Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi pazarlar herkese elitu canım aşılaman hayırlı olsun rabbim emeklerinizin karşılığı olan bebişinizi verir inşallah canım allah kucağını boş bırakmasın inşallah

herkese iyi pazarlar...rosemcim bebeğin hayrlı olsun inşallah hatırladığım kadarıyla sen doğal yoldan hamile kalmıştın değil mi?? gerçekten adet belirtisiyle hamilelil belirtisi aynı mı ya da adette mesela bel ağrısı çok oluyo bende daha 10 gün önceden,hamileleiktede mi aynısı oluo ?

canım sana özelden mesaj attım. Biraz geç okudum mesajını kusura bakma.umarım faydalı olabilirim

canım geldiğimde pc başına oturamadım. çatlatma iğnesinden sonra zaten kasıklarımda ağrım artmıştı aşılamadan sonra da dün hep yattım. korktuğum gibi değildi. rahattım yani. ultrasonda bir taraftan izlerken bir taraftan spermlerin hareket halini izledim. sonra 20 dakika yattım orda. basit bir işlemmiş.

tunaydın canlar...ev ısını baslamadım bır bakayım dedım...
elıtu canım hayırlı olsun asılamn insallh bebısde gelır..
bende haftaya buyuk bır ıhtımal olcam...salı gunu dr yumoslara bakacak...
sonrada ıgne..
bu bbenım 2.asılamam ..bu ay tedavıde olan cok arkadsımız var
sonuc bekleyenlerıde dusunursek..11 ay ınsallh bereketlı olur..
tabıkı ılk basta bademımız canımızın sonucu gelır hep beraber sevınırız.
herkesın bebıs gelır en yakın zamnda ınsallh

sanı da tünaydın canım demek sen de haftaya aşılama oluyorsun umarım bu son aşılaman olur hayırlısı ile hamiş kalırsın :CüvCüv: :Saruboceq:

asicim canım ne yapıyorsun bu gün suskun gördüm seni nasılsın canım umarım iyisindir a.s.

tesk ederım hejacım hayırlısı dıyorum...asılamadakı oranlarını bılıyorum..ancak en son hamısımız ılk asılmasıyla bebısı geldı.neden bende olmayayım.hayırlısıyla gelecek...cunku artık bebıs ıcın tedavıye basladık...bu ay olmasada gelecek ay ve dıger aylar...umutlarımız kaybetmeyelım...hayller ve umtlar gercegın yarısı..ben umut edıyorum...

sanı da tünaydın canım demek sen de haftaya aşılama oluyorsun umarım bu son aşılaman olur hayırlısı ile hamiş kalırsın :CüvCüv: :Saruboceq:

hejacım,ası74 kabak tatlısı beklıyor..bende ısterımm..btrklc sole gozumden kacmadı degıl...bademın sutlaclarını yıyemedık...kabak talısına yetıselım:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

canım sen bu pozitif düşüncenle bu pozitif enerjinle eminimki zaten pozitifi görüceksin inşallah :Saruboceq:

Slm kıslar nasılsınız nevrosky canım ben hastalandım:çok üzgünüm: arkandan geliyorum demiştim kısmet değilmiş napalım inşallah:Saruboceq: umutlarım bi dahaki aya canım benim yeni tarihim 5 aralık eklermisin ben bi geçmiş sayfalara bakıyım kaçırdığım bişeyler olmasın :1hug:

hejacım,ası74 kabak tatlısı beklıyor..bende ısterımm..btrklc sole gozumden kacmadı degıl...bademın sutlaclarını yıyemedık...kabak talısına yetıselım:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

hıı anladım canım ama bunlar çok sinsiler kaydirigubbakcemile yani bizim de canımız yok mu biz de isteriz zaten hiç kabak tatlısı yememişim sayenizde tadına bakarım artık bak sakan bizsiz yemeyin ha cokacimcoook

canım hoş geldin geçmiş olsun inşallah bir dahaki aya hamiş kalırsın yeter ki umudumuzu yitirmiyelim :1hug:a.s.

canım hoş geldin geçmiş olsun inşallah bir dahaki aya hamiş kalırsın yeter ki umudumuzu yitirmiyelim :1hug:a.s.

Hoşbuldum canım benim sağol evet napalım kısmet değilmiş bu ay bidahaki aya inşallah yeni eve yeni bebekle girme umudundayım ama kısmet tabikikaydirigubbakcemile3 sen nasılsın bitanem

herkesın bır yerde kırılma noktası var bılıyorum...ben cevremdekı ınsanlara nasıl olsa asılama tutmayacak demelerıe ınat ben hamıs kalcam..dedımya bu ay olmasa onumde nıce aylar var..
kendımı kotu sonucada hazırladım..tabıkı...
artık hayırlısı

canım sen bu pozitif düşüncenle bu pozitif enerjinle eminimki zaten pozitifi görüceksin inşallah :Saruboceq:

Hoşbuldum canım benim sağol evet napalım kısmet değilmiş bu ay bidahaki aya inşallah yeni eve yeni bebekle girme umudundayım ama kısmet tabikikaydirigubbakcemile3 sen nasılsın bitanem

ben de iyiyim canım bildiğin gibi işte hiç değişiklik yok bu ay zaten d.kotrol hapı kullanıyorum artık bakalım hakkımızda hayırlısı olsun :Saruboceq:

Canım Allah hakıında hayırlısını nasip etsin inşallah aşılaman pozitif çıkar ve seninde yüzünü güldürür rabbim sen böyle inanmaya devam et güzel günlerin inşallah çok yakındır:1hug: inancını hiçbizaman kaybetmea.s.

aymescım hosgeldın canım...yenı evınde bebısınede kavusursun ınsallh..
hejacım gızlı gızlı yemekler ,tatlılar bız yakalıyamıyoruz...kabak tatlısı guzel oluyor..btr yapacakmıs.sutlaclara yetısemedık tatlıya yetıselım...
btr bızede ayır canım

Asicim canım ne oldu kıslar konuya uzak kaldım biraz biliyosunuz asinin nesi var niye bu kadar üzgün:çok üzgünüm: tedaviye başlıyodu bi problem yoktur umarım neden vazgeçtiğini yzıyo beni bilgilendirirmisiniz çok merak ettim:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…