:lepi::lepi:evet 300 tane başım ağırdı canım bu kadar okuyabildim :)ben çıkıyom şimdi allaha emnaet olun Şeniz
selam kızlar. hızlı gidiyorsunuz bakıyorum:)
bu arada bi arkadaşa şu yumurtlamayı kolaylaştırıcı iğneyle ilgili birşey sormuştum ama görmedi sanırım. içinizde bilgisi olan varmı? çok pahalı olduğunu duymuştum,öylemi acaba? bide sosyal sigortamız karşılarmı?
bende lısteye bakıyorum goremedım sersoyu.saol uyarın ıcın.onun esının ne problemı vardı ve 5. bebegınımı kaybettı hamıle kalıpta.yoksa 5 aylık bebegınımı anlamadım.eger 5 kez hamıle kalmıssa esınde bı problem olmasa gerek.
valla onumuzdeki adetimde asilamaya baslayacagim artik bekleyemiyorum birseyler yapmak istiyorum allahim kolaylastirir insallah ne yapalim bizim sinavimizda bu galiba buna sukur hic yoktan iyidir allahim beterin beterinden korusun
birde bilgisi olan varmi yada yaptiran arka arkaya aylarda asilama oluyor mu beklemek mi gerek
bikac ay
Canım Promolut-N diye bir ilaç vardı. Ancak ismini yanlış yazmış olabilirim. Böyle yazılmıyordu çünkü. O adeti ileri veya öne almaya yarıyor. İçiyorsun birkaç gün bırakınca 2-3 güne geliyor adetin. Ben daha önce bir kere kullanmıştım. Ama doktora sormak lazım. Belki o senin istediğini gerçekleştirir.
Canım ben bir ay arayla iki aşılama yapmıştım. Arada dinlenme vermişlerdi. Ama bazı arkadşalarımız arka arkaya aşılama yaptılar. Doktor duruma göre söylüyor. İlaçların etkisine , rahim kalınlığına göre olabilir bu farklılıklar. Hormonla dengeye göre de değişiyordur. Canım ilkinde tutar inşallah da ikinciye gerek kalmaz. Şeniz
elchin hoşgeldin aramıza. Kızlar tüp bebek merkezlerinde spermiyogram testi yaptırmamanızı tavsiye ederim.arkadaşın eşi yaptırmış bilerek düşük çıkartıyolarmış ki tüp bebek yaptırsınlar diye.sonra bir başhekim uyarmış onları başka yerde yaptırmışlar ve eşinde sorun yokmuş.o yüzden dikkatli olmak lazım herşey para üstüne dönüyor.
Nevrosky canim ben şimdi 100 ihlas okudum canim eklermisin allah kabul eder inşallah
tsk ederim canim verdigin bilgiler icin ve guzel dileklerin icin dualara katilamadim onun icin uzuluyorum tekrar baslayalim ya cok guzel olur dualara hemen bitmesin ramazan bitesiye devam:enbuyukkk:
Elchin hoşgeldin aramıza. kızlar tüp bebek merkezlerinde spermiyogram testi yaptırmamanızı tavsiye ederim.arkadaşın eşi yaptırmış bilerek düşük çıkartıyolarmış ki tüp bebek yaptırsınlar diye.sonra bir başhekim uyarmış onları başka yerde yaptırmışlar ve eşinde sorun yokmuş.o yüzden dikkatli olmak lazım herşey para üstüne dönüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?