gelinin ikinci evliliginin konuyla ne alakası var çözemedim

Ayni konu gelin değil de bi erkek için açılmış olsaydı bu iyi niyetli arkadaşlarin hepsi hemen kadını savunmaya geçerdi,bu çifte standart malesef... Aldatan suçludur,meyleden suçludur.... Gerisi boş...

Kardeşinize söyleyin ki karşı tarafın esininde bilmeye hakkı var o kadinada yazık ...Dünyanın civisi çıkmış evli evliyle ....

Bugün sabah öğrendiğimden beri nefes alamıyor yaşamıyorum.
Kardeşim 1.5 yıllık evli. Borçla harçla çok zor evlendiler. Daha 28 yaşında.
1 saat önce öğrendim ki karısının iş yerinden evli bir adamla ilişkisi varmış. Şu an sadece ben biliyorum. İş yerinde, işe de girmesine vesile olan bir aile dostumuz bugün beni arayıp bana açıkladı. İftira diye düşünmek istemiş ortalık çalkalanıyormuş ama şirket telefonunda konuşma kayıtları varmış ve zaten durum ayyuka çıkınca itirafta bulunmuş “pişman olduğunu kardeşimi sevdiğini ve vazgeçmeyeceğini” anlatan bir mesaj atmış “aramızda kalsın” demiş. Mesajı bana gönderdi.
Kardeşim 1 Kasımda askere gidiyor. İşinden de tazminat alacak. Dostumuz bu kadına vermesin parayı yazık 8 yıllık emeği var çocuk ayakta çalıştı senelerde günde 12 saat borçla evlendi kaldırılmasına izin verme dedi.
Ben şimdi bu akşam kardeşimin eşiyle konuşacağım. Yanımızda bir akrabamız olacak bir tek ona anlattım konuyu. Kimseye söyleme, sakin ol bir konuşalım dedi. Annem hasta beyin ameliyatı olmuş bir kadın.
Kardeşime söylesem yıkılır babama söylesem felaket.
Bu konuda bana bir yol gösterin.
Ben bir bayanım ama daha güçlüyüm kardeşim çok hassas ve kırılgandır.
beni mahveden bu şey onu ne yapar kimbilir?
(Bu arada; kardeşimin eşi kardeşimden önce kısa bir evlilik yapmış. Ve bunu sadece annem babam ben ve kardeşim biliyoruz. Babam çok diretti istemedi hiç içine sinmemişti. Ve şimdi bu yaşananlar...)
Kusura bakmayın ama bu durum sizi değil eşini ilgilendirir. Benm kardeşm arkadmdam böyle iş çevirse onada sırtımı dönerim. İnsanın midesi kaldırmıyor siz tekara o kadını kardeşnz evine mi sokacaksınız. Bırakn kendisi karar versin

ne olursa olsun o ailenizin gelini ve sende başka bir kadınla gelininizi çekiştiriyosunuz. yok aldatmış falan peki swenin kardeşin salak mı hiç mi farketmiyo aldatıldığını. o parayı da karısına vermeyecekte sana mı verecek merak ettim. ayrıca evlenip boşanmasından sana ne. aynısı senin başına gelir. senin başına gelmezse kızının başına gelir unutma
Bu nasıl bir yorumdur ya. Yengenin kendisi bile bu kadar şiddetle savunamazdı kendisini. Yuh diyorum.

Kardesinize analttiniz mi? Hemen anlatin.. Kendisi karar versin affedecek mi ayrilacak mi.. Bu karari vermek size dusmez. Bosuna yuzgoz olmayin gelininizle konusup.

Bu tür bi sorunun muhattabı neden sizsiniz ben onu anlamadım koca koca insanların bunu kendi kendilerne çözebiliyo olmaları gerekmez mi

Yaa noldu sabah 10dan beri girmemis konu sahibi.
Bana öyle geliyor ki kardesiniz karısına inanacak:(

Umarım hersey açığa çıkar.

Back