- 5 Eylül 2008
- 6.147
- 36
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb kizlar ben yine kotu bir haberle geldim aymesle ayni seyleri yasadim dun
normal dr dan bir tup bebek merkezine gitmeye basladim ve ordaki dr da yeni bir test istemisti oda dun geldi ve sok oldum eskisinden daha kotu bir sekilde oysaki ben 3 aydir keciboynuzu pekmezi bir bucuk aydir da keciboynuzu kuru veriyorum esime bal findik badem fistik muz uzum domates corbasi havuc vs bunlarda var tabi ama sonuc dahada dusmus neye ugradigimi bilemedim birden bakinca buneya falan dedim attim testi aglamamak icin zor tuttum kendimi esim cok uzuldu tabi ben oyle yapinca ama bos bulundum cok uzgunum biliyorum umudunu yitirme diyceksiniz ama o bende kalmadi dogal yolla olmaz artik benim degerler soyle
ml de yarim milyon
total 3 milyon
hizli hareketli 2
yavas hareketli 20
yerinde hareketli 12
hareketsiz 66
bu 1 saat sonraydi
buda 5 saat sonra
hizli hareket 0
yavas harkt 18
yerinde 6
hareketsiz 76
canlilik yuzde 36
encokda moralim buna bozuldu forme normal yuzde 27 den yuzde 2 ye dusmus sok oldum
bu arda volume 6 ml sperm yani
nevrosky canim ne diyosun bu sonuca yorum yaparmisin
hayat cok zor be....
Nevroskyyyy canım 200 SALAVAT daha okudum eklersin :)harıka yaa sersoyum hamişş canım benimmm
25 agustosda başlamışlar.
Canımm 100 SALAVAT DAHA OKUDUM ŞİMDİ TEKRAR BUNUDA EKLE :)
Canımm 100 SALAVAT DAHA OKUDUM ŞİMDİ TEKRAR BUNUDA EKLE :)
maşşşallaah.. bal sular seller gibi okudu valla, bugün bitiyor heralde.Allah kabul etsin.
Canım 300 ekliyorum o zaman di mi. Yaww hızına yetişemiyorum. :roflol:
sersoy79'un az önce başka bir sayfada yazdığı
www.ermisaktar.com
"kızlar kesinlikle gitmenizi tavsiye ederim. Aktarın faydası olduğuna eminim bu kadar kısa sürede ve normal yolla hamile kalmam imkansızdı çünki. aktarın bilgilerini int. sitesinden alın kızlar. hepinizi öpüyorum"
Gerçekten kafam çok karıştı.Üşenmeyip gitsem mi diyorum.Nevrom ben gidersem senin için alınması gerekenleri alır, sana gönderirim arakadaşım.Hiç şüphen olmasın.
masallah canım hayırlı olsun.allah tamamına erdırsın ınsallah.ne guzel bır haber aldık sonunda hamıs lıstesıne hadı bakalım sersoy.tebrık edıyoruz veeeeeeeeeee o kullandıgın macunun ıcerıgını beklıyoruz.onuda denerız ınsallah.zaten eslerımızın mıdesıde corba oldu hazırkafamçokkarıştıbıtkılere devam.pes etmek yok.sonunda zafer bızım olacak.rabbım dualarımıza cevap verecek.mıs gıbı bebıs kokusuyla ınsallah...
Nevrosky canim bende 100 salavat okudum şimdi onuda eklermisin allah kabul eder inşallah