aymescım hosgeldın canım...yenı evınde bebısınede kavusursun ınsallh..
hejacım gızlı gızlı yemekler ,tatlılar bız yakalıyamıyoruz...kabak tatlısı guzel oluyor..btr yapacakmıs.sutlaclara yetısemedık tatlıya yetıselım...
btr bızede ayır canım
rapunzel evet canim ben zaten iyce anladim patlamadan once hep boyle neseli oluyorum firtina oncesi sessizlik gibi hersey yolunda gibi hissediyorum ama hersey sonra hersey ters geliyor bugun cok stresliyim cok agladim yoruldum ve oyle geldim bakiyim diye hic girmedim bugun neden boyle oluyor anlamadim sizleri SIKMAK istemiyorum ben cikiyorum iyki varsiniz allah hepinize kara gozlu kara kasli hayirli saglikli evlatlar versin
iyi aksamlarrrrrrr
hejacım gızlı gızlı yemekler ,tatlılar bız yakalıyamıyoruz...kabak tatlısı guzel oluyor..btr yapacakmıs.sutlaclara yetısemedık tatlıya yetıselım...
btr bızede ayır canım
canlar ben cıkıyorum...ev temızlıgı var..yemek var,,hepsı benı beklıyor..gercı kocıs evı supurduhihoyyyt bende devamını getırecem...aksam macda var..ben gıdemıyecegım:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
aıle yerı vardı kapanmıs..kocısde senı baska yere goturmem...gıdecegım yer cok ıyı degıl dıyor..offff offff
temızlık bıtınce gelırım...gorusuruz
merhaba kızlar dün akşam adet oldum. bugün ise bol bol gidiyor... bacaklaarım titriyor ayakta durunca. nedense gebelik belirtileri yaşadığım ay adet olursam içimde bir rahatlama oluyor. üzülmüyor muyum?aslında üzülüyorum. ama hayırlısıı buymuş diyorum..
sanada merhaba canım geçmiş olsun demek ki hakkında böylesi hayırlıymış ben ce adet olmak bile güzel doğurgan olduğumuzu gösteriyor yeni bir ayı umutla bekliyoruz inşallah sen de bir sonraki ay hamiş kalırsın :Saruboceq:
btr bızede ayır canım
bu arada nevro bu gelmiyeslere goz yumuyoruz sonunda ne bekledigmizi biliyorsunona gore iyi degerlendir heeeeeeeeeeeeeeee :asigim:
kız cin gibisin maşallah.:1shok:.pek gezme sayılmaz ama akşama düğünümüz var oraya gidicez...hihoyyyt
rapunzelim tatlıyı pişirdim .akşam gizli buluşup yiyecez.çaktırmadan gel.yerimseniben
okıs canım..bendede mantı var...kaynanator mantı yapmıs...bızede gonderdı..mantıda hazır...sende caktırmadan bana gel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?