- 16 Mayıs 2010
- 37
- 0
hayırlısı canım sağlık olsun..
inş hiçbir şeye gerek kalmadan gelir bebeğin..
inşş artık oluruna bıraktım herşeyii gezicem eğlenicem artık bayanssulusmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısı canım sağlık olsun..
inş hiçbir şeye gerek kalmadan gelir bebeğin..
Canım benim yaaa :1no2:slm kızlar malesef bu sabah kan testine gittim ama daha kan veremeden adet oldum ne komikm değilmi ama üzülmüyorum daha önümde çok zamanım var 2.5 yıl bekledim çabaladım elimden geleni yaptım en azından şimdi tüp bebek için para biriktirip ona gidicem ozaman kadar hiç üzülmücem ve kafamada takmıcam vakti saati gelince rabbim veriyo o kadar uğraşıyoruz kızlar olmayınca olmuyo demekki hayırlısı böyleymiş kimse kafasına takıpta kendini harap etmesin ben 2.5 yıl taktım kafama ağladım moralimi bozdum çabalarım sonuç vermedi inş sizinkiler veriri umudunuzu hiç bir zaman kaybetmeyin benim hala kocamannnnnnnnnn bir umudum var.herkes kendine çok iyi baksın güzel haber vermeyi çok isterdim size ama olmadı artık tüp bebekte denicem ............
canım güzel haber olsaydı çok sevinecektik ama elden birşey gelmiyor...slm kızlar malesef bu sabah kan testine gittim ama daha kan veremeden adet oldum ne komikm değilmi ama üzülmüyorum daha önümde çok zamanım var 2.5 yıl bekledim çabaladım elimden geleni yaptım en azından şimdi tüp bebek için para biriktirip ona gidicem ozaman kadar hiç üzülmücem ve kafamada takmıcam vakti saati gelince rabbim veriyo o kadar uğraşıyoruz kızlar olmayınca olmuyo demekki hayırlısı böyleymiş kimse kafasına takıpta kendini harap etmesin ben 2.5 yıl taktım kafama ağladım moralimi bozdum çabalarım sonuç vermedi inş sizinkiler veriri umudunuzu hiç bir zaman kaybetmeyin benim hala kocamannnnnnnnnn bir umudum var.herkes kendine çok iyi baksın güzel haber vermeyi çok isterdim size ama olmadı artık tüp bebekte denicem ............
günaydın kızlar iyi haftalar diliyorum herkeze.bol hamişli haberlerle dolu inş . arka mahalle,aşk melegi inş melekleriniz süpriz yapar canlar kesmeyin umudunuzu inş.fadiğim tatlım yeni tarıhim 23 haziran canım benimkiler üç gün önceden gümbür gümbür geldiler hayırlı bakalım inş..
slm kızlar malesef bu sabah kan testine gittim ama daha kan veremeden adet oldum ne komikm değilmi ama üzülmüyorum daha önümde çok zamanım var 2.5 yıl bekledim çabaladım elimden geleni yaptım en azından şimdi tüp bebek için para biriktirip ona gidicem ozaman kadar hiç üzülmücem ve kafamada takmıcam vakti saati gelince rabbim veriyo o kadar uğraşıyoruz kızlar olmayınca olmuyo demekki hayırlısı böyleymiş kimse kafasına takıpta kendini harap etmesin ben 2.5 yıl taktım kafama ağladım moralimi bozdum çabalarım sonuç vermedi inş sizinkiler veriri umudunuzu hiç bir zaman kaybetmeyin benim hala kocamannnnnnnnnn bir umudum var.herkes kendine çok iyi baksın güzel haber vermeyi çok isterdim size ama olmadı artık tüp bebekte denicem ............
Nerdesİnİz kızlar tek tek İsİmlerİnİzİ yazmıyorum hepİnİze dİyorum nerdesİnİzzzzzzzzzzzzzzzz
bu aralar topikler çok boş canım ama genelde yaz gelince böyle oluyo
bulamazsın bulamazsın ceeeeee
kızlar rapunzel in selamı var..
doğuma 20 gün kalmış iyiymiş..
pc hala olmamış..
slm kızlar malesef bu sabah kan testine gittim ama daha kan veremeden adet oldum ne komikm değilmi ama üzülmüyorum daha önümde çok zamanım var 2.5 yıl bekledim çabaladım elimden geleni yaptım en azından şimdi tüp bebek için para biriktirip ona gidicem ozaman kadar hiç üzülmücem ve kafamada takmıcam vakti saati gelince rabbim veriyo o kadar uğraşıyoruz kızlar olmayınca olmuyo demekki hayırlısı böyleymiş kimse kafasına takıpta kendini harap etmesin ben 2.5 yıl taktım kafama ağladım moralimi bozdum çabalarım sonuç vermedi inş sizinkiler veriri umudunuzu hiç bir zaman kaybetmeyin benim hala kocamannnnnnnnnn bir umudum var.herkes kendine çok iyi baksın güzel haber vermeyi çok isterdim size ama olmadı artık tüp bebekte denicem ............