Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım benim yaaa :1no2:
Kendinde yazmışsın bak,kendini harap etmenin faydası olmuyor...
Bİ insanın doğum tarihi ve ölüm tarihi belliymiş zaten evvelden beri, demek ki daha gelmemiş zamanı... Hayırlısı olsun hakkımızda

canım güzel haber olsaydı çok sevinecektik ama elden birşey gelmiyor...
rabbim yardımcınız olsun...
en yakın zamanda bebişinize kavuşursunuz inşallah...

tamam canım güncelledim...

merhaba arkadaşlarım nasılsınız bakalım inşallah güzel bir hafta geçiririz hepberaber....

Nerdesınız kızlar tek tek ısımlerınızı yazmıyorum hepınıze dıyorum nerdesınızzzzzzzzzzzzzzzz

hayırlısı olsun arkadaşım sen elinden geleni yapmışsın demekki henüz zamanı gelmedi:teselli:

gulten52 tatlım benim umutlu olman ne güzel.rabbim hepimize mucizelerini gönderecek ben inanıyorum kızlar.bende eşimle dün oturup konuştuk tedaviye haziranda başlıcaktım ama agustos ayında kesin başlama kararı aldık rabbim hayırlara vesile eyler inş

hadi bakalım sidelyam hayırlısı olsun bizde temmuz diye karar verdik...bakalım hayırlısı

kızlar rapunzel in selamı var..
doğuma 20 gün kalmış iyiymiş..
pc hala olmamış..

Son düzenleme:
slm arkadaslar nasilsiniz?

demek sayili gun gecti bitti, rapumda sag salim alir insallah bebisini kucagina ...
allahim hepimize nasip eder insallah...

canım hayırlısı olsun.çok kötü oluyor biliyorum ama sabretmek lazım, kafandan attığın anda geliyor bebişler çok örneği var burada.işallah kendiliğinden gelir bebişin.

bende bu gün doktora gittim doktor kıza benziyor dedi 2 hafta sonra net belli olur dedi.galiba kız erkek olsaydı şimdiye çoktan belli olmuştu.eşim hep yiğitefe diye seviyordu biraz hayal kırıklığı oldu.ben sevindim ikiside olsa olurdu çünkü hiç biri yoktu.şimdilik herşey yolunda 2 hafta sonra 3lü test yaptıracaz işallah oda temiz çıkarsa sağlıkla gelecek işallah.rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…