- 30 Aralık 2007
- 1.277
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar nasılsınız nevrosky 160 tane ihlas okudum canım
nevrosky canım yorumlarını bekliyorum.
14.08.2008 tarihinde yapılan test sonuçları:
Miktar : 6
Görünüm : Gri Opak
Viskozite : Normal
pH : 8,0
Sıvılaşma : 30 dk
1 cc'de : 4.000.000
Toplam : 24.000.000
Normal Morfoloji : %95
İleri hareketli : %70
Hareketsiz : %10
Eşimde varikosel var. Bu testi yaptırdığımız hastanedeki doktor varikoselin ileri derecede olmadığını söyledi ve 10 gün sonra tekrar gelip test yaptırın sonuçları karşılaştıralım dedi.
04.09.2008 tarihinde yapılan test sonucumuz:
Volüm : 5cc
pH : 8,00
1 ml'de sayı : 95.000.000
Total sayı :475.000.000
İleri hareketli :%55
Az hareketli :%25
Hareketsiz : %20
Normal Morfoloji : %90
Anormal : %10
Bu testi başka bir hastanede yaptırdık. bu doktorda varikoselin ilerlemiş olduğunu söyledi. Bizde şuan ne yapmamız gerektiği konusunda kararsızız. İki test arasında sayı farkı çok. İki doktorun söyledikleride farklı.
şimdi vestanın verdiği linke baktım aktarın sitesine girdim orada ürünlerden kullanmış ve şifa görmüş kimselerin mektupları var şifa bulduklarını ve düzenli kullanım sonucu çocuk sahibi oldukalrını yazmışlar ne yalan söylim ilgimi çekti eşimle konuşup gidip görüşmeyi düşünüyorum herşey bizim için bir vesile olabilir tabii eşim ne dicek bakalım kullandığı onca şey varken ....
İşte canım bizimkiler çok şey kullandıkları için ne derlerki acaba? Bir de spermiogram yaptıracağız bu ay. Eğer değerler düzelmişse istemez. Düzelmemişse hiçbir yaramıyor diyip yine istemeyebilir. Onlar da haklı. Ama biz de haklıyız. Çare arıyoruz. Bebek istiyoruz. kaydirigubbakcemile3
Verdikleri macunun tadının keçiboynuzu küründen daha kötü olduğunu sanmam.Eşim 1 haftadar içiyor ve nefret etti, 3 ay nasıl içiricem bilmiyorum.
Verdikleri macunun tadının keçiboynuzu küründen daha kötü olduğunu sanmam.Eşim 1 haftadar içiyor ve nefret etti, 3 ay nasıl içiricem bilmiyorum.
mrb kizlar ben sinir oldum sizede anlatiyim benmi abartiyorum dun eltim geldi1.5 yasinda cocugu var iki uc gundur cok hastayim midem bulaniyor istifra ediyorum acaba hamilemiyim dedi ben olabilir dedim cunku hap kullanmiyormus bikac aydir
bana dediki aman aman hamileysem intihar ederim dedi sok oldum dunyanin binbir turlu hali var diye bosuna dememisler arkasinada dediki biliyosun ben bi kere hap unuttum hamile kaldim cok cabuk kaliyorum dedi bende sinir oldum tabi nisbetmi yapti bilmiyorum ama bana oyle geldi cok gucume gitti oturdum bir daha agladim bu insanlar neden bu kadar anlayissiz zayif tarafindan vuruyorlar hayat cok kotu
CANIM NE YAPACAKSIN YA SABIR DİYİP SUSACAKSIN BENDE BİR ELİTİLER VAR SORMA GİTSİN İKİ TANE AMA 2000 TANEYE BEDEL İKİSİNİNDE 2 ER ÇOCUĞU VAR VE BİRİ DAHA YENİ 3. YE HAMİLE NASIL AĞLADI İSTEMİYORUM DİYE O AĞLADI BEN AĞLADIM :a015: NE YAPALIM OLACAK VE OLUYORDA İŞTTE CANIM BENİM EŞİN ANLYIŞLIYSA ONUNLA DERTLEŞ KNUŞ RAHATLARSIN SAKIN KAFAYA TAKMA OKİŞŞŞŞŞa.s.
canım 100 tane salavat daha ekleyebilirsin