Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım harika gözüküyor..ellerine sağlık..canımda şekerli şeyler istiyor ucundan azcık alayım..cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook a.s.

yabangülüm yetiştin valla :içelim:
cokacimcoookcanım afiyet olsun.daha var kimse korkmasın.:sm_cool:

bende yetıstımmmm ohhhh..ellerıne saglık..btrklc canım
cok guzel olmusss...heja kos yetıs bıtıyor..
canım beklerım uzulmeeee lutfennn...kapım herzamn acık.hayatım..
kayserının yemeklerı lezız olur..ama hep hamurişi yerız...
kocıs senı uzdumu...baturuda alın gelın beklıyorummm
nevroya gıtcektık bız ama erteleyım onu

ah canım kıyamam sana beni beklemişsin gel öpücem seni Şeniz e hadi bende geldiğime göre başlaya biliriz herkese afiyet olsun btr canım ellerine sağlık :1hug:

ya kızlar hepiniz fb misiniz hiç gs olan yok mu acep neyse dostane bir maç olsun iyi oynayan kazansın :hooray:

Selam kizlar, umarim pazar gününüz iyi gecmistir. Ama daha bitmedi degilmi, onun icin kimseler yok.

Öncelikle aramiza hosgeldin cansuyu55, insallah burasi sanada ugurlu gelir canim.

Selam kizlar, umarim pazar gününüz iyi gecmistir. Ama daha bitmedi degilmi, onun icin kimseler yok.

sana da selam canım valla pazar günlerini hiç sevmem nedense ama fena geçmedi evdeydim bir saat kocişle dışarı çıktım geldim o da maç izlemeye gitti :hooray:

canım sorma kesin kayserilidir dedik ve doğru çıktı.batur bayılır mantıyaaa
ah canım kıyamam sana beni beklemişsin gel öpücem seni Şeniz e hadi bende geldiğime göre başlaya biliriz herkese afiyet olsun btr canım ellerine sağlık :1hug:

hejam çok sağol.ewet canım herkeze afiyet şeker olsun.yerimseniben

slm kızlaaar,güzel bir pazarınız olmuştur umarım Şeniz
benim eşimde maç izlemeye gitti, fenerbahçeden iyi bir skor bekliyoruz kaydirigubbakcemile5:lepi:

Bende maca kadar izin almistim, ama sayfalari yeni bitirdim. Esim internetten izliyor maclari.
Ben her iki takimida tutuyorum bu aksam, insallah berabere kalirlar. Bize yarar.hihoyyyt

Bu arada mantilar, tatlilar yeniyor. Ben yine gec kaldim. Size afiyet olsun.

ben tatlıyı yemekten önce yerim, önce BTRKLC'NİN tatlısı, sonraaa rapunzelin nefis mantısı cokacimcoookPek hamarat bizim kızlar.Maşşşşallaaahh

Bademcim kendini sikma, Allah dedigi olur. Bizler elimizden geldigi kadar dua edelim yeter.

Biraz daha sabir canim, insallah bizleride sevindireceksin.

iyi akşamlar kizlar nasilsiniz?benim karnim ağriyo adet olucakmişim gibi birde belim yumurtlama günlerindeyim,ondan oluyo değilmi?yumurtlamanin belirtileri nelerdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…