asicim bacım senin suçın günahın yok.o yüzden sana kabak var a.s
banane bende sütlacı çok severdim..nevrommmm hamişsem görürsünüz o zamannnnnnnnn:mymeka:
Herkese iyi pazarlar...:1hug:
Dün çok zor uyudum.Karın ve bel ağrısı yüzünden..Adet ağrısı çekiyorum resmen:1no2:
Afedersiniz tuvalet kağıdıyla malum yere biraz bastırınca hafif çok açık pembelik geldi kağıda:çok üzgünüm:
Zaman zaman karnıma kramp giriyor sonra kendi kendine geçiyor...Halsizliğimde var gibi...Test yaptırmak nasib olacak mı bakalım....Normalde ayın 12 sini bekliyorum adet günü olarak....
Benden şimdilik bu kadar...
Herkese güzel bir pazar günü dilerim..a.s.
a.s. kızlar. Hepinize iyi pazarlar. dün aşılamam yapıldı Allahın izniyle. Dinleniyorum. Dün bütün gün eşim yataktan kıpırdatmadı dinlen diye yazamadım size. ağrılarım bugün biraz hafifledi. Keçiboynuzu pekmezi 1 aydır falan içiyordu eşim. İleri hareketli 0 dı daha önce. şimdi toplamda da sayılar biraz artmış. Hayırlısı bakalım.
iyi pazarlar herkese elitu canım aşılaman hayırlı olsun rabbim emeklerinizin karşılığı olan bebişinizi verir inşallah canım allah kucağını boş bırakmasın inşallah
canlar ben cıkıyorum...ev temızlıgı var..yemek var,,hepsı benı beklıyor..gercı kocıs evı supurduhihoyyyt bende devamını getırecem...aksam macda var..ben gıdemıyecegım:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
aıle yerı vardı kapanmıs..kocısde senı baska yere goturmem...gıdecegım yer cok ıyı degıl dıyor..offff offff
temızlık bıtınce gelırım...gorusuruz
Slm kıslar nasılsınız nevrosky canım ben hastalandım:çok üzgünüm: arkandan geliyorum demiştim kısmet değilmiş napalım inşallah:Saruboceq: umutlarım bi dahaki aya canım benim yeni tarihim 5 aralık eklermisin ben bi geçmiş sayfalara bakıyım kaçırdığım bişeyler olmasın :1hug:
rapunzelim tatlıyı pişirdim .akşam gizli buluşup yiyecez.çaktırmadan gel.yerimseniben
okıs canım..bendede mantı var...kaynanator mantı yapmıs...bızede gonderdı..mantıda hazır...sende caktırmadan bana gel...
merhaba kızlar dün akşam adet oldum. bugün ise bol bol gidiyor... bacaklaarım titriyor ayakta durunca. nedense gebelik belirtileri yaşadığım ay adet olursam içimde bir rahatlama oluyor. üzülmüyor muyum?aslında üzülüyorum. ama hayırlısıı buymuş diyorum..
selam kızlar ben geldimmmm nasılsınız görüşmeyeli
İyi Pazarlar hanımlaaaarrr!!a.s.
Bizim topic için yeni bir slogan buldum, sayıymış, hareketlilikmiş artık dert etmeyin. Bir tane bile olsa bi şansımız umudumuz var!:lepi: Ne diyeceğiz
"Giden gider, Kalan sağlar bizimdir" kaydirigubbakcemile3
hoş geldin canım biz iyiyiz canım sen nasılsın a.s.
nevromm yanlış hatırlamıyosam eğer senn bugün adet günün gelmedi dim kırmızılarrrrr
merhaba arkadaşlarrrr ne yapıyosunuzzzzzz
Tatlım sen M.Ö.'de kalmışsın. :roflol: :roflol: :roflol: Günümüze gel. Takvim başa döndü. Bugün adetimin 3. günü. :roflol: :roflol: :roflol: Şeniz Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?