canım benimö sperm hareket azlığı 2, aşılama yapıldı toplam hareket yüzde 38 çıktı bu yüzde 50 olmalıymiş .hayırlısı.eşimin erkek kardeşinin 2 yıldır olmuyor sperm testi eişmin ki gibi çıktı sanırım kalıtsal
KIZLAR BENİDE EKLEYİN EŞİMİN SPRMLARİ AZ KÖTÜ YANİ İLK TÜP BEBK DENEMLE HAMİLE KALDIM AMA KAYBETTİMsenağlama
ßenide ekLeyin Kislar Benim eSimdede Sorun Var ama HayirlisiyLa yaRin iLk Tup Bebek Tedavimise Basliyoss Rabbim Yardimcimiz Olsun Hepimizinn Insallah eMeklerimiz Bosa Cikmas
Beni de ekleyin, esimin morfolijisi %4. 3 sene once dogal yolla hamile kaldim ama dustu, ondan beri de olmadi. Bu sene tup bebek dusunuyoruz.
Canim Benim Nir Aşilama Başarisiz Ilk Tüpbebke Tittu Kaybettim... Bide Sigara Içmiyoduk Başaldik:):)
Canim Ben 2, Aşilami Oldum 25 Hazirani Bekliyorum.olmazsam Adet Hamiş Olucam Bakalim.inşallah Tutar Bu Sefer.
Aşşagidaki Aşilamda önce Yikanmamiş Normal Sperm örnegi.
Eşimin Total Sperm Kontrasyonu 41 Milyon 20 Ile 50 Arasi Olcakmiş
Total Fonksiyonel Sperm Kontasyonu 6 Bu Orta Seviye Iyi Olmasi Için 13 Milyion Ve üstü
Hareketli Sperm Yüzdesi 38 Bu Yüzde50 Nin üstünde Olcakmiş
Normal Morfolojiye Sahip Sperm Yüzdesi 24 Bu Yüzde 30 Un üstünde Olcakmiş
yaa beni unuttunuz ben de varım maalesef ...
ah canım gel :1hug: keşke olmasaydın bu listede , hamiş olsaydın ancak madem değilsin ve madem sebep erkek infertilitesi o zaman seni listemize ekleyelim üzüle üzüle canım.
muhtemel adet tarihini , sorun ne , doğal mı tedavi mi görüyorsun , kullandığınız özel kürler veya destekler var mı? bunları da yazarmısın canım.