Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Eryasu da gelmiş... Toprağım sende poğça al gel yapak şurda kavaltıyı olar mı :dance:

Eryasu da gelmiş... Toprağım sende poğça al gel yapak şurda kavaltıyı olar mı :dance:
olur canım benim neden olmasın, istediğin poğça olsun, bu arada herkese günaydın opuyorumnanaktan ev işi yapıcan başlamadan bi girip bakayım ne var ne yok dedim

Tamam tamam hemen hazırlıyorum kahvaltıyı, kahvaltı yapmadan başlama temizliğe... Özlem hoşgeldin bacım, kaynanan seviyooo seni tam üstüne geldin kahvaltının kaydirigubbakcemile5
Nermin demlendimi çay canımcım CADIARZU

evet cnm çoktaan demledim uykucuların uyanmasını bekliyoz herşey hazır.özlem cnm hoş geldin senin tabağı bolca dolduralım ne olsa 4canlısın (maşallah allahım nazarlardan korusun)sen istemem midem bulanuyo desende biz ağzına tepiştiririzdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Özlem geçimişi okuyor sanırım... üzücü haberler var Özlemcim... Aşk meleği ve Arkamahallenin sonuç negatif :1no2: arkasında bilmedğimiz bi hayır mutlaka vardır, daha cok dua istiyor Rabbim demek ki...
gülten52 kan testi yaptıracaktı bugün, hayılısı olur inşaallah....bilmiyorumkismile

hadi bakalım kızlaar size afiyet olsun :içelim:
banada kolay gelsin akşama kadar bitmez şimdi bu işler :hulya: bayanssulusmile

hadi bakalım kızlaar size afiyet olsun :içelim:
banada kolay gelsin akşama kadar bitmez şimdi bu işler :hulya: bayanssulusmile

:içelim::içelim:afiyet olsun eryasu....gülsu buyur cnm bu da senin çayın(sanal alem de kahvaltı böyle olur herhalde )delikafadulden:sm_cool::sm_cool:

Canım benim sağolasınnn... eLlerine sağlık, ben kaçar şimdilik hoşcakal... minikleri öp doya doya olar mı...

gunaydınnn hepinizeee iyi haftalar

bilmeme seviyomu acaba neysee hadi sevsin bugunlukk :))))))))
doldurda canım ahah keşke hepsini bebeklerim için iştahla yesem keşkee ellerinize sağlık genede
evet canım geçmişi okudum ALLAHIM dogal yoldan göndersin inşallahhh bebeişlerini ama kolay değil işte bizim bu bebekleri kazanmamaız hiçç kolay değill çok kıymetliilerr ALLAHIM kimseyi ugrastırmasın evlat için

ah cnm ya üzüldüm şimdi ,hala mide bulantıların devam ediyomu napacan cnm bebişler için yemeye gayret et miden bulansa bile.rabbim yardımcın olsun ,seninki üçüz ya acaba daha çok mu miden dulanır diğerlerine göre[/COLOR

canım benim çok şükür iyiyiz gerçekten gelene kadar çok yordu beni ömrümden ömür götürdü uygun bi tabir oldu ama geldi ya en sonunda bunada şükür hala çok korkuyorum ay bugün buramda bi ağrı var ay şuram niye şöyle ay acaba kalbi atıyomu ay acaba napıyo diye düşünmekten hala kurulamadım sanırım sonuna kadar böyle gidicek. Böyle geç ve zor bulunca kaybetme korkusuda fazla oluyo. Allahım inşallah tez zamanda sanada nasip eder buradaki evlat hasretiyle yanıp tutuşan bütün arkadaşlarımın bu duyguyu tatmalarını dilerim. Acısını çok iyi bilirim çünkü her negatif insanı nasıl yıkıyo çok iyi biliyorum hiç gelmiycek bu günler sanıyodum gözümün yaşı hiç kurumuyodu ama bak oldu sizinde olucak eminim ama demekki zamanı var inşallah ozaman çok yakında gelir. Bide kucağıma aldığım günü görsem ozamanda ay emeklese ay yürüse diycem herhalde istekler hiç bitmiyo anlıycağın. Çok uzun yazdım galiba sırnaşık şey kesiyim artık

evet canım üçüz olmadı tabii en büyük etkenlerden biri. ama şükürlerrr olsunkiii azaldı eskisi gibi her yediğimi çıkamrıyorum artık sadece gunde 1-2 kere ama genede çok yoruldum artıkk. ama gendede deger bebeklerim için razıyım herşeye yeterki iyi olsunlar dün korkuttular beni sanki çok assagıya inmişler gibi hisettim.bulantılarım birazda olsa rahatlatıyo beni demek diyorum iyilerki bulanıyor

özlemcim iyi olmanıza sevindim bende diğer topiğe yazdım bu sabah özlem gözükmüyo nerelerde acaba diye?
canım sen çatlak için bişey kullanmaya başladınmı:uhm:

özlemcim iyi olmanıza sevindim bende diğer topiğe yazdım bu sabah özlem gözükmüyo nerelerde acaba diye?
canım sen çatlak için bişey kullanmaya başladınmı:uhm:

evet canımm ben hemen hemen 8-9. haftadan beridir kullanıyorum.
lıerac diye bir krem ama senin birden büyümeyeceğini düşünürsek
bebe yagıyla baslayabilirsin ben şimdi
banyodan banyoya sürüyorum ama bebe yagıyla beraber sabah akşama dönücem bu haftadan sonra çunku bayagı büyüdü benimkiler öncedende kilo alıp verince çatlagım oluodu kesin şimdide olur o yuzden tedbirli gidiyorum

slm kızlar malesef bu sabah kan testine gittim ama daha kan veremeden adet oldum ne komikm değilmi ama üzülmüyorum daha önümde çok zamanım var 2.5 yıl bekledim çabaladım elimden geleni yaptım en azından şimdi tüp bebek için para biriktirip ona gidicem ozaman kadar hiç üzülmücem ve kafamada takmıcam vakti saati gelince rabbim veriyo o kadar uğraşıyoruz kızlar olmayınca olmuyo demekki hayırlısı böyleymiş kimse kafasına takıpta kendini harap etmesin ben 2.5 yıl taktım kafama ağladım moralimi bozdum çabalarım sonuç vermedi inş sizinkiler veriri umudunuzu hiç bir zaman kaybetmeyin benim hala kocamannnnnnnnnn bir umudum var.herkes kendine çok iyi baksın güzel haber vermeyi çok isterdim size ama olmadı artık tüp bebekte denicem ............

hayırlısı canım sağlık olsun..
inş hiçbir şeye gerek kalmadan gelir bebeğin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…