Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar arkamahale ve aşk melğininin sonuçları ne oldu
Canım benim hoşgeldiiinnn.... Özledik seniii olumunekankayizsmile
Malesef Aşk Meleği ve Arkamahallenin negatif... :1no2:
Rabbim daha zamanı değil diyor galiba...
Senin nasıl gidiyor tedavin Yetercim, iğneler bitmiş olmalı?

hayırlııs canım istersen bekle...
yeterin pc yapılmadı demek....
yokluğu çok belli oluyor....

kızlar ben ultrason için doktorun söylediği tarihi beklicem, eşim erken gitmemi istemiyor çok merak ediyorum ama napıyım
yeterim nerelerdesin huuuuuuuuuuuuuu

YETEİŞTİM KIZLAR :lepi::lepi:
PC BOZUKTU YENİ YAPILDI KILZAR BENDE SİZLERİ MERKE ETTİM NELER OLDU BEN YOKKEN bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

yetercim hoş geldin
nasılsın şeker dün aradım ama müsait değildin sanırım bende bu gün arayamıyorum cebim evde kalmış numaranı hatırlamıyorum çene çalarız az demiştim neyse bakalım bir yaramazlık yok demi şeker

HOŞ BULDUM EVET CANIM AŞKMELEĞİ VE ARKAMAHALEYE ÇOK ÜZÜLDÜM

HOŞ BULDUM CANIM EVET YAA DÜN ARAMIŞSIN YEĞENİMUYUYOR DİYE SESİZE ALMIŞTIM DUYMAMIŞIM AKŞAM ARADIM SENİ AMA BU SEFERDE SEN DUYMADIN SANIRIM BİR TÜRLÜ GÖRÜŞMEDİKkaydirigubbakcemile3

KIZLAR TEDAVİM DEVAM EDİYOR İĞNLER BİTMEDİ ÇÜNKÜ YUMIŞLAR BİRAZ AĞIR BÜYÜORLARMIŞ
DOZU ARTIRDIK 300 ÜNİTEDEN 375 ÇIKARDI DR
DÜN DR GİTMİŞTİM KANDEĞERLERİM FANAL İYİYMİŞ PRŞBEYE KADAR BU ŞEKLDE DEVAM DEDİ
PRŞEBE GÜN TEKRAR BAKACAKLAR VE KARAR VERECEKLER

canım benim ilk yazdığım mesajı ararken seninkinide gördüm....
gerçekten çok güzel günlerdi...bir günde yaklaşık 20-30 sayfa okurduk...
canım şakaları hiç sorma yaaa kendi kendime saatlerce güldüğüm zamnaları hatırlıyorum...

inşallah canım....
ben geldim kızlar sizleri ne çok özlemişim yaaaaaaaaaaaaaaaa
hoşgeldin şekera.s.şükür pc de yapılmışhihoyyyt
canım tedavinde herşey yolunda gider inşallah...
rabbim yüzünü güldürsün...

hoş buldm canım
sağol canım
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşş

Nevrosky arkadaşımızın en son 28-08-2009 tarihindeki listeye burdan göz atabilirsiniz…
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...-hamis-kalamayan-bayanlarin-listesi-7715.html

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nick---Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler

turkbayragiLİSTEMİZZZZ(Erkek İnfertilitesi)turkbayragi

Belgin---20 nisan---azosperm---doğal yoldan---(1 tese başarısız)---keçiboynuzu kürü,proxsed plus
boncukboncuk---21 nisan---sayı ve hareket---doğal yoldan---(1. tüp bebek başarısız)---İ. Saraçoğlunun sperm sayısı azlığı çayı ve beslenme programı
Başarısız)---Keçib.kürü,çörekotu bal polen arı sütü karışımlı macun,çakşır suyu
nerminn.---30 nisan---???---klomen l arginine ,evicap,bitkisel kürler,keçiboynuzu kürü,keçiboynuzu pekmezi
eftalya_35 ---12 mayıs---hareket varikosel(1eylül ameliyat tarih ---Doğal yoldan---keçiboynuzu kürü, evicap kullanıyor
hpt_honey---19 mayıs---sayı,varikosel(ameliyat oldu)---doğal yoldan---(3 aşılama 2 tüp bebek başarısız)
fatıma zehra---20 mayıs---morfoloji---doğal yoldan---Keçiboynuzu pekmezi,bal,ceviz(fatımada da çikolata kisti var)
ARKAMAHALLE---26 mayıs---sayı---tüp bebek tedavisi yarım kaldı
mız mız---28 mayıs---canlı hücre yok---doğal yoldan---(doğal yoldan bir düşük)---keçib. kürü ve pekmezi,incir kürü,çinko hapı
Fadik---29 mayıs---Sayı va Hareket---Varikosel(15 Temmuz 2008 de ameliyat oldu)---Doğal Yoldan(Doğal yoldan 3 düşük)--Keçib. Kürü,E vitamini
melony---30 mayıs---Morfoloji---doğal yoldan (Doğal yoldan bir düşük,1. tüp bebek tedavisi olumsuz)---E vitamini,keçib.kürü,selenyum,çinko,üzüm çekirdeği ekstersi
gGULSU---1 haziran---sayı---doğal yoldan---keçiboynuzu kürü
HARZEM---2 haziran---Azosperm---Doğal yoldan(1 Tüp Bebek yarım kaldı)---???
yeteeeeer---12 haziranSayı ve Hareket---tüp bebek tedavisinde--- (3 Tüp Bebek başarısız)---Klomen,Padutin,Keçib.Kür.,Aktardan karışım
tuliny---15 haziran---Sayı,hareket,morfoloji (Nisan-2008 de varikosel ameliyatı oldu)---aşılama tedavisinde---Larginine,Ace Plus Selenyum,Trental(artık ilaç kullanmıyor)
minos---20 haziran---Sayı---doğal yoldan(3. Aşılama başarısız)---???
sidelya01---23 haziran---Sayı---Doğal yoldan(1. Tüp Bebek Denemesi

almira85---???---sayı ve hareket---doğal yoldan---keçiboynuzu-havuç kürü-çinko bulunan sebzeler-klomen-antibiyotik (azitro 3 tane)
arzu0000--- ???--- morfoloji--- doğal yoldan--- keçiboynuzu kürü---
ASOS--???---sayı,hareket ve morfoloji---doğal yoldan---keçiboynuzu kürü,pycnogenol(solgar),zencefil-havlıcan-zerdeçal-darülfülfül-tarçın-karanfil karışımı çayı,ace plus,selenyum ,koç yumurtası,çinko
aşk_meleği---???---Hareket ve Morfoloji(1 sene önce varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Keç.Boy.Kürü
aysen_34---???---hareket---doğal yoldan---keçi b. kürü,pekmezi,havuç suyu,arı sütü
becun---???---Sayı ve Hareket---doğal yoldan---(1 aşılama başarısız)
begum---???---sayı ve morfoloji---doğal yoldan---???
beyzanur55---???---hareket (eşi 2007 de varikasel ameliyatı oldu)---doğal yoldan---(1. aşılama başarısız)---evicap , keçi boynuzu
butterfly 's'---???---Azosperm---doğal yoldan(1 tüp bebek dış gebelik,1 tüp bebek düşük,3 tüp bebek başarısız)---???
cankiz84---???---???---tüp bebek tedavisinde---???
candycruuz---???---???---doğal yoldan---(1 aşılama başarısız)---keçi boynuzu kürü,klomen
Ceylin_naz---???---Sayı,haraket,morfoloji,varikosel(ameliyat oldu)---Doğal yoldan(1. Tüp bebek başarısız)---Keçi.Boy.Kürü
dilserserin---???----hareket---doğal yoldan---(3 başarısız aşılama)
ecemnurr---???---sayı ve hareket,---doğal yoldan---Keçiboynuzu kürü, E vitamini, çakşır otu, arı poleni, bal
ecrin87---???---varikosel---doğal yoldan
enepInAr---???---sayı---doğal yoldan---???
Enikazya---???---???---özel bir karışım,çakşır ve darıfülfül bitkiside karısımı
eRYaSu---???---azo sperm ve klinefelter sendromu---doğal yoldan---entol,trental, proxeed plus,k.boynuzu kürü arı sütü bal polen karışımı
eskisehirli2626---???---hareket ve sayı---doğal yoldan---(3 aşılama başarısız)--- kecıboynuzu kuru arısutu bal polen
esra1989---???---???---(1. aşılama başarısız)---keçiboynuzu k.
ftsedp---???---(bir aşılama başarısız)
gulce8484---???---sayı ve hareket---doğal yoldan---(1.aşılama başarısız)
Gokkbb--- ???---Sayı,Varikosel(27 Mayıs'ta ameliyat oldu)---Doğal yoldan---Keçi boynuzu,e vitamini,çakşır otu çayı,siyah kuru üzüm
gulem---???---Hareket ve morfoloji---proxeed plus,keçiboynuzu tozu,ısırgan tohumu,bal,polen,arı sütü
kelebek_1974---???---hareket ve morfoloji (kasım 2009 da eşi ameliyat olmuş)---???
kristina---???---hareket,varikosel---(2 aşılama başarısız)
lalin80---???---sayı,hareket,morfoloji---tüp bebek tedavisinde---
leylmelek---???---Morfoloji---Doğal yoldan---Keçi boynuzu kürü,ace plus selenyum,evicap,zinco-c,coraspinsız)---???
mavimenekse---???---azo spermi---doğal yoldan---(???)---endol, trental,proxeed plus
maviumutolsun---???---Hareket(24 Haziran-2009 da ameliyat oldu)---Doğal yoldan(1 Aşılama başarısız,doğal yoldan 1 düşük)
mavioje---???---varikosel,eşi 2008 aralıkta ameliyat oldu---doğal yoldan---(3 aşılama ve 1 tüp bebek başarısız)---keçiboynuzu arı poleni,fındık,fıstık
Mrs.Gizmo???---Morfoloji---(1 aşılama başarısız,1 tüp bebek denemesi dış gebelik)---Vitamin Takviyesi
nazz81---???---sayı ve morfoloji--- keçiboynuzu kürü pekmezi ve tribulus adında karışım
nimes---???---sayı v emorfoloji(7 ekim 2009 da eşi ameliyat oldu)---doğal yoldan---
parlak87---???---sayı,varikosel---normal yoldan---???
samsak---???---azo sperm---doğal yoldan---(1. tüp bebek denemsi yarım kaldı, tese ameliyatında sperm bulunamadı)
serenalar---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(2 Aşılama Başarısız)---Gınkgo complex
sevvalzeynep---???---azosperm---doğal yoldan---(3 tüp bebek denemesi başarısız)keçib.kürü,arı sütü
umudunukaybetme---???---azosperm---(döllenme olmadığı için 1. tüp bebek tedavisi yarım kaldı)---???
UykucuSirine---???---Hareket ve Morfoloji---doğal yoldan---(2 Aşılama,2 tüp bebek başarısız,1 Tüp Bebek karnında öldü)
ZAMBAK 3---???---Sayı ve Hareket---doğal yoldan---(1. aşılama başarısız)---Vitamin Takviyesi,bal,fındık,fıstık,ceviz,zencefil,havuç suyu,l-arginine,arısütü,polen,bal(şuan sadece bitkisel bir kür kullanıyor)
zehra.tugba---???---???---???---???
zencefill---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(3 Tüp Bebek Denemesi,döllenme olmadığı için yarıda kaldı)---Klomen,evicap,pentox(artık ilaç kullanmıyolar)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kaydirigubbakcemile5 Sorunları Farklı Dilekleri Aynı ; Kalpleri Bizle Çarpan Arkadaşlarımız

duygu2008---30-Ekim-2009---arkadaşımız doğal yoldan hamile:teytey:
PinkRose---???
saboli---???

ÖNEMLı OLAYLAR - ANA BAŞLIKLAR (25-05-2010 salı)

:hooray:Hamişşlerimiz - ASIL LıSTE (Erkek ınfertilitesi) ::hooray:

65.Hamişşimizz---tuna0909 :17-09-2009-doğal yoldan-Sayı-(1. Aşılama başarısız)

66.hamişşimizz---gelinc---21-09-2009---doğal yoldan---(doğal yoldan bir düşüğü var)

67.hamişşimizz---berenboz---27-09-2009(bu tarihte 23 haftalıkmış)Sayı ve Hareket---mikroenjeksiyon-ımsı yöntemi---(3 aşılama başarısız)

68.hamişşimizz---casper33---05-10-2009---Sayı ve Hareket---tüp bebek yöntemiyle---(2 Aşılama Başarısız)

69.hamişşimizz---seyneb---06-10-2009---hareket-(20 ocakta varikosel ameliyatı oldu)---doğal yoldan---(normal yoldan bir düşüyü var)

70.hamişşimizz---melih---07-10-2009---Morfoloji---ilk tüp bebek denemesiyle---(2. Aşılama Başarısız,Doğal yoldan bir düşük)---???

71. hamişşimizz---rapunzell_82 ---26-10-2009---Hareket ve Morfoloji--- Doğal yoldan---(3 aşılama başarısız, Doğal yoldan hamile kalmış ve bebeğin kalbi durmuştu)

72.hamişşimizz---can_iso---29-Ekim-2009---Sayı ve Morfoloji---1. tüp bebek denemesiyle--- Eşi mart ayında varikosel ameliyatı oldu---

73.hamişşimiz---liyadora(AdaEge)---15-11-2009---Ağır Oligospermi---3. tüpbebek denemesiyle---(1. Tüp Bebek ikizlerini kaybetti,2. Tüp Bebek başarısız)

74.hamişşimiz---canzi3445---24-Aralık-2009---Doğal yoldan---sayı hareket ve morfoloji---(doğal yoldan 1 erken doğum)

75.hamişşimiz---surayn ---08-Aralık-2009---tüp bebek tedavisiyle(dondurulmuş)---azo sperm---(1. tüp bebek karnında öldü)

76. hamişşimiz---laluz24z---19-Aralık-2009---doğal yoldan(ilaçsız yumurta takibiyle)---Morfoloji---(Doğal yoldan bir düşük)

77. hamişşimiz---cornelia35---05-Ocak-2009---tüp bebek tedavisi---Morfoloji

78. hamişşimiz---meryem42---04-şubat-2010---tüp bebek tedavisi---sayı---(3 Aşılama başarısız,1 Tüp Bebek Dış gebelik,1 Tüp bebek başarısız)

79. hamişşimiz---bafo---25-şubat-2010---tüp bebek tedavisi---morfoloji ve hareket

80. hamişşimiz---Balsurat---2-mart-2010---sayı ve hareket---doğal yoldan---(1 aşılama başarısız)

81. hamişşimiz---yabangülüm---12-mart-2010---morfoloji---doğal yoldan---(bir aşılama başarısız)

82. hamişşimiz---ozlem82do---16-mart-2010---Hareket---Tüp bebek tedavisi---(2. Aşılama, 1. tüp bebek başarısız)

83.hamişşimiz---aymes---20-mart-2010---sayı ve hareket---tüp bebek tedavisiyle---(1. tüp bebek başarısız

84.hamişşimiz---nergis55---21 mart-2010---morfoloji---tüp bebek tedavisiyle---(3 başarısız aşılama)

85. hamişşimiz---zelal81---23-mart-2010---hareket ve morfoloji---doğal yoldan---2 aşılama başarısız(bu tarihte 16+4 hamile)

86. hamişimiz---vesta---31-mart-2010---sayı ve hareket---tüp bebek(bu tarihte 8 haftalık)

87.hamişşimiz---cerenduru---8-nisan-2010---hareket ve morfoloji---tüp bebek tedavisi

88.hamişimiz---dilem (ayse57)---15-nisan-2010---Morfoloji,varikosel (Kendisinde de PKO var)---doğal yoldan---(4 Aşılama ve 7 Tüp Bebek başarısız, tüp bebeğin 2'si düşük)

89.hamişşimiz---papatyaa10---21-nisan-2010---sayı ve hareket---doğal yoldan---(1Tüp Bebek başarısız)

90.hamişşimiz---bengusu---8 mayıs-2010---varikosel(eşi ameliyat olmuştu)---doğal yoldan---(doğal yoldan 1 düşük)

91. hamişşimiz---aa1---17-mayıs-2010---hareket ve morfoloji---tüp bebek tedavisi---(2 başarısız tüp bebek)

92---nimes---17-mayıs-2010---sayı v e morfoloji(7 ekim 2009 da eşi ameliyat oldu)---doğal yoldan

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cerenduru arkadaşımız tüp bebek tedavisinde pozitif sonuç aldı:teytey:
dilem (ayse57)- arkadaşımızdan da mucize haberi aldık:teytey: arkadaşımızız 4 aşılama 7 tüp bebek denemesi vardı ama doğal yoldan hamile kaldı:teytey: sadece bazı şeyler karışmış su buharına oturmuş...
papatyaa10 arkadaşımızın bebişide 6 yıl sonra süpriz yapıp doğal yoldan geldi:teytey:
bengusu arkadaşımız hamile:teytey:bebişi doğal yoldan geldi:teytey:
aa1 arkadaşımız 3. tüp bebek tedavisinde hayellerine kavuştu:teytey:
nimes arkadaşımız morfolojinin sıfir olmasına rağmen varikosel ameliyatından 7 ay sonra doğal yoldan hamile kaldı:teytey:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:Saruboceq:Tedavide Olanlar :Saruboceq:

yeteeeeeer---tüp bebek tedavisinde:Saruboceq: (uzun protokol)
tuliny---aşılama tedavisinde:Saruboceq:

[/COLOR]

________________________________________________________________________________________________
TOPıĞıMıZE YENı GELEN ARKADAŞLAR OLDU...HEPSıNE HOŞGELDıNıZ DıYORUMa.s.
EĞER BU ARKADAŞLARDAN LıSTEMıZE GıRMEK ıSTEYENLER VARSA BıLGıLERıNı
(Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler) VERıP
BENDE LıSTEYE GıRMEK ıSTıYORUM DıYE BELıRTMELERıNı ıSTıYORUM...

FADİK'cim canım benim yemin ederim beni bitirdin.
uzun zamandır bu mesele için gözyaşı dökmemiştim.
çok duygulandım.
10 kişiyi geçmez eskilerden geriye kalanlar.
Rabbim dilerse bizde anne oluruz neden olmasın ki..
vallahi çok duygulandım.
Allahım bizede hayırlı evlatlar ver Ya Rabbim.

ben geldim kızlar sizleri ne çok özlemişim yaaaaaaaaaaaaaaaa
canım hoşgeldin.
özledik vallahi.
yerin dolmaz yeterim.
yumoşlarına güç kuvvet versin Allahım.

amin canım rabbim sizlerede nasip etsin.
sağlıkla gelsin canım...
şu erkek egemenliği bi son bulsun artık bizim topikteki yahu..

işallah canım sizde hamile listesine gireceksiniz allahın izniyle.

canım benim:teselli::1hug:Şeniz
birde iyi yönünden bakarsak bizler gibi sorunları olan arkadaşlar bir şekilde başarmışlar...
ve çok az arkadaş kalmış...tabi bunların için kendimiz olmamız biraz etkiliyor insanı ama hayırlısı canım...
hep beraber hamile kalmamız imkansız olduğuna göre illaki sona kalanlarda olacaktı...
bizler bunlar olduk işte...sakın üzülme rabbim daha iyisini bilir...
elbet bizim sıramızda gelecek....
rabbim beterinden korusun allaha şükür umudumuz var....
umudu olmayan insanlarda var bunları unutmamak lazım....

tülişim nasılsın?

yabanım iyiyim canım..
siz nasılsınız Şeniz

fadiğim nerden aklına geldi bu.. Şeniz
bende bakıcam ilk ne yazmışım kaydirigubbakcemile3
toptan bitiversek ne güzel olur..
hayırlısı artık inş bizlerde çok beklemeyiz :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

yeterim hoşgeldin..
gözün aydın pc olmuş..
inş herşey yolunda gider bu kez bebeğin geliyordur.. Şeniz

HOŞBULDUMopuyorumnanaktan
EVET ARTIK ARANIZDAYIM:lepi:
SAĞOL TÜLİŞİM
İNŞŞ CANIM
İNŞŞŞŞ
DUARINIZ EKSİK ETMEYİN CANIM:Saruboceq:

SENDE AŞILMAYA BAŞLAMIŞSIN
HAKKINDA HAYILISI OLSUN
BELKİ SENİN KÜÇÜK YARAMAZDA SANA AŞILAMAYLA SÜPRİZ YAPAR :Saruboceq:NE DERSİN bilmiyorumkismile

CANIM YAA SAĞOL TEŞEKÜR EDRİMopuyorumnanaktan
BENDE SİZLERİ ÖZLEDİMolumunekankayizsmile
PC GELİNCE HEMEN KOŞTUM BAŞINA BAKİM KİMLER VAR NELER OLMUŞ DİYEkaydirigubbakcemile3
TELEFONLA GÖRÜŞTÜĞÜM BAZI ARKADAŞLAR VAR AMA VALLA TELEFON YETMİYOR:kedi: BURASI BAŞKA YAAAAAAAAA:lepi::lepi:

EVET İNŞŞ BİZLERİNDE ANNE ADAYI:CüvCüv: ANNE OLDUĞUMUZ GÜNLER GELECEK:Saruboceq: NE GÜZEL YAZMIŞSIN BİZLERİN YİNE BİR UMUDUMUZ VAR YA HİÇ UMUDU OLMAYANLAR HİÇ ÇARESİ OLMAYANLAR
BİZİM ÖNÜMÜZDE BAŞARANLAR VAR
İNŞ BİZLERDE BAŞARACAĞIZ NŞŞ:Saruboceq: RABBİM EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞI VERECEK :Saruboceq:İNŞŞ BİZLERDE BEBİŞLERİMİZLE GÜZEL GÜNLER YAŞAYACAĞIZ :Saruboceq:
BURADA ONLARDAN SÖZ EDCEĞİZ :Saruboceq:

NE DİYORDUK

HER-ŞEY-ÇO-CUK-İÇ-İN :lepi:

kızlar yarın kız kardeŞımın aŞılaması var
ınŞŞ bu sefer rabbım bebıŞyle buluŞtursun
kımsenın emeĞını boŞa Çıkarmasın rabbım

sağol canım inş hepimiz için hayırlısı..
kardeşinin aşılaması da güzel bitsin inş.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…