kızlar merhaba..ya herkez streslı bugunlerde hayırdır.bende esımle dalastım yıne.suc yıne benım.hıcbıseydende mutlu olmayı bılmemkı.herseye dırdır ettım sonunda oda ısyan ettı ıste.adam benı gezdırıyor ben oflayıp pufluyorum..bunlar hep stresten oluyor zaten..offf offff canım cok sıkılıyor..pazarıda burnundan getırdım kocısın ya uzuldum sonrada..yıne gorusuruz kızlar ben bıraz takılıcam kafama gore evde..
yaaaaaaaaaa :1no2: valla bilmiyordum yaaa tühhh be keşke olmasaydın tatlım yaaa neyse hayırşısı bitanem inşallah bdahaki ay iyi çalış bak döferimm:mymeka:
nevrom canım ne haber nasılsın canım valla ben iyi sayılırım a.s.
nevrom aksam sızdeyız o zaman..formaları gıyıp gelıyoz...
ne guzel evde seyredebılıyosunuz..ben eve ıstemıyorum...
cunku bebıs yapamayız o zamn...ben nette...o tv basında sakıncalı bır durum bızım ıcın..
kocıs ıddaya gırdı kazanırsa gomlek alacak arkadslardan..markalı olarak anlastılar bıde...bugun bızım için karlı olabılır
nevromm kaç günde bir adet oluyorsun sen
Hangi takımı tutuyordunuz bakimm? Ona göre açarım kapıyı. :roflol: :roflol: :roflol:
Ben çok fanatiğim. Genç kızlığımdan beri vardır evimizde. İzlemeden yapamam. Hiçbir maçı kaçırmam. sengözlerimebaksanab kaydirigubbakcemile5
ayy ben çokk acıktımm barçman ablanın tavuk çullamasını yapıyorummm pişse bir an öncee sabah da az yedimmmmm sen de dene istersen elchin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?