- 16 Nisan 2011
- 114
- 4
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #1.681
Selam
Ben 30 yasindayim,9 yillik evliyim yaklasik 4-5 yildir korunmuyoruz.Kendiliginden olur diye bekledik olmadi.Tedavide henüz görmedik.Vajinal sigiller yüzünden cok ameliyat oldum,bunun da etkisi oldu sanirim adetlerimde düzensizlik yasiyorum.
Gecen hormon testi yapti doktorum ilk defa...
Sonuclarim internetten arastirdigima göre pek ic acici degil.
Fsh:27.08
AMH:0.03
Lh:14
Prem.over yetmezligi ve birincilk kisirlik yaziyor.
Sanirim hem kisirim hemde menopoza girdim.
Bu sonuclar ilac tedavisiyle falan düzelir mi,hormon ilaclari ile falan.
Asilama yada tüp bebek yoluyla hamile kalmam cok zor imkansiz diye okudum,bu sonuclara bakarak.
Gercekten kendi halime,tedaviylede olsa hamile kalamam mi.illa yumurta naklimi gerekiyor.
Ben anneligi kendim tatmak yasamak istiyorum,Allahim yumurta nakli derecelerine getirmesin insaallah.
Sonuclarimi degerlendirirmisiniz?
Ben 30 yasindayim,9 yillik evliyim yaklasik 4-5 yildir korunmuyoruz.Kendiliginden olur diye bekledik olmadi.Tedavide henüz görmedik.Vajinal sigiller yüzünden cok ameliyat oldum,bunun da etkisi oldu sanirim adetlerimde düzensizlik yasiyorum.
Gecen hormon testi yapti doktorum ilk defa...
Sonuclarim internetten arastirdigima göre pek ic acici degil.
Fsh:27.08
AMH:0.03
Lh:14
Prem.over yetmezligi ve birincilk kisirlik yaziyor.
Sanirim hem kisirim hemde menopoza girdim.
Bu sonuclar ilac tedavisiyle falan düzelir mi,hormon ilaclari ile falan.
Asilama yada tüp bebek yoluyla hamile kalmam cok zor imkansiz diye okudum,bu sonuclara bakarak.
Gercekten kendi halime,tedaviylede olsa hamile kalamam mi.illa yumurta naklimi gerekiyor.
Ben anneligi kendim tatmak yasamak istiyorum,Allahim yumurta nakli derecelerine getirmesin insaallah.
Sonuclarimi degerlendirirmisiniz?
Son düzenleme: