selam arkadaşlar ben elçin siteye dün kayıt oldum 2 senelik evliyim ve hiç bebeğim olmadı eşimdeki sperm azlığı hareket yavaşlılığı yüzünden benide listeye eklerseniz sevinirim ama neler gerekli bilmiyorum
rabbim tez zamanda normal yolla bebişlerimizi yollar inşallahhh şu mübarek günlerde tek duam bu isteyen herkesin kucağı dolsun,
AMİNNNNNNNNNNNNNNN................
nick elchin adet tarihi 21 eylül sayı ve hareket az normal yol deniyoruz keçi boynuzu kürüne devam
:Saruboceq:arkadaşım nevrosky eğer okunacak ihlas ve salaat varsa bende katılmak isterim aranıza
saol canım hoşbuldum gerçekten emin ol hep burda olacağım pc manyağıyım çünkü
sonuçlarımız şöyle canım
ilk ölçüm
miktar 2.5 ml
ph 7.5
renk krem
süresi 30 dk
sperm sayısı 11.6 mil
canlılık %35-40
morfoloji normal %60-65
anormal %35-40
dr bize vitamin ilaçları ve damar açıcılar verdi 1 ay kullandı eşim sonuç
ikinci ölçüm
miktar 4.1 ml
ph 7.8
renk krem
süresi 40 dk
sperm sayısı 1 milden az
canlılık %20-25
morfoloji normal %50-55
anormal %45-50
tamam canım o nasıl söz tabikide hemde seve seve okurum allah hepimizden razı olsun tatlım
rabbim dualarımızı kabul eder inşallahhh meleklerimizi tez zamnada göbişlerimize yollar
AMİNNNNNNNNNN...............
Nevrokyym canım benim okudum şimdi 440 tane Salavat eklersin listeye Allah kabul etsin:Saruboceq:
bilemiyorum canım düşüşün sebebini ve sanırırm tahlil verdiği yerde etkiledi eşimi çünkü ufacık bir wcde vermiş çok kalabalıktı dedi ve sinirlendi tekrar gitmedi şimdi keçi boynuzu kürü uyguluyoruzz 2 aydır 3 ay dolsun başka yerde tekrarlamayı düşünüyoruz canım
ilgin için teekkür ederim çok saol
kızlar sersoy79 hamile :sm_cool: biz 2 hafta öncesine kadar varikosel ameliyatından konuşuyorduk eşinde %80 morfoloji bozukluğu, hareket ve sayı azlığı vardı.Ameliyatı biraz daha bekletip doğal tedavi yollarını denemeye karar vermişlerdi.Başka bi sayfa üsküdar da bi aktardan bahsedilmişti.Şifa bulup, çocuk sahibi olan çok kişi olduğu söylendi.Sersoy79 eşiyle gitti macun, bi kaç çay vermişler.Bugün hamile olduğunun haberi geldi.Gerçekten o aktarın verdiklerinin mi faydası oldu bilmiyorum.Kafam karıştı açıkcası.Ne olursa olsun, sonuç güzel bebek geliyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?