hejacım senı unuturmuyuz..sen caktırma durumu...
btrklc canım kayserı benım memleket.otobusle 10 saat..
[/QUOTrapunzel inanmıyorum.eşime yazdıklarımızdan bahsettim.valla kayseriyse koşa koşa gidirim demiştim.üffff yaaaaaaaasenağlama
KIZLAR çabuk koşun gelin.meşhur kabak tatlısı geldi.bitmeden yetişinnnnnnnnnnnnnncokacimcoook
canım harika gözüküyor..ellerine sağlık..canımda şekerli şeyler istiyor ucundan azcık alayım..cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook a.s.
KIZLAR çabuk koşun gelin.meşhur kabak tatlısı geldi.bitmeden yetişinnnnnnnnnnnnnncokacimcoook
bende yetıstımmmm ohhhh..ellerıne saglık..btrklc canım
cok guzel olmusss...heja kos yetıs bıtıyor..
canım beklerım uzulmeeee lutfennn...kapım herzamn acık.hayatım..
kayserının yemeklerı lezız olur..ama hep hamurişi yerız...
kocıs senı uzdumu...baturuda alın gelın beklıyorummm
nevroya gıtcektık bız ama erteleyım onu
cansuyu55,eşimin sayısı az hemde çok az.birmilyon, hareketlilik %75, bir aşılama, iki kere tüp yaptırdım olmadı.yaşım 40 artık uğraşmıyorum. kendi haline bıraktım.eşim sigarayı çok içiyo. bırakmadıda,ALLAH tan ümidimi kesmedim:) ozamnlar keçi b. kürü denedik %200 arttı. ama çok az olduğu için bize faydası olmadı. birmilyondu üçmilyon oldu.ALLAH hepinizin dileklerini ve dualarını kabul etsin.
hadı bendende mantı var..hamısler bakmasın canları ıster yaaaa....
Selam kizlar, umarim pazar gününüz iyi gecmistir. Ama daha bitmedi degilmi, onun icin kimseler yok.
canım sorma kesin kayserilidir dedik ve doğru çıktı.batur bayılır mantıyaaabende yetıstımmmm ohhhh..ellerıne saglık..btrklc canım
cok guzel olmusss...heja kos yetıs bıtıyor..
canım beklerım uzulmeeee lutfennn...kapım herzamn acık.hayatım..
kayserının yemeklerı lezız olur..ama hep hamurişi yerız...
kocıs senı uzdumu...baturuda alın gelın beklıyorummm
nevroya gıtcektık bız ama erteleyım onu
ah canım kıyamam sana beni beklemişsin gel öpücem seni Şeniz e hadi bende geldiğime göre başlaya biliriz herkese afiyet olsun btr canım ellerine sağlık :1hug:
BTRKLC yerim senin kabaklarını cokacimcoook, nefis görünüyorŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?