Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar ben ultrason için doktorun söylediği tarihi beklicem, eşim erken gitmemi istemiyor çok merak ediyorum ama napıyım
yeterim nerelerdesin huuuuuuuuuuuuuu

valla canım insan sabredemiyor ben 3 haftayı zor edebildim.senin kaç tane olduğu belli değil dimi daha?

kızlar ben ultrason için doktorun söylediği tarihi beklicem, eşim erken gitmemi istemiyor çok merak ediyorum ama napıyım
hayırlııs canım istersen bekle...
yeterin pc yapılmadı demek....
yokluğu çok belli oluyor....

yabanım evet daha bilmiyorum ikizmi acaba merak ediyorum ama eşim bendeki aceleciliği görünce kesin bi tavır koydu, sen bu halinle sürekli bişeyleri merak ediceksin zamanını bekle dedi.rabbim bebişlerimi korusun

canım benim eşine söle doktorların tek yapmak istediği şuu iki iş olmasın geldiğinde kalp atışlarıda duyulmuş olsun istiyolar sen bu arada bir kere gidip 6. hafta sonlarına dogru keseyi görebilirsin hiç olmazsa gelişimini takip edersiniz bu kadarda acımasız olmasın normal bir doktor olsaydı sana kese için gun veirir kalpatışı için ayrıca gun veriridi ama bu doktorların kafaları yogun oldugundan bi kerede çıkarmak istiyolar sen git gör keseni için rahat etsin hem çıktısı kalır sende bunların hepsi anıı hatıra

evet cnm geç ve zor olunca dediğin gibi insan herşeyde endişelenir.yani bu gibi endişelerin gayet normal.hele benim bir bebişim olsa kimseye sevdirmem ,dokundurtmam diye korkuyorum
inş inş ben ve burdaki arkadaşlarda yaşarız tez zamanda bu duyguları......:Saruboceq::Saruboceq:

çok şükür cnm bulantılar azalmış inş tamamen gider..öyle imreniyorum ki sizlere.tarifi edilmez bir mutluluktur şimdi.ah ahhh gurban oldum Rabbim inş bizlerede tattırır bu duyguyu..amiiiiinnn

amin canım aminnnnn inşallah tez zamanda sende yaşarsın bu duyguları

yabanım evet daha bilmiyorum ikizmi acaba merak ediyorum ama eşim bendeki aceleciliği görünce kesin bi tavır koydu, sen bu halinle sürekli bişeyleri merak ediceksin zamanını bekle dedi.rabbim bebişlerimi korusun

hayırlısı işallah canım.amin amin doğana kadar bitmez hiç meraklar sağlıklı olsunlar oda yeter ama bebişleride merak etmek hakkımız dimi ama.

tabikide yazacaksın.biz biliyormuyduk bir gün böyle yazacağımızı.aklımızdan bile geçmezdi anne olamama korkusunu yaşıyorduk ama rabbim nasip edince oluverdi.hepiniz yazacaksınız o zamanda benim gibi sende başka birine yazacaksın böyle.
bende aynı sidelyam..
ev işleri yemek koştur dur..

tülişim nasılsın?

kızlar biraz nostarji yapmaya ne dersinizhihoyyyt
ilk benle başlıyorum;

tarih-7-10-2008
bu benim bu topiğe yazdığım ilk mesajım...daha doğru dürüst sperm yazmasını bile becerememişimkaydirigubbakcemile3 ama artık bırak yazmayı sperm testini bile yorumluyorum....burdan öğrendiğim çok şey oldu....
hepinizi çok seviyorumopuyorumnanaktan

topiğimize sık gelen arkadaşların nerdeyse hepsi hamile...o altı çizili olmayanların büyük bölümü zaten topiğe artık gelmiyor...
gelenlerdense sadece sayılı bir kaç arkadaş kaldık...
fadik-tüliny-minos-arkamahalle-fatımazehra-tozbezi(bazı arkadaşların ismi bu listede başka)
ama hiç umutsuz değilim bu kadar insan başarmışsa biz neden olmasın...
üzülmeyi sakın canlarım:1hug: allahın izniyle bizde başaracağızopuyorumnanaktan

minosla aynı gün gelmişiz...buda onun ilk mesajı...
öpüyorum canımopuyorumnanaktan

ayy icim bir tuhaf oldu canim yaa
cok sagol fadigim benim
beyaz melege teselli vermisim simdi kucaginda oykusu var cok sukur
ilk asilamadan sonra esime soylediklerimi yapmamisiz bunuda gordummafoldumben
o zamanlar biraz cekingenlikle girmistim topige
ama o zaman ki sohbetler cok guzeldi sayfalarca yazilirdi oku oku bitmezdi
sakalar yapilirdi hamislerimiz oldugunda butun kizlar toplanirdi
hey gidi eski gunler
fadigi bende seni cok opuyorumopuyorumnanaktan

fadiğim nerden aklına geldi bu süpersin üye olduğum günü hatırladım çok duygulandım valla nerden nereye ben inanmıyodum sizinle inanmaya başladım sonunda oldu sıra hepinize gelicek inşallah allahın izniyle :Saruboceq:

ben geldim kızlar sizleri ne çok özlemişim yaaaaaaaaaaaaaaaa

kızlar arkamahale ve aşk melğininin sonuçları ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…