Eryasu da gelmiş... Toprağım sende poğça al gel yapak şurda kavaltıyı olar mı :dance:
olur canım benim neden olmasın, istediğin poğça olsun, bu arada herkese günaydın opuyorumnanaktan ev işi yapıcan başlamadan bi girip bakayım ne var ne yok dedimEryasu da gelmiş... Toprağım sende poğça al gel yapak şurda kavaltıyı olar mı :dance:
Tamam tamam hemen hazırlıyorum kahvaltıyı, kahvaltı yapmadan başlama temizliğe... Özlem hoşgeldin bacım, kaynanan seviyooo seni tam üstüne geldin kahvaltının kaydirigubbakcemile5
Nermin demlendimi çay canımcım CADIARZU
hadi bakalım kızlaar size afiyet olsun :içelim:
banada kolay gelsin akşama kadar bitmez şimdi bu işler :hulya: bayanssulusmile
Kolay gelsin o zaman sana, kendini cok yormadan dinlene dinlene yap canımhadi bakalım kızlaar size afiyet olsun :içelim:
banada kolay gelsin akşama kadar bitmez şimdi bu işler :hulya: bayanssulusmile
Canım benim sağolasınnn... eLlerine sağlık, ben kaçar şimdilik hoşcakal... minikleri öp doya doya olar mı...
bilmeme seviyomu acaba neysee hadi sevsin bugunlukk :))))))))Tamam tamam hemen hazırlıyorum kahvaltıyı, kahvaltı yapmadan başlama temizliğe... Özlem hoşgeldin bacım, kaynanan seviyooo seni tam üstüne geldin kahvaltının kaydirigubbakcemile5
Nermin demlendimi çay canımcım CADIARZU
doldurda canım ahah keşke hepsini bebeklerim için iştahla yesem keşkee ellerinize sağlık genedeevet cnm çoktaan demledim uykucuların uyanmasını bekliyoz herşey hazır.özlem cnm hoş geldin senin tabağı bolca dolduralım ne olsa 4canlısın (maşallah allahım nazarlardan korusun)sen istemem midem bulanuyo desende biz ağzına tepiştiririzdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
evet canım geçmişi okudum ALLAHIM dogal yoldan göndersin inşallahhh bebeişlerini ama kolay değil işte bizim bu bebekleri kazanmamaız hiçç kolay değill çok kıymetliilerr ALLAHIM kimseyi ugrastırmasın evlat içinÖzlem geçimişi okuyor sanırım... üzücü haberler var Özlemcim... Aşk meleği ve Arkamahallenin sonuç negatif :1no2: arkasında bilmedğimiz bi hayır mutlaka vardır, daha cok dua istiyor Rabbim demek ki...
gülten52 kan testi yaptıracaktı bugün, hayılısı olur inşaallah....bilmiyorumkismile
ah cnm ya üzüldüm şimdi ,hala mide bulantıların devam ediyomu napacan cnm bebişler için yemeye gayret et miden bulansa bile.rabbim yardımcın olsun ,seninki üçüz ya acaba daha çok mu miden dulanır diğerlerine göre[/COLORgunaydınnn hepinizeee iyi haftalar
bilmeme seviyomu acaba neysee hadi sevsin bugunlukk :))))))))
doldurda canım ahah keşke hepsini bebeklerim için iştahla yesem keşkee ellerinize sağlık genede
]
evet canım geçmişi okudum ALLAHIM dogal yoldan göndersin inşallahhh bebeişlerini ama kolay değil işte bizim bu bebekleri kazanmamaız hiçç kolay değill çok kıymetliilerr ALLAHIM kimseyi ugrastırmasın evlat için
AYMESSnasılsın canım hamişlik nasıl gidiyo..gelene kadar annesinin ömründen ömür götürmüş ama şimdi onun için dünyaları bile feda edecek annesinin nazlı bebişi nasıl iyiymi .kim bilir ne kadar güzel bir duygudur şimdi...allahım nazlı bebişin evinin aksesuar larını kırdığı günleride göstersin inş.:roflol::roflol:delikafadulden..bebişin doğunca iş için değilde bebiş için sahabın köründe kalkarsın inş (böyle bir sebep için sahabın köründe kalkmak için neler vermezdimki)nasılda dua edermişim ama
ah cnm ya üzüldüm şimdi ,hala mide bulantıların devam ediyomu napacan cnm bebişler için yemeye gayret et miden bulansa bile.rabbim yardımcın olsun ,seninki üçüz ya acaba daha çok mu miden dulanır diğerlerine göre[/COLOR
evet canım üçüz olmadı tabii en büyük etkenlerden biri. ama şükürlerrr olsunkiii azaldı eskisi gibi her yediğimi çıkamrıyorum artık sadece gunde 1-2 kere ama genede çok yoruldum artıkk. ama gendede deger bebeklerim için razıyım herşeye yeterki iyi olsunlar dün korkuttular beni sanki çok assagıya inmişler gibi hisettim.bulantılarım birazda olsa rahatlatıyo beni demek diyorum iyilerki bulanıyor
özlemcim iyi olmanıza sevindim bende diğer topiğe yazdım bu sabah özlem gözükmüyo nerelerde acaba diye?
canım sen çatlak için bişey kullanmaya başladınmı:uhm:
slm kızlar malesef bu sabah kan testine gittim ama daha kan veremeden adet oldum ne komikm değilmi ama üzülmüyorum daha önümde çok zamanım var 2.5 yıl bekledim çabaladım elimden geleni yaptım en azından şimdi tüp bebek için para biriktirip ona gidicem ozaman kadar hiç üzülmücem ve kafamada takmıcam vakti saati gelince rabbim veriyo o kadar uğraşıyoruz kızlar olmayınca olmuyo demekki hayırlısı böyleymiş kimse kafasına takıpta kendini harap etmesin ben 2.5 yıl taktım kafama ağladım moralimi bozdum çabalarım sonuç vermedi inş sizinkiler veriri umudunuzu hiç bir zaman kaybetmeyin benim hala kocamannnnnnnnnn bir umudum var.herkes kendine çok iyi baksın güzel haber vermeyi çok isterdim size ama olmadı artık tüp bebekte denicem ............