• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aymescım hosgeldın canım...yenı evınde bebısınede kavusursun ınsallh..
hejacım gızlı gızlı yemekler ,tatlılar bız yakalıyamıyoruz...kabak tatlısı guzel oluyor..btr yapacakmıs.sutlaclara yetısemedık tatlıya yetıselım...
btr bızede ayır canım

Canım benim sağol hoşbuldum ah canım ağzından bal akıyo valla hep tatlıdan gitmişiz bugünkaydirigubbakcemile3 inşallah tek dileğim yeni evimde bide bebek daha ne isterimki ozaman ben:1hug:

rapunzel evet canim ben zaten iyce anladim patlamadan once hep boyle neseli oluyorum firtina oncesi sessizlik gibi hersey yolunda gibi hissediyorum ama hersey sonra hersey ters geliyor bugun cok stresliyim cok agladim yoruldum ve oyle geldim bakiyim diye hic girmedim bugun neden boyle oluyor anlamadim sizleri SIKMAK istemiyorum ben cikiyorum iyki varsiniz allah hepinize kara gozlu kara kasli hayirli saglikli evlatlar versin
iyi aksamlarrrrrrr

Ya canım niye bukadar üzüldün sen ne oldu sana nerelerdesin keşke karşılaşabilseydik kim senin canını sıktı böyle. Tatlım üzme kendini nolur seni böyle görmeye alışık değilim çok kötü oldum okuyunca inşallah kendine gelmişsindir herşey yoluna girmiştir umarım .
Seni seviyorum biliyosunŞeniz

canlar ben cıkıyorum...ev temızlıgı var..yemek var,,hepsı benı beklıyor..gercı kocıs evı supurduhihoyyyt bende devamını getırecem...aksam macda var..ben gıdemıyecegım:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
aıle yerı vardı kapanmıs..kocısde senı baska yere goturmem...gıdecegım yer cok ıyı degıl dıyor..offff offff
temızlık bıtınce gelırım...gorusuruz

hejacım gızlı gızlı yemekler ,tatlılar bız yakalıyamıyoruz...kabak tatlısı guzel oluyor..btr yapacakmıs.sutlaclara yetısemedık tatlıya yetıselım...
btr bızede ayır canım

iyi canım artık bekliyoruz mesajımız ilgili yerlere ulaşmıştır inşallah kaydirigubbakcemile4

Bende kaçtım kıslar görüşmek üzere pazara çıkıyodum dayanamadım bi anneme gidiyimde ne var neyok diye bakıyım dedim ama fazla geç kalmadan pazara gitmeliyim yarın işe başlıycam artık tatil bitti yarının yemeğinin bugünden hazırlarım anca işlerimi hallederim göüşmek üzere hepiniz kendinize çok iyi bakın hepimiz geliceğin anneleriniyiz unutmayın:CüvCüv::1hug:a.s.

bu arada pc acık arada bır gelır bakarımmm...bırı sızı gozetlıyor gıbı olacak ama napayım.konu kacırınca yetsemıyoru
ası74 o gun kotuydu ama şimdı masllh.ıyı..
:nazar:arkadsımıza nazrmı degdı nee
gordugum kadrıyla sımdı daha ıyı ama:1hug:
asıcım sana gulmek yakısıyor...aymes ve bızler hepımız senı merak etmıstık

canlar ben cıkıyorum...ev temızlıgı var..yemek var,,hepsı benı beklıyor..gercı kocıs evı supurduhihoyyyt bende devamını getırecem...aksam macda var..ben gıdemıyecegım:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
aıle yerı vardı kapanmıs..kocısde senı baska yere goturmem...gıdecegım yer cok ıyı degıl dıyor..offff offff
temızlık bıtınce gelırım...gorusuruz

tamam sen çık canım sonra görüşürüz valla benim bir sürü ütü var ama pc başından kalkamıyorum bu günde yapmassam kociş beni yer valla cokacimcoook

merhaba kızlar dün akşam adet oldum. bugün ise bol bol gidiyor... bacaklaarım titriyor ayakta durunca. nedense gebelik belirtileri yaşadığım ay adet olursam içimde bir rahatlama oluyor. üzülmüyor muyum?aslında üzülüyorum. ama hayırlısıı buymuş diyorum..

merhaba kızlar dün akşam adet oldum. bugün ise bol bol gidiyor... bacaklaarım titriyor ayakta durunca. nedense gebelik belirtileri yaşadığım ay adet olursam içimde bir rahatlama oluyor. üzülmüyor muyum?aslında üzülüyorum. ama hayırlısıı buymuş diyorum..

sanada merhaba canım geçmiş olsun demek ki hakkında böylesi hayırlıymış ben ce adet olmak bile güzel doğurgan olduğumuzu gösteriyor yeni bir ayı umutla bekliyoruz inşallah sen de bir sonraki ay hamiş kalırsın :Saruboceq:

sanada merhaba canım geçmiş olsun demek ki hakkında böylesi hayırlıymış ben ce adet olmak bile güzel doğurgan olduğumuzu gösteriyor yeni bir ayı umutla bekliyoruz inşallah sen de bir sonraki ay hamiş kalırsın :Saruboceq:

inşallah canım. olmazsa ocakta tüp bebek kararı aldık. Allah hayırlısını versin

btr bızede ayır canım

rapunzelim tatlıyı pişirdim .akşam gizli buluşup yiyecez.çaktırmadan gel.yerimseniben

İyi Pazarlar hanımlaaaarrr!!a.s.

Bizim topic için yeni bir slogan buldum, sayıymış, hareketlilikmiş artık dert etmeyin. Bir tane bile olsa bi şansımız umudumuz var!:lepi: Ne diyeceğiz
"Giden gider, Kalan sağlar bizimdir" kaydirigubbakcemile3

Merhaba kızlar. Şeniz hihoyyyt Bir bakayım dedim , nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? Ben yokken neler kaynattınız? Hemen bakayım. sengözlerimebaksanab

kımsecıkler yok bugun nevrom..aksama btrklc tatlısını beklıyoz...tatlı hazırmısda aksama zıyafet var...
bende temızlık yapıyorum..ama pc acık burdayım ben...
aksam maca gıdıyomusun benım kocıs benı goturmuyor...aıle ortamı degılmıs.kıskanclıkgı tuttu.bugun
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Back
X