sidelyam iyiyim canım sen nasılsın..
melony gecmıs olsun canım..
duanıda rabbım kabul buyurur ınsaallah..
bende bu gün doktora gittim doktor kıza benziyor dedi 2 hafta sonra net belli olur dedi.galiba kız erkek olsaydı şimdiye çoktan belli olmuştu.eşim hep yiğitefe diye seviyordu biraz hayal kırıklığı oldu.ben sevindim ikiside olsa olurdu çünkü hiç biri yoktu.şimdilik herşey yolunda 2 hafta sonra 3lü test yaptıracaz işallah oda temiz çıkarsa sağlıkla gelecek işallah.rabbim isteyen herkese nasip etsin.
canım allah sagsalim tamamına erdirsin minik kız annesiiii seniŞenizŞeniz
kararınız hayırlı olsun canım...gulten52 tatlım benim umutlu olman ne güzel.rabbim hepimize mucizelerini gönderecek ben inanıyorum kızlar.bende eşimle dün oturup konuştuk tedaviye haziranda başlıcaktım ama agustos ayında kesin başlama kararı aldık rabbim hayırlara vesile eyler inş
günler ne çabuk geçiyor...kızlar rapunzel in selamı var..
doğuma 20 gün kalmış iyiymiş..
pc hala olmamış..
hayırlısı canım...bizler için kız erkek hiç farketmez...bende bu gün doktora gittim doktor kıza benziyor dedi 2 hafta sonra net belli olur dedi.galiba kız erkek olsaydı şimdiye çoktan belli olmuştu.eşim hep yiğitefe diye seviyordu biraz hayal kırıklığı oldu.ben sevindim ikiside olsa olurdu çünkü hiç biri yoktu.şimdilik herşey yolunda 2 hafta sonra 3lü test yaptıracaz işallah oda temiz çıkarsa sağlıkla gelecek işallah.rabbim isteyen herkese nasip etsin.
ilginçmiş canım yaaa.kızlar selam ne zaman girsem kimseler olmuyor ben cok iyiyim çok şükür sadece bebeğimi özlüyorum okadar bu arada kızlar biişe duydum onu yapıyorum rabbim inşallah kısmet eder 41 hamileden para topluyosun 10 kr ,25 kr ,1 tl ne kadar verirlerse ben tabii az istedim 10 kr 25 kr yeter dedim ayrıca pirinç de topluyomuşun ama hamilenin kendi parası olacak cüdanından cıkarıp verecek pirinçde aynı şekilde sonra topladğın paraları hacca giden birisiyle gönderiyomuşun sana o paralarla ordan bişe alıyo biraz batıl ınanç gibi çünkü biliyosunuz Kuranda olmayan ve peygamberimizin sünneti olmayan herşey batıldır ama umutla toplamak gördüğn her hamileden dua istemek ve her gördüğünde yüreğinin burkulması rabbim görüyo elbet en önemliside umut etmek tabii topladığın paradan deil istediğin kişilerden aldığın dua nebilimm ben yaptım 36 tane oldu herkes çalıştı tabiii arkadaşlarım saolsunlar her gördüklerinden istemişler tabii bende kaydirigubbakcemile3 gecen bende teknosada çalışan hamile bir bayan gördüm girdim istedim yolda gördüğüm herkesten istedim
deneyin bakalım belki verir rabbim
birde sol göğüsümde ağrım vardı korktum doktora gittim çok şükür kitle cıkmadı zaten ağrırsa kokrma dedi doktor aldığım hormonlar memede ağrı yaparmış bere ağrısı gibiydi bana bir ilaç verdi adını vermem ne kadar doğru bilemiyorum ama içindekilere bakılırsa süper bir ilaca benziyo tamamen bitkisel kadınlarda performansı artırıcı hormonları dengeleyici düşükse yükselten yüksekse düşüren etkiye sahip adet öncesi semptomları düzenliyor hatta yunanlılar doğum sancısını azaltmak için bile kullanıyormuş daha bir sürü bişe var yanlız devlet karşılamıyor 50 tl fiyatı var nette daha uyguna bulabiliyosunuz
kararınız hayırlı olsun canım...
ağustosa çok birşeyde kalmadı....
günler ne çabuk geçiyor...
sağlıcakla kucaklar inşallah....
hayırlısı canım...bizler için kız erkek hiç farketmez...
ilginçmiş canım yaaa.
hayırlısı artık...
rabbim dualarınızı kabul etsin...
göğsünde kötü birşey olmamasınada çok sevindimcanım....
amin canım rabbim sizlerede nasip etsin.
gülten52 canım vakti daha gelmemiş umarım yakın zamanda gelir
yabanım kızını şimdiden çok beğendim annesi gibi pek güzel bi kız olcak
melony geçmiş olsun canım, rabbim kötü hastalıklardan hepimizi korusun, dua istemende bence çok güzel bişey kutsal topraklarda edilen dua mutlaka çok kıymetlidir ister paralı ister parasız
belgin,sidelya tedavi tarihleriniz hayırlı olsun canlarım