Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek İnfertilitesiErkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi
Ahhh Ahhh. Kocişlere az çektirmiyor bu kızlar. :1rolleyes: Ne yapalım tatlım. Nazımız onlara geçiyor. Ama yapmasak iyi tabi. Sen de isteyerek yapmıyorsundur ki zaten. yerimseniben Neyse sen gönlünü alırsın kocişin. Öptüm seni. Şeniz
yaaaaaaaaaa :1no2: valla bilmiyordum yaaa tühhh be keşke olmasaydın tatlım yaaa neyse hayırşısı bitanem inşallah bdahaki ay iyi çalış bak döferimm:mymeka:
Canım evet döv valla. :mymeka: Bu ay biz yumurtlama günlerinde çalışamamıştık. Alet kullanıyorum ya ben , o beni tanıyamamıştı. Karışıklığa gittik. Ama bu ay söz iyi çalışacağım. kaydirigubbakcemile3
nevrom aksam sızdeyız o zaman..formaları gıyıp gelıyoz... ne guzel evde seyredebılıyosunuz..ben eve ıstemıyorum... cunku bebıs yapamayız o zamn...ben nette...o tv basında sakıncalı bır durum bızım ıcın.. kocıs ıddaya gırdı kazanırsa gomlek alacak arkadslardan..markalı olarak anlastılar bıde...bugun bızım için karlı olabılır
Canımmmmmm. :1hug: :asigim: a.s. Karşılaştık nihayet. Çok iyiyim canım çok şükür. Haftasonundan birşey anlayamadım , pek dinlenemedim. Tek derdim o. Sen nasılsın? İyi sayılırım derken?? Bir problem yoktur umarım. :uhm:
ÖNEMLİ OLAYLAR - ANA BAŞLIKLAR (08.11.2008) En Yeni Hamiş Haberleri :
11. Hamişşimizz solala : 26.09.2008 - Doğal Yoldan - Sayı , Morfoloji
12. Hamişşimizz OcerenO : 29.09.2008 – 1. Tüp Bebek - Sayı
13. Hamişşimizz nur82 : 01.10.2008 - Doğal Yoldan - Sayı
14. Hamişşimizz Menzil Gülü : 03.10.2008 - Doğal Yoldan - Sayı , Hareket , Morfoloji
15. Hamişşimizz derendeniz : 06.10.2008 - Doğal Yoldan - Hareket , Morfoloji
16. Hamişşimizz naren1981 : 09.10.2008 - Doğal Yoldan - Hareket , Morfoloji
17. Hamişşimizz olymposss : 11.10.2008 - Doğal Yoldan - Sayı ve Hareket
18. Hamişşimizz belinay82 : 23.10.2008 - Doğal Yoldan - Varikosel (8 ay önce ameliyat oldu)
19. Hamişşimizz hatay1977 : 29.10.2008 - Klomen ve Çatlatma iğnesi - Hareket , Akışkanlık , Kümeleşme , Varikosel
20. Hamişşimizz nisafidan : 31.10.2008 - Doğal yoldan - Sayı , Varikosel
21. Hamişşimizz fidulya : 03.11.2008 - Doğal yoldan - Sayı , Hareket , Varikosel (4,5 ay önce ameliyat oldu)
22. Hamişşimizz Rosem : 03.11.2008 - Gonaphene ve Çatlatma iğnesi - Hareket
23. Hamişşimizz akdas : 04.11.2008 - 1. Tüp Bebek - Sayı , Hareket , Varikosel (2006 Aralık’ta ameliyat oldu)
24. Hamişşimizz beauty* : 06.11.2008 - 1. Aşılama - Hareket
hihoyyyt Test Yapacaklar - Kan Verecekler :
Şu an yok
:Saruboceq: Tedavide olanlar :
-badem- : 1. Tüp Bebek - Kısa Protokol - 14.11.2008 Sonuç - 3 embriyo transfer edildi - Dualarımızı esirgemeyelim
karamelli neskafe : 1. Tüp Bebek - 03.11.2008 Pazartesi günü yumurtaları toplandı - Dualarımızı esirgemeyelim
casper33 : 1. Aşılama - 31.10.2008'de aşılaması oldu - 14 Kasım adet günü - Dualarımızı esirgemeyelim
wavy : 1. Aşılama - 8 Kasım Cumartesi saat 11:00'de aşılaması oldu - Dualarımızı esirgemeyelim
elitu : 1. Aşılama - 8 Kasım Cumartesi saat 12:00'de aşılaması oldu - Dualarımızı esirgemeyelim
BeyzaNur-HH : 1. Tüp Bebek - Dualarımızı esirgemeyelim
ay77 : 1. Tüp Bebek - Dualarımızı esirgemeyelim
sünger53 : 3. Tüp Bebek - Dualarımızı esirgemeyelim
desertrose : 1. Aşılama - Dualarımızı esirgemeyelim
rapunzell_82 : 2. Aşılama (Hap) - Dualarımızı esirgemeyelim
melih : 2. Aşılama - Başlayacak
:1rolleyes: Günü geçenler - Beklemedekiler :
osetya2007 : 5 Kasım - Beklemede
BTRKLC : 7 Kasım - Beklemede
aymes : 9 Kasım - Beklemede
:teselli: Hastalananlar : (Umutsuzluk yok , Durmak yok , YOLA DEVAM )
Bu Ay Doğanlar :KK'nde doğum günleri gözüken yani gizli durumda olmayan arkadaşlarınki yazmaktadır. Yazmayanlar gücenmesin. Bildirin sizinkini de yazalım
nevrom aksam sızdeyız o zaman..formaları gıyıp gelıyoz... ne guzel evde seyredebılıyosunuz..ben eve ıstemıyorum... cunku bebıs yapamayız o zamn...ben nette...o tv basında sakıncalı bır durum bızım ıcın.. kocıs ıddaya gırdı kazanırsa gomlek alacak arkadslardan..markalı olarak anlastılar bıde...bugun bızım için karlı olabılır
Canım sabit değil. 25 de olabilir. 31 de. Benim alet kesin günü söylüyor. Hatta yaklaştığın zamanı da. Ama bu ay kullandığım çörek otu bal tarçın karışımının dozunu değiştirince böyle oldu. Ben gün aşırı yapmak istemiyorum. Çünkü zorunlu bir birliktelik oluyor. Ve iki taraf için de iyi olmuyor. Her gün aynı şekilde konsantre olunamıyor. Yorgun oluyorsun veya uykun geliyor. Veya biryerin ağrıyor. Zorunluluk stress yaratıyor. Ama o günün geldiğini veya yaklaştığını bilince sapasağlam hazır oluyorsun. Motive oluyorsun. Çünkü bir ayda gün aşırı 8-10 kere yapmak bana göre mantıklı değil. Seks hayatını da olumsuz etkiliyor diye düşünüyorum. Ondan bu aleti aldım ve rahatız. Kritik 2 veya 3 günü değerlendirip , diğer günler keyfimize göre takılıyoruz. :1rolleyes:
Anladim nevrommm canim ben günaşiri değilde önemli günlerimde ateşiminden anliyorum hergün yapiyoz ve dr dedğine göre hergün yapmak sperm kalitesni artiriyomuş yaa öyle işte ve aslinda haklisin tatli mecburyetde olunca zor oluyor nsan kendini vermiyor ama napalim velet gelsin diye
canım fenerbahce tabıkıde...bıraz once kocıse dedımkı fb benmı demesınmı fb ....benım kumam sarı ve lacıvert..o yuzden ıyı gecınmem lazımmm sen kapıyı ac bence... cocuk odamızı bır gorsen halımız perdemız fb...goren guluyor.. cocuk yok ortada bu ne dıyorlar....
gulsucum hafta sonları maalesefkı hamur ıslerı yıyoruz...kesın mantı our..bu hafta mantıya denk geldı canım...bende mantı varr ben yapmayı bılmıyorum.. ama annemle kayınvalıdemın canı saolsun..buzluga koymam ıcın yapıyorlar.bana hazır yemek oluyor...
merhaba arkadaşlar nasılsınız nevrocum sen nasılsın sendeki bu pozitiflik banada yansıyor canım a.s
şu aralar psikolojim daha iyi gibi 2 hafta olacak negatif sonucu alalı daha kendimi tam olarak toparlayamadım ama sizlerin pozitif mesajlarınızı okuyunca "ben galiba hiç anne olamayacağım düşüncesinden" "neden bu ay olmasın yüce rabbimin hikmeti büyük yeterki ol desin" düşüncesine terfi ettim buda nasıl bir anlatım şekliyse artık anladınız siz onu yerimseniben
artık sizlerle daha çok paylaşımlarda bulunmaya çalışacağım :1hug:
yeni anne adaylarını da gönülden kutlarım :CüvCüv: